הגענו לוואלה!

mekl

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל סחתיין על הכתבה! נכנסתי למייספייס- אחלה שירים, אהבתי מאוד...! האיכות הקלטה לא משהו- אבל המוזיקה מאוד טובה, אחלה גרוב... בהצלחה עם הקטע של הצבא!

Funky Giraffe

New member
המון תודה

האיכות לא משהו כי עשינו את זה בוואן טייק חדר חזרות בלי באלאנס שפוי. אבל זה בשביל לסבר את האוזן ושהקהל יכיר את השירים... או שהוא יידע לקראת מה הוא הולך כשהוא בא להופעה. אבל בהופעה אנחנו יותר מצ'פרים את הקהל - יש נגנים אורחים והסאונד הרבה יותר עשיר וצבעוני, מה גם שהבאלאנס מושקע פי עשר. שוב תודה עידו

Funky Giraffe

New member
יש כמה תמונות בוואלה

אני עם חולצת פסים בתמונות מהחזרה וחולצה צהובה מימין בתמונה העליונה מההופעה.

mekl

New member
מגניב לך!

התכוונתי לתמונה עם החולצה הצהובה! בהצלחה בהמשך!

Funky Giraffe

New member
שוב תודה!

נ.ב. על החולצה הצהובה מודפסת עטיפת אלבום הבכורה של הדג נחש - "המכונה של הגרוב".

Funky Giraffe

New member
לא קניתי - הדפסתי

בשבת שאנן סטריט ראה את זה ונדפק:) פשוט באתי עם חולצה צהובה שהכינותי מראש למידה שלי - דיסק עם תמונה באיכות פצצה של העטיפה (3 מגה קובץ), 60 שקל להדפסה גדולה (A3) על החולצה לפונגו בת''א. זה באלנבי או דיזנגוף. כיף לעשות לך חולצות עם תמונות של האלבומים האהובים עלייך.

mekl

New member
יו, אני חולה על שאנן סטריט!

איזה כיף לך.... איזה מגניב , אולי אני אעשה את זה עם חולצות שלי?... אני גם רוצה חולצת דג נחש...

Funky Giraffe

New member
אם יש דבר אחד בעולם הזה שלא צריך פרסום

זה פורום הדג. שמע, אני וערן לפני 4 שנים היינו מחלקים במועדוני היפ הופ כמו חנונים כרטיסי ביקור של הפורום הזה - אנשים באו - אנשים הלכו. כשהלהקה תחזור לנגן כמו פעם אני בטוח שגם הקהל יחזור. או שיהיה ריליס חדש - הקודם מבין השניים.

SV Design

New member
חח אני יודע

ולמה חילקתם כרטיסי ביקור ? זה באמת נראה מוזר P:.. ואני יודע שאנשים יחזרו כשיקרה משהו אבל שלפחות אנשים ידעו שיש פורום כזה ויראו עדכונים אם יש או במקרה שהם שמעו על עדכון יזכרו "אה יש פורום בוא נכנס" ואני גם לא באתי בקטע של פרסום ממש לא..אבל סתם שתדע שיש פורום..וזה גם מעצבן טיפה שהוא ריק ממזמן אין מה לעשות שם..

למעלה