הגענו לעיצוב

יעלי2

New member
הגענו לעיצוב

יופי לנו. כמה שאלות והקדמה קצרה: יש לנו מקום יפה, ואנחנו מקבלים מהקייטרינג עיצובי שולחנות. החופה תהיה כנראה חופת פרוכת. אנחנו רוצים עיצוב סביב המקום ולהקציב למעצב/ת סכום מראש. א) למי שהתחיל ממצב דומה (שלא היה זקוק לעיצובי שולחן וכו), איזה תקציב נראה סביר? ב) האם 800-1000$ זה תקציב גבוה/נמוך? ג) נשמח מאוד לקבל המלצות על מעצבים טובים (ואם לא קשה אז טלפונים) שנותנים תמורה בתקציב מוגדר מראש ולא משאירים עם הרגשה שזה בסיס, ועל זה יש מליון תוספות בתשלום.

shelycat

New member
עיצוב....

התקציב שנתת הוא תקציב די גבוה כשאת בעצם אומרת שלא צריך לבנות לכם חופה כי זו חופת פרוכת (לדעתי רעיון מאוד יפה החזרה לשורשים) וכשאתם בעצם לא צריכים עיצוב שולחן. נראה כי מה שנשאר לעצב זו אולי שדרה לפני החופה וקבלת פנים. סידור פרחים גדול עולה 200-300 שקל לכל סידור תעשו את החשבון שלכם. אם את לוקחת מעצב תדאגי שהוא יעשה לך גם את זר הכלה (כך היה עם המעצב שלי- אבל אני לא ממליצה עליו(היו פאשלות אחרות)).

יעלי2

New member
לא תהיה שמחה ממני אם התקציב

יצטמצם כי לא יהיה צורך. זה המקסימום שהקצבנו, ולפי מה שגיששנו זה בסדר. אגב, מענין אם חופת פרוכת של המעצב הוא תוקע מחיר. אין סיבה כי הרי חופה בנויה היא מעוצבת ועם פרחים (השקעה גדולה). שמחתי לשמוע שמחירי זר /סידור עומדים על כ 300 ש"ח. הרעיון הוא כשלושה סידורים, בינתיים. עוד?

שמופית

New member
בד"כ לוקחים בסביבות

ה 400 $ על חופה. מאה לפה או מאה לשם... ה-1000 $ הם תקציב כולל של עיצוב למזנונים ושולחנות וסידורי פרחים ופינות אלטרנטיביות. אני ממליצה על המעצבת שלנו, סמדר רם. היא מעצבת הבית של הטירה, ויש להם אלבום תמונות מאוד מרשים. פלאפון: 470022-053

shelycat

New member
עוד משהו קטן....

בכל עיניני העיצוב הפרחים הם אלו שמייקרים ת העסק אם לוקחים עיצוב מחומרים אחרים זה עולה פחות, למשל אני לקחתי בשדרה לקראת החופה מין עמודים עם עששיות מה שהוריד את המחיר השתמשתי בעמודים כאלו גם בקבלת הפנים כשמשולבים בהם פרחים.

לי27

New member
shelicat, אולי את זוכרת

או ש-אולי לא. (לא משנה)
גם אני מתחתנת בשרתון סיטי טאואר.(בינואר) העיצוב של החופה שלכם די מרשים. מי המעצב/ת? מה שמתם על השולחנות
גם עששיות
מראש על ה-

shelycat

New member
עיצוב בשרתון...

את העיצוב עשו לנו מעצבי המקום: "במושב עיצוב ארועים" מרמות מאיר ואני לאממליצה עליהם בכלל הם אמנם מיקצועיים אבל לא נעימים וגם בשעה 20:00 עדיין השולחנות אוכל לא היו מוכנים עם כל מה שהיה צריך (הכלי עם הנר שהיה אמור להיות ממולא עלי וורדים עדיין לא היה מוכן ועל כל מפית היה אמור להיות חובק עם ורד) ורק כי אבא שלי שם לב ,והרים צעקות והזעיק את בעל האולם ,דברים התקיימו, בנוסף הם לא עשו את העיצוב שסגרנו עליו לקבלת הפנים אלא מין חלטורה כזאת דומה. לגבי מה עשינו על השולחנות אני מצרפת קובץ כמו שאת שמה לב הוורדים כבר שם כשהמנה הראשונה על השולחן אבל לא בסוף הכל הסתדר אבל את גיל המעצב לא ניתן היה למצוא אצלנו בארוע אלא רק עובדת שלו. מה שכן הם הכינו לי זר מוורדים סגולים בצורת כדור שהיה פשוט מדליק.

ZoeUS

New member
Sheraton Citi Tower

This is a Hupa in the Balcony of the sheraton citi tower i guess u won´t b able to do it outside in January, but maybe u can take the idea. The design was done by Michael Stern .

ZoeUS

New member
Just a small tip...

the big hall of the Sheraton is very dark, it´s all dark wood and even in the pictures it will lokk dark. Make sure that the design u choose will bring some light to the room. (Even with the "Gil Tichman" lights )

שירי71

New member
אם מדובר ללא חופה וללא מרכזי שולחן

אזי 1000$ זה מחיר מוגזם לדעתי אבל תלוי מה כבר יש במקום לדומא אם יש עצים אפשר לתלות עליהם דברים אחרת יש מעצבים ש-כן כן מביאים איתם עצים וכו´ הקיצר תלוי מה כולל העיצוב. אנו עבדנו עם לינור מגן האמנים ואני מציעה לך לבדוק אם היא עושה עיצובים גם מחוץ לשם כי היא עובדת מאד יפה לדעתנו ועם מחירים נוחים ואת יכולה להגדיר לה מראש תקציב והיא אומרת לך מה את מקבלת במחיר זה. בהצלחה!

למעלה