הגענו לשלב הצלמ/ת...

• פותח הנושא omha
  • פורסם בתאריך

omha

New member
הגענו לשלב הצלמ/ת...../images/Emo53.gif

הצילו, אנו צריכים צלם/ת (אני משום מה מעדיפה צלמת) מה טווח המחירים בתחום? מה נחשב יקר ומה נחשב בסדר? האם כדאי לקחת סטילס ווידאו ביחד? יש המלצות? (מדהים כמה החלטות צריך לקבל לערב אחד)

סיגל2

New member
שלב הצלמ/ת

אצלנו בחתונה צילמה אורית ענבל והיא עבדה עם צלם וידאו שהיא מכירה ועובדת איתו יחד בהרבה אירועים, כך שהם מתואמים. חוץ מזה היא עובדת עם עוד שני צלמי וידאו. לא הרגשנו אותה כל החתונה וכל מה שביקשנו ממנה היא עשתה. עוד לא ראינו את התמונות שלנו כי היא גם מעצבת לנו את האלבום, אך מאלבום של זוג חברים שלנו שהתחתן ראינו כמה שהיא עובדת טוב. מבחינת מחיר היא לוקחת בערך 1,400 $. אני חושבת שכדאי לקחת גם סטילס וגם וידאו, כי כך את יכולה גם לראות את החתונה כמו שהיא היתה עם המוזיקה והכל ולא רק תמונות באלבום. אם תרצי טלפון של הצלמת, אשלח לך אותו.

נעמי יוגב ../images/Emo8.gif

עוד לא התחתנו, אז אני יכולה להגיד רק לפי מה ששמעתי והחומר המצולם שראיתי, היא מקסימה. חוץ מהיותה חמודה לאללה היא מאוד מקצועית ובין הצלמים היחידים שראיתי שמצליחים להעביר את האוירה שהיתה בארוע ואת האופי של בני הזוג. +וידאו היא גובה 1600$ (מחירי קיץ)

אתי@

New member
אותנו צילמה סיגל שגב (סטילס)

שהיתה נפלאה. היא עובדת גם עם צלמי וידאו ככה שאפשר לקחת עיסקה כוללת, או רק סטילס. הטלפון שלה: 5182308 052-323543

sagivkr

New member
אשמח לתת מידע

קודם כל נסי לחפש בארכיון של הפורום. כתבתי בעבר ארוכות על בחירת צלם. אם לא מצאת או אם תרצי אינפורמציה נוספת אשמח לעזור. צרי קשר ב-053-629268 בהצלחה. נ.ב: עוד כמה שניות אני מעלה לפורום את תמונות החתונה שלנו שצילמה רותי מ"מורג הפקות" את יכולה להתרשם...

*שיר

New member
המלצה לוהטת!!

אני ממליצה בחום על הצלמת המדהימה-מדהימה שלנו -תמי פורת. צילומים מעולים, תופסים את כל הרגעים החשובים ואת כל הרגשות וההבעות. ומעבר לכל, בן-אדם נפלא ושמח שכיף לבלות במחיצתו. חברים שלנו שראו את התמונות, אמרו ששווה להם להתחתן עוד פעם רק בשביל שגם להם יהיו כאלה תמונות. ועכשיו אחרי שקיבלנו את האלבום שלנו ואת אלבום ההורים אני יכולה להוסיף ולומר שהם יצאו מעל ומעבר! היא הצליחה לסדר את התמונות בצורה כזאת שהעבירה בדיוק את הרגשות שהיו שם - קבלת פנים - שמחה
, אחרי החופה - בלגן של
נשיקות וחיבוקים
. פשוט נהדר.

omha

New member
לאחר התייעצות עם הצעירה ../images/Emo39.gif

היום נפגשתי עם צלמת והמחירים הם בסדר גודל של 880$-950$ ל-300 תמונות כולל אלבום מעוצב ולא כולל מע"מ. עבור וידאו 650$ לא כולל וידאו. מה אתם אומרים, נראה לכם בסדר? הצעירה ייעצה לי לראות עוד צלמים שנחשבים טובים והמליצה על לובקה. אז כאפר לרגליה אני מצייטת. הבנתי שליעל2 יש את כל הפרטים שאני צריכה. אני אודה לך מאוד (יעל2) אם תעזרי לי. אני מאוד אשמח לקבל עוד עצות שיעזרו לכוון אותי לכיוון קבלת החלטה. תודה מראש לכל המייעצים.

