הגענו

peremen

New member
הגענו../images/Emo163.gif

יצאנו בטיסה של 6 בבוקר דרך פולין שם עצרנו להתלונן ... וכשהגענו להלסינקי ...שלג קליל קיבל את פנינו ממש כמו בבית. בנמל התעופה חיכו לנו עיתונאים ואוהדים עם דגלים ושלטים וגם במלון הייתה קבלת פנים חמה... עשינו סיבוב להכיר את הג'אנק פוד המקומי.... ובערב יצאנו לפאב ספורט לראות את מילאן משפילה את מנצ'סטר יונייטד עכשיו אנחנו יוצאים לחזרה ראשונה...הבלאגן מתחיל!!! אני מקווה להביא לכאן תמונות במהלך היום... יום טוב לכולם

שי קרן18

New member
קוללולולולולו התגובות ממש טובות! על החזרה,

ידעתי שאפשר לסמוך עליכם..אתם ענקייםםםםםםםם.....מאודד גאה בכם! מן רגכע לרגע יש לי הרגשה טובה..כמעת בטוח שתעפילו לגמר..רק אמרו,שציפו לסיום מרשים ומפתיע,אבל לא עשיתם כלום... אז רשום,שההופעה בלתי נשכחת,הם מנוסים,כריזמתים...אין אין..ענקיםםםם....אך אני מזכיר לכם,שאתם בין 2 שירים חזקים....מקווה מאוד שלא תבעלו בין אלו,אלא תבלטו!!!! בהצלחההההההההההההההה

1mayush

New member
יאאאא גל

כמה נחמד שנכנסת להודיע שהגעתם
שיהיה לכן המון המו בהצלחה בחזרות ובהופעות! מחזיקה לכם אצבעות!!

טיפקסית

New member
אהלן

חכו חכו גל...הבלאגן הולך להפוך לחגיגה............תזכור שאמרתי. באמת מה העניין שלך עם מילאן אתה אוהד שלהם או משו? ואני לתומי חשבתי שאתה אוהד את מכבי נתניה. זה פסדר גם הכדורגל הישראלי לאט לאט עובר מהפכה של ממש [ובגדול]. אוהדים בשדה"ת הא? רק אל תשכחו את המעריצים האמיתיים שלכם שנשארו בבית מאחור. במשך הסופ"ש יש 2 תוכניות עליכם בערוץ 1,בעיקר התוכניות הנוסטלגיות למיניהן. אז....יצא לכם להיות בחזרות של מדינות אחרות? נכון שבלגיה תותחים? ראיתי אתכם מפרגנים להם גם במייספייס. בלגיה ללא ספק הבחירה שלי השנה הזו ובגדול. תמסור לחבר'ה של בלגיה ד"ש ממני [הם מכירים אותי ממייספייס]. רק שתיהנו ותשמרו על עצמכם שלא תחזרו לי חולים ברור? יאללה ביי בינתיים בנאדם.

למעלה