הגעתי להחלטה עם הקטנוע , דעתכם?

alophind

New member
הגעתי להחלטה עם הקטנוע , דעתכם?

VXR200 או G.Dink 150 ? רוב הנסיעות יהיו בתוך העיר , מידי פעם לנתניה (מכפ"ס). אחת ל ... מורכב. בואו נגיד שנסיעה מכס' תהיה 60 ק"מ (לכיוון) פעם ב חודש חודשיים. ו... האם נכון שהקטנוע (VXR) סוגר 130 ?!

green machine

New member
אני בטוח בדבר אחד

על הג'ילרה אתה תהנה, על הגראנד דינק לא. הקימקו נוח יותר, הרבה יותר מקום איחסון, אמין וסחיר יותר. אבל הזיק של הג'ילרה שווה את הכל (לדעתי) וכן ב130 קמ"ש הVXR לא נחנק...

yuvalfra

New member
מה פתאום לא יהנה על דינק ??

אני לא מבין את הקטע הזה שאומרים שהדרך היחידה להנות מקטנוע זה אם הוא ספורטיבי, מה זה הבולשיט הזה? אז ה-VXR יותר מהיר, אז מה? זה אומר שאי אפשר להנות ב-100 קמ"ש על הדינק? גם לדינק יש קירור מים וגם לדינק יש שני בלמי דיסק ובנוסף לכך הוא יותר נוח ומרווח (ואני מוכן להתערב שהמתלים טובים יותר) נכון ש-200 סמ"ק בקטנוע ספורטיבי יתנו המון פאן ומהירות אבל זה לא אומר ש-150 סמ"ק על קטנוע מנהלים לא יתנו בכלל... פשוט פאן מסוג שונה (אם אתה שואל אותי - קטנוע מרווח ונוח ללא בעיות אחסון נותן הרבה יותר פאן מקטנוע שמפיק קצת יותר כ"ס ועוד כמה קמ"ש בישורת)

green machine

New member
רכבתי על כל סוגי הקטנועים

עשרות אלפי קילומטרים (ויותר, תאמין לי) על אף קטנוע לא נהנתי כמו על VXR שהוא "קצת" יותר ממהירות סופית. לא מאמין לי? סע לאבניר ותיקח נסיעת מבחן. תחזור ואז תגיד אם יש הבדל בין קטנוע ספוטיבי לקטנוע מנהלים.

yuvalfra

New member
מישהו אמר שאין הבדל?

לא אמרתי שה-VXR לא נותן פאן, וגם לא אמרתי שהדינק נותן יותר. רק אמרתי שלהגיד ש-VXR יתן פאן ודינק כלל לא זו הסתכלות מאוד צרה ואבחנה לא נכונה

green machine

New member
גם אני אומר רק דבר אחד

על דינק א-נ-י לא נהנה בכלל (אפילו לא קצת) על VXR כן.

yuvalfra

New member
17

ולא באתי לתת חוות דעת, אלא לבקר את הקביעה שלך שקטנוע שאינו ספורטיבי לא יכול לתת פאן (בדומה לקביעות שג'ילרה ראנר נותן פאן מטורף בנסיעה וטייפון רק "מזיז אותך ממקום למקום")

green machine

New member
פשוט חשבתי שאני מדבר עם בעל דינק

ולא עם בחור שרכב רק 15 ק"מ בכל חייו...
דרך אגב ב15 ק" הראשונים שלי כבר הצלחתי להתרסק לתוך משאית..

yuvalfra

New member
אממ!!!

76 ק"מ ליתר דיוק + נסיעות מבחן + שיעורים!!! מעל ל-100 ק"מ כך שאני מאוד מאוד מנוסה
באמת שלא