eliram

New member
המלצה חמה חמה חמה על צלמים ../images/Emo106.gif

שהיו בחתונה שלנו לפני שבוע בדיוק (בבאר של סבא). אחרי שחיפשנו הרבה וכולם היו מצועצעים מדי, יקרים מדי, לא לטעמנו, או גם וגם וגם, מצאנו צלמים שממש אהבנו את העבודה שלהם, וגם בחתונה הם היו פשוט נפלאים! לא הרגשנו בהם בכלל, אבל בכל פעם שחשבתי "צריך להיות פה צלם" הסתכלתי ופשוט היה שם. הם גם הצליחו לא לגרום לאנשים חוסר נוחות אל מול המצלמה כי הם כל הזמן זזו ממקום למקום. תענוג. לקחנו שני צלמי וידאו מ"צילום נטו", הם גם משקיעים בעריכה כך שיצא מעניין ולא סתמי. טלפון: 052-524288 (צחי) וצלם סטילס שאהבו מאד את העבודות שלו (התמונות שלנו עוד לא הגיעו) והוא איש באמת סבבה, ועובד עם פלש רקע שזה ממש חשוב! - ערן בארי 052-570720 יצאנו מהפגישות אתם בהרגשה טובה, ואפילו אורחים שלנו שיבחו אותם. שווה לפחות לבדוק אותם. (ותאמינו לי שאין לי אצלם מניות)
אלירם

eliram

New member
כן. המחירים לא היו גבוהים

אבל זה כמובן תלוי במה שאתם מחפשים. והכי טוב זה פשוט להפגש ולשאול על המחירים שמתאימים למה שאתם רוצים. לנו היה חשוב בסטילס הרבה תמונות ושמנו פחות דגש על העיצוב. אנחנו מקבלים גם את התמונות על CD + אלבום + צילומי חוץ וכולי וכולי סטילס: $650 צילום וידאו זה יותר מסובך כי רצינו שתי מצלמות (למרות שבהמון מקומות אמרו לנו שצריך רק אחת), אני מבין בצילום ויש לי גם חבר שהיה בעצמו צלם חתונות בעברו, ושתי מצלמות זה אומר שאחת מצלמת כרגיל, והשניה מוצאת את הזויות המיוחדות (ראיונות עם אנשים למשל) שאפשר להוסיף אחר-כך בעריכה. גם וידאנו שהמצלמות דיגיטליות (חשוב) וקיבלנו גם DVD שזה תוספת משמעותית, 6 קלטות (3 ארוך 3 תקציר). אז זה עלה לנו יותר, אבל אני מאד מרוצה מההחלטה. תביאו בחשבון שחבילה של מצלמה אחת ללא DVD למשל תעלה הרבה פחות. הם גם מכירים את ערן בארי, ומסתדרים איתו יופי (הם המליצו לי עליו ואני מודה להם על כך) מחיר וידאו: 1200$ קחו גם בחשבון שהמחירים הם לחורף (שבוע שעבר) ושלא אני קובע, אלא הם. שווה גם לראות איך אתם מסתדרים אם האנשים, ולראות דוגמה של עבודות. זה חשוב מאד. אני גם מבקש אם אפשר לא להשתמש במחירים שכתבתי כאן כבמנוף, תהיו נחמדים ויהיו נחמדים אליכם.
ותמיד תשוו מחירים של חבילות דומות. למשל אם אתם רוצים 300 תמונות ו 4 הגדלות וקליפ ואלבום מעוצב, קבלו הצעות מחיר לזה בדיוק, כי הרבה חברות שנתקלנו בהן מציעות וידאו וסטילס ביחד ב 1500$ אבל רק 200 תמונות ורק מצלמה אחת והאלבום זה אקסטרה ותבינו בעצמכם. תמיד תסתכלו על הסכום הסופי. בהצלחה רבה!!!

שירונה

New member
אנחנו סגרנו עם זום 18

הם יושבים בתל-אביב, ויש להם 3 צוותי צילום (וידאו+סטילס). אנחנו העדפנו וידאו וסטילס יחד, כי זה בדר"כ יוצא יותר זול מאשר לקחת בנפרד, וגם, מה לעשות, אין לנו המון זמן לתזז בין צלמים... לקחו לנו 1200$ בלי מע"מ על סטילס ווידאו (בלי אלבום מעוצב או סריקה על CD, אבל "שידרגו" לנו את החבילה בנדיבות). זה נחשב מחיר יחסית סביר בשוק צלמי החתונות, והעבודה שלהם איכותית ויפה. מה שאהבנו אצלם במיוחד זה השילוב בין תפיסת ה"רגעים הקטנים" בחתונה, ובין טכניקות הצילום המדהימות שלהם. אני עדיין לא יכולה לתת המלצה ממש, אבל בינתיים אנחנו מרוצים...

שירונה

New member
אנחנו סגרנו עם זום 18

הם יושבים בתל-אביב, ויש להם 3 צוותי צילום (וידאו+סטילס). אנחנו העדפנו וידאו וסטילס יחד, כי זה בדר"כ יוצא יותר זול מאשר לקחת בנפרד, וגם, מה לעשות, אין לנו המון זמן לתזז בין צלמים... לקחו לנו 1200$ בלי מע"מ על סטילס ווידאו (בלי אלבום מעוצב או סריקה על CD, אבל "שידרגו" לנו את החבילה בנדיבות). זה נחשב מחיר יחסית סביר בשוק צלמי החתונות, והעבודה שלהם איכותית ויפה. מה שאהבנו אצלם במיוחד זה השילוב בין תפיסת ה"רגעים הקטנים" בחתונה, ובין טכניקות הצילום המדהימות שלהם. אני עדיין לא יכולה לתת המלצה ממש, אבל בינתיים אנחנו מרוצים...

למעלה