הגענו שלב הדס אפ , סטאקים שווים

הגענו שלב הדס אפ , סטאקים שווים

לי ולזה שמולי. בליינדים כבר 30-60 אנחנו כל אחד עם בערך 750. אני עם Q2 עלה. פלופ נפתח A58 עלה.
אני בכפתור. הבחור מולי שם 150. מה לדעתכם יכול להיות לו? מה לדעתכם המהלך שלי?

זונע

New member
אתה באמת מצפה שנשים אותו על יד

כשלא נתת שום פרט עליו? יכול להיות לו הכל חוץ מיד שמנצחת אותך...בלוף גמור לא נראה לי, כי אין שום ערך בלהשקיע 150 על בורד כזה(אלא אם היו העלאות פרי פלופ, מה שלא ציינת). מה שהייתי עושה זה משווה, וre-evaluate בטרן. המטרה שלך כמובן זה לסחוט כמה שיותר ולגרום לו להגיע לשואודאון, רייז עכשו כשבאמת אין לך שום מושג ברוב המקרים יבריח אותו

- אני כמובן אין לי שום התלבטות.

רק קלף אחד לוקח אותי אז אני סוחט. משווה 150. קלף הבא נפתח 9 לב. הוא 150 - עכשיו אני באול אין. הוא משווה. היו לו זוגיים A5. הוא מקווה לפול, נפתח חומוס בלי פול. נגמרו לו הציפים ולקחתי הטורניר. עכשיו השאלה שלי היא מהכיוון שלו. מה אתם עושים אם נפתח צבע בפלופ ואתם עם זוגיים גבוהים? הוא בסמול בליינד.

modz0r

New member
זה תלוי בהרבה דברים

באיזה פוזישן אתה נמצא, באיזה פוזישן הוא נמצא? כמה צ'יפים יש בקופה, כמה צ'יפים יש לו, כמה צ'יפים יש לך? איזה שלב בטורניר זה (אם זה בכלל טורניר)? מה היה לפני הפלופ? להגיד שיש לנו 2 זוגות אחרי הפלופ זה לא מספיק בשביל להגיד מה אנחנו נעשה.

modz0r

New member
לא כתוב מה היה לפני הפלופ

במידה ולא היה כלום, ככה שהקופה על 120 כרגע, לשים 150 נראה כמו צעד הגיוני (אפשר פחות.. אני כנראה הייתי שם 100-120). אם השני יעשה אולאין במצב הזה, אני זורק את הקלפים. במידה והשני משווה, צריך לראות מה יוצא בטרן ואת ההתנהגות שלו. אם הטרן היה 9 לב, כמו שאמרת אחר כך, הייתי עושה צ'ק כנראה לראות מה השני עושה, כי אין לי שום אפשרות לשים אותו על משהו בינתיים, ומכיוון שהתחלתי את היד רק עם 750 צ'יפים וכבר יש לי כמעט 200 על השולחן, אני אהיה מחוייב לקופה אם אני אהמר עכשיו. אולאין או רייז גדול שלו, והייתי כנראה זורק.. רייז קטן והייתי משווה לראות ריבר.

shaywh

New member
משווה

מסתכל שתי שניות ומשווה. מקווה שלא יצא עוד עלה בטורן (סיכוי של 8/47 שיבוא), אם לא יוצא ואם יש לו אס בשלב הזה אמור לבוא ההימור שיסדר אותך. אם יבוא אתה עדיין אמור להוביל ואולי הוא ינסה לבלף. מה יכול להיות לו? כל דבר, זה הדס אפ. ככל שהלוח מפחיד יותר, ככה כדי יותר להמר בפלופ.

למעלה