הגעתי גם כן

yaircarel

New member
הגעתי גם כן ../images/Emo13.gif

כפי שבטח כבר ידוע לכם הפעילות בפורום הסקי של וואלה (במקור ב iol) עוברת לפורום הזה ואיתה גם אני. אני ניהלתי ביחד עם אלונה את הפורום שם ועכשיו אנו מצטרפים אל דור בפורום הזה. סביר להניח כי חלק מהאנשים כאן לא מכירים אותי אז זה זמן טוב לספר על עצמי (יהיה גם נחמד לשמוע משאר האנשים). ובכן קוראים לי יאיר כראל, אני בן 28 ואני גולש 3 שנים, ואני גולש על סקי שהפך להיות אהבת חיי והדבר שאותו אני אוהב יותר מכל ובמילה אחת - חלום. בעונה הראשונה שלי הייתי בקלאב מד בססטרייר שבאיטליה, ומיותר לציין כי היה פצצות שחבל על הזמן. אבל מבחינת סקי נטו זה היה ממש מעט בשבילי, בכל זאת 5 וחצי ימי סקי בשנה זה כלום. שנה שעברה כבר החלטתי לארגן הכל לבד וככה יצא שארגנו חופשה של 8 ימי סקי באתר סקי באנדורה שנקרא פאס דה לה קאסה + 4 ימים בברצלונה. חוץ מזה בעונה שעברה גם גלשנו איזה 9 ימים בחרמון. השנה היינו בשבועיים של סקי במריבל אשר בשלושת העמקים, וגלשנו וגלשנו וגלשנו עד שהתפרקנו וגלשנו עוד, מדהים. חזרנו לפני שבוע בדיוק, ובהתחשב במצב בחרמון נראה לי שיהיה לי עוד כמה ימי סקי. חוץ מהסקי המקצוע שלי הוא מתכנת מחשבים (כרגע אין לי עבודה בתחום אבל למי שיש בעיות במחשב מוזמן לפנות עם שאלות) יש ליי תואר ראשון ובלה בלה בלה .... אגב אני בן 28. כאשר אני לא גולש על הסקי שלי (יש לי רוזיגנול ויפר) אני רוכב על רולרבליידס ומשחק קצת כדורגל. אני מקווה שיהיה סבבה ומיוחד כמו שהיה בוואלה ושיהיו פה אנשים טובים ומעניינים (גם בקיץ).

למעלה