כן. המחירים לא היו גבוהים
אבל זה כמובן תלוי במה שאתם מחפשים. והכי טוב זה פשוט להפגש ולשאול על המחירים שמתאימים למה שאתם רוצים. לנו היה חשוב בסטילס הרבה תמונות ושמנו פחות דגש על העיצוב. אנחנו מקבלים גם את התמונות על CD + אלבום + צילומי חוץ וכולי וכולי סטילס: $650 צילום וידאו זה יותר מסובך כי רצינו שתי מצלמות (למרות שבהמון מקומות אמרו לנו שצריך רק אחת), אני מבין בצילום ויש לי גם חבר שהיה בעצמו צלם חתונות בעברו, ושתי מצלמות זה אומר שאחת מצלמת כרגיל, והשניה מוצאת את הזויות המיוחדות (ראיונות עם אנשים למשל) שאפשר להוסיף אחר-כך בעריכה. גם וידאנו שהמצלמות דיגיטליות (חשוב) וקיבלנו גם DVD שזה תוספת משמעותית, 6 קלטות (3 ארוך 3 תקציר). אז זה עלה לנו יותר, אבל אני מאד מרוצה מההחלטה. תביאו בחשבון שחבילה של מצלמה אחת ללא DVD למשל תעלה
הרבה פחות. הם גם מכירים את ערן בארי, ומסתדרים איתו יופי (הם המליצו לי עליו ואני מודה להם על כך) מחיר וידאו: 1200$ קחו גם בחשבון שהמחירים הם לחורף (שבוע שעבר) ושלא אני קובע, אלא הם. שווה גם לראות איך אתם מסתדרים אם האנשים, ולראות דוגמה של עבודות. זה חשוב מאד. אני גם מבקש אם אפשר לא להשתמש במחירים שכתבתי כאן כבמנוף, תהיו נחמדים ויהיו נחמדים אליכם.
ותמיד תשוו מחירים של חבילות דומות. למשל אם אתם רוצים 300 תמונות ו 4 הגדלות וקליפ ואלבום מעוצב, קבלו הצעות מחיר לזה בדיוק, כי הרבה חברות שנתקלנו בהן מציעות וידאו וסטילס ביחד ב 1500$ אבל רק 200 תמונות ורק מצלמה אחת והאלבום זה אקסטרה ותבינו בעצמכם. תמיד תסתכלו על הסכום הסופי. בהצלחה רבה!!!