הגעתי להחלטה סופית!

fani

New member
לאיב

לפי תיאור הוידוי רצוי לילד שתחשבי על סיום ההריון.

1איב

New member
הגעתי להחלטה סופית!

היה נורא קשה להחליט והתלבטתי רבות. התייעצתי בכול מי שאני מכירה ולכול אחד היתה דעה שונה. החברות היו נגד ההריון החבר ווהורים היו נגד ההפלה ואני איפשהו בינהם... בסוף החלטתי להפרד מהחבר הנוכחי שלי לחזור ולנסות עם החבר שלי לשעבר (אבי התינוק) ולהשאיר את הילד. אני לא מעוניינת להתחתן עדיין אבל הוא יעבור לגור אצלי ונראה איך ילך. חוץ מזה שעד החודש השלישי אני יכולה לעשות הפלה ככה שיש לי חודשיים.. מקווה שהגעתי להחלטה הנכונה. נ.ב מחר אני טסה לאמריקה לשבוע איב

libertad

New member
פאני

סלחי לי על ההתפרצות לתגובה שאפילו לא כוונה אלי. אך אני חושבת שאין לך את הזכות להביע את הדיעה שהבעת. א. את אפילו לא הסברת למה את חושבת כך. ב. את לא מכירה את הנפשות הפועלות בסיפור. ג. את לא מכירה את הנסיבות. ד. את לא יכולה לקבל החלטות של מישהו אחר. ה. את לא תצטרכי לחיות אח``כ את תוצאות ההחלטה. רק איב ורק היא יכולה לדעת מה טוב ונכון בשבילה וכל מחלקי ההוראות, מן הראוי שישבו בצד, יתמכו, ולא יבלבלו.

libertad

New member
איב

רק עכשיו הספקתי להתעדכן בחדשות המסעירות. ליבי איתך. החלטה לא פשוטה, בעיקר בהתחשב בנסיבות. עיצה קטנה רוצה לעוץ לך. גם אם החלטת להשאיר את הילד- נראה כי החלטתך אינה סופית. אני מציעה לך להתחיל (רק בשביל הספק) בפרוצדורה להפלה. יש תהליך ארוך שצריך לעבור הכרוך בכל מיני בדיקות. (את בטח יודעת אם אמרת שזו לך פעם שניה). אם תתחרטי בדקה ה-90 יכול להיות שהזמן לא יספיק לך ותמצאי את עמצך בלי יכולת בחירה. קחי את הזמן, הכל עוד יכול להשתנות. ותזכרי שההחלטה צריכה להיות שלך בלי להתחשב בדעתם של אחרים. והעיצה- תשאירי את האופציות פתוחות בינתיים. בהצלחה.

למעלה