הגענו!!!!!

הגענו!!!!!

יש!!! הגענו לארץ אחרי נסיעה מטורפת מארה"ב עם הכלבים והתינוקת אבל חוץ מהעייפות הכל עבר בשלום איזה כיף להיות כבר אחרי....הקטנה הייתה ממש מלכה ולא בכתה כל הדרך במטוסים ובנסיעות אבל מאז שהגענו מסכנה היא לא מפסיקה לבכות, כנראה היא מרגישה משהו בשינוי. זהו אז עכשיו אני תקועה קצת בקריות ומחפשת דברים לעשות עם הקטנה, מפגשים, קבוצות, משהו.... יש רעיונות? אני די לבד פה כי אנחנו כבר 7 שנים לא היינו בארץ אז אין לי ממש חברים ובטח לא מכירה אמהות עם תינוקות אז אם יש לכן המלצות הן תתקבלנה בברכה. גם מתי יהיה מפגש פורום? אני מתה להכיר את כולן, וגם אני מכינה מצגת מתמונות הלידה ואם זה מעניין מישהי הייתי שמחה להראות (זהירות! תמונות גרפיות ביותר) חוץ מזה הכל טוב ואני מאחלת לכל ההריוניות לידה טובה ומעצימה נתראה בקרוב

עופריקה

New member
ברוכים הבאים!!!

לאט לאט יקירה. קודם תסדרו את הג'ט לג, תנחתו, ואל שתכחו לשתות הרבה (עדיפות למים, אבל גם משהו אחר יכול לעזור)
אפ אדע על משהו באזורך, אשלח מסר במיידיות. בהצלחה ושבוע טוב

הי מורני

אני מכירה קבוצת אימהות שמפעילה מישהי מקסימה בחיפה אם זה מתאים לך. אתם משתקעים בקריות ? או שזה זמני ?

מתאקלמים

אז אנחנו מתאקלמים והקטנה נהנית מהסבים סבתות זהר אני אשמח למידע על חוגים.מפגשים גם בחיפה ואם מישהי יודעת מתי המפגש הבא אני גם אשמח שבוע טוב לכולן

ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif ופעילות בקריות

היי מורני, ברוכים הבאים!!! תהני גם את מקצת פינוק ומנוחה מסבא וסבתא, תראי איך הרווחת... אז תתגברו לאט על הטיסה והזמן ואז תגששו מסביב... לגבי מרכז אמהות ותינוקות יש אחד יחסית חדש בקריות, באזור צומת קרית אתא שנקרא "הרה". אני לא יודעת אילו פעילויות יש בו כרגע, אבל תמיד מתגבשות קבוצות לבייבי יוגה, קבוצות תמיכה וכו' - אולי יעניין אותך. אני בדיוק מסיימת להעביר שם סדנא בתחום של ליווי התפתחותי לאמהות ותינוקות מגיל חודש ואילך - אבל עקב הלידה המתקרבת ובאה - אני לא פותחת כרגע קבוצה חדשה. אין לי כרגע את הטלפון שלהם ליידי - אבל תחפשי בעיתונים המקומיים או ב- 144, אם לא תמצאי ויעניין אותך - תודיעי לי, אני אמצא לך.... מרכז נוסף שפועל באופן קבוע , נהדר ומקסים נקרא "השביל להורות" ונמצא בקיבוץ כברי (ליד נהריה), יתכן ויהיה לך קצת רחוק, אבל אני יודעת שיש אמהות מאיזור הקריות שכן מגיעות כי נורא נחמד שם, יש מפגשים קבועים בימי ראשון בבוקר ובשאר הימים יש קבוצות וחוגים שונים... בכל מקרה, ברוכים הבאים!!

תודה

אני בהחלט אחפש, נהריה קצת רחוק אבל צומת הקריות נראה לי ממש סבבה. אני עכשיו עדיין מתאוששת אבל רואה איך מהר אני אתחיל להשתגע בבית כי גם בהריון הייתי פעילה מאוד ואפילו ביום של הלידה. אז בטח שעכשיו בא לי לצאת קצת. ממש חסר לי להיות בסביבת אמהות ותינוקות. אקיצר אני אבדוק ואחפש

איזה כיף לכם!!

אני מקנאה... גם אני מגיעה במרץ, אבל רק לביקור... מגיעים בחזרה סופית בסוף הקיץ - יששש!!
אני מעוניינת מאד במצגת - מתה על סיפורי ותמונות לידה!

למעלה