הגעתי אלכם במקרה אבל נראה לי שאני

ZZZBENG

New member
הגעתי אלכם במקרה אבל נראה לי שאני

נשאר בנתיים ,אתמול בלילה שוב לא נרדמתי דבר שקורה הרבה בחודשים האחרונים הפעם במקום להמשיך לשכב החלטתי לקום ניגשתי למחשב במטרה למצא איזשהו אתר שמתעסק במדיטציה או איזשהי דרך להרגיע את המחשבות מתרוצצות ל במוח . אני עוד די מנסה להבין את הכיון של הפורום אך ממה שקראתי עד כה נראה לי שזה כרגע מה שאני מחפש כדי לאזן ולרומם מחדש אז דבר ראשון תודה על ההשקעה שלי מי שכתב את המאמרים ואני עוקב בנתיים אז אם מידי פעם תצוץ שאלה אני אשמח אם אוכל למצא פה תשובה שיהיה יום טוב

ZZZBENG

New member
אני נלחם כבר איזה חודש בשתי חזיתות

ואני די מותש , הגעתי לתל אביב כדי להתחיל ללמוד נרשמתי לראשונה בחיי ללימודים ואני די נרעש מהרעיון ללמוד וטוב לי עם זה אבל יחד עם זה צריך למצא בית בעיר ועבודה שתעזור לי להתקיים, המצב בעיר קטסטרופלי אין דירות המחירים מרקיעים לשחקים והביקוש עצום אני רץ מדירה לדירה מעבודה לעבודה קמתי הבוקר בלי חשק לעשות כלום אחרי כמה עשרות דירות, אחרי שראיתי את כל החורבות של תל אביב למישהו יש רעיון מה ואיך לעשות או מה אני עושה לא נכון או מה כן לעשות ואיך אני אשמח לשמע שיהיה יום טוב

אסולית

New member
אהלן

אני לא מבינה את הביג דיל שעושים מת"א, צפופה, עמוסה מכוניות, רועשת, מלאת התרחשויות, ערה כל הלילה, סקסית....הממ.... אני צוחקת, כמובן ישנן פינות מקסימות בת"א, אבל let's face it כל יום נחטפות דירות מעופשות וקטנות, אם זה למכירה או להשכרה, והמחירים רק מרקיעים שחקים, למה שלא תנסה במקום מגורים שהוא מרחק יריקה מת"א, עם מחירים סבירים, פינות שקטות (אולי קצת עיר זקנים) אבל עם גישה קלילה אל ת"א, גם בסופ"ש, כמו ר"ג. (אני צריכה לקבל כאן אחוזים ממישהו) תחשוב על זה... לי זה עבד.

ZZZBENG

New member
אני יגיד לך כל חיי גרתי בדרום

במקום שכוח אל על אף ההילה שיש סביב מיצפה רמון הוא חור או בא לי לצאת מהבית ולראות קצת נוף אחר ללכת כמה רחובות מקסימום כדי לשבת באיזה באר לשנות את האוירה קצת לראות חיים אחרים אבל שלא תביני לא נכון אני לגמרי מבין את מה שאת אומרת

BENG

New member
נראה לי שמה שהשאר מדרך הלוחמים

בפורום הזה הוא רק היסטוריה ומאמרים

אסולית

New member
נעלם לך הzzzz מהbeng ,הה?!

אני מסכימה איתך, יבש פה כמו הסהרה...אז יאללה, תכניס קצת zzzz לbeng שלך!!!

קדימה ח י י ם ! ../images/Emo13.gif

להיות אקטיבים. לא לתלות את העניין בזה שאחרים יכתבו. בואו נהיו אנחנו אקטיבים

חה חה ../images/Emo6.gif

התכוונתי לחיים במובן של life! יעני, קדימה בואו נחיה!!
משהו כזה

רעיון

לדמיין שאתה מוצא את דירה שאתה רוצה. לדמיין שאתה מוצא את העבודה שאתה רוצה. ממש לראות את זה בדמיון. הכוונה, להפעיל דמיון מכוון ולא לחלום בהקיץ. אלא ממש לדמיין בצורה אקטיבית. במהלך הדמיון, לבדוק אם אתה חש אמון שתגשים את זה. אם לא, תטפל במה שגורם לך להרגיש חוסר אמון. למשל, אתה מאמין שהדירות בתל אביב הם X בעוד שפועל הם לאו דווקא כאלו. אני אישית ראיתי 3 דירות טובות מאד. האמונות שלך הופכות למציאות האישית שלך.

למעלה