הגעתי הביתה,התגעגעתי אליכם מאחלת לכם מפגש נעים ודרישת שלום לכולם...מחכה לכם לשמוע איך היה
E emmy5 New member 20/10/03 #1 הגעתי הביתה,התגעגעתי אליכם ../images/Emo24.gif מאחלת לכם מפגש נעים ודרישת שלום לכולם...מחכה לכם לשמוע איך היה
הגעתי הביתה,התגעגעתי אליכם ../images/Emo24.gif מאחלת לכם מפגש נעים ודרישת שלום לכולם...מחכה לכם לשמוע איך היה
ס סבאאורי New member 20/10/03 #2 ערב טוב לכולם לא מצליח להוציא את המשחקים של לייציק לדיסק וגם ה iQ של באיה לא מסתדר לילהעביר לדיסקט.אני מחפש עכשיו מורה בפרט אחרי שדני, שיהיה בריא, הביא לכולנו המון ללמוד...עכשיו אני רואה רק כמה שעוד חסר לדעת... דני תודה רבה ברכות
ערב טוב לכולם לא מצליח להוציא את המשחקים של לייציק לדיסק וגם ה iQ של באיה לא מסתדר לילהעביר לדיסקט.אני מחפש עכשיו מורה בפרט אחרי שדני, שיהיה בריא, הביא לכולנו המון ללמוד...עכשיו אני רואה רק כמה שעוד חסר לדעת... דני תודה רבה ברכות
D dani 123 New member 20/10/03 #3 ערב טוב לכולם סבאאורי, אני מניח שלא תוכל להעתיק את המשחקים מאחר ומדובר באתר כנראה מוגן. לגבי הלימוד שמחתי לעזור
ערב טוב לכולם סבאאורי, אני מניח שלא תוכל להעתיק את המשחקים מאחר ומדובר באתר כנראה מוגן. לגבי הלימוד שמחתי לעזור
ל לייציק New member 21/10/03 #19 דנייייי ../images/Emo6.gif איזה משחק מגניב ... לא עמדתי בפיתוי ושיחקתי בינתיים רק עד רמה 12 כי רציתי גם לכתוב לכם לפני שתלכו לישון דני, חבל שלא היית ... היה ממש נעים והרגשתי שאנחנו כבר חברות ותיקות ... מקווה שבפעם הבאה יבואו כווולם ...
דנייייי ../images/Emo6.gif איזה משחק מגניב ... לא עמדתי בפיתוי ושיחקתי בינתיים רק עד רמה 12 כי רציתי גם לכתוב לכם לפני שתלכו לישון דני, חבל שלא היית ... היה ממש נעים והרגשתי שאנחנו כבר חברות ותיקות ... מקווה שבפעם הבאה יבואו כווולם ...
ל לייציק New member 21/10/03 #23 הפסקתי כי רציתי לדבר אתכם ../images/Emo8.gif אמשיך מחר, נראה עד איפה תהיה לי סבלנות להגיע
ל לייציק New member 21/10/03 #24 אממי מאמי, חבל שלא היית ../images/Emo141.gif התגעגעגעתי אליך הגעתי רק עד 12 כי רציתי עוד להספיק ולדבר אתכם ... אמשיך מחר, נראה עד כמה תהיה לי סבלנות להגיע ...
אממי מאמי, חבל שלא היית ../images/Emo141.gif התגעגעגעתי אליך הגעתי רק עד 12 כי רציתי עוד להספיק ולדבר אתכם ... אמשיך מחר, נראה עד כמה תהיה לי סבלנות להגיע ...
ל לייציק New member 21/10/03 #34 או שאת גאונה או שיש לך סבלנות מברזל לי נגמרה הסבלנות ב-14 ... כל הכבוד לך... למה את מתכוונת כשאת כותבת 24 25 ?
או שאת גאונה או שיש לך סבלנות מברזל לי נגמרה הסבלנות ב-14 ... כל הכבוד לך... למה את מתכוונת כשאת כותבת 24 25 ?
ל לייציק New member 22/10/03 #45 בכמה מהלכים עשית זאת בסה"כ ...? הם כותבים למטה מימין, כמה מהלכים עשית בסה"כ עד שהגעת לפתרון ... שרה'להההההה כל הכבוד לך חמודה אני יוצאת לעבודה (לחשם שינוי גם עובדת ! מהעבודה נוסעת לקחת את הנכד מהגן עד הערב ... להתראות בלילה
בכמה מהלכים עשית זאת בסה"כ ...? הם כותבים למטה מימין, כמה מהלכים עשית בסה"כ עד שהגעת לפתרון ... שרה'להההההה כל הכבוד לך חמודה אני יוצאת לעבודה (לחשם שינוי גם עובדת ! מהעבודה נוסעת לקחת את הנכד מהגן עד הערב ... להתראות בלילה
ש שרה16 New member 20/10/03 #6 ערב טוב../images/Emo39.gifהיה מפגש מוצלח ומהנה חברה נעימה,מקום נחמד,ואוכל טעים. מה עוד צריך לבקש בחיים.
ערב טוב../images/Emo39.gifהיה מפגש מוצלח ומהנה חברה נעימה,מקום נחמד,ואוכל טעים. מה עוד צריך לבקש בחיים.
ש שרה16 New member 20/10/03 #9 אני לא בבית שלי../images/Emo9.gif אני אצל באיה. ומ-4.00 אני מטיילת בחוף עד 5.00,וב-5.00 ישבנו יחד עד כמעט 21.00. היה נחמד מאוד! חבל שלא נפגשנו.
אני לא בבית שלי../images/Emo9.gif אני אצל באיה. ומ-4.00 אני מטיילת בחוף עד 5.00,וב-5.00 ישבנו יחד עד כמעט 21.00. היה נחמד מאוד! חבל שלא נפגשנו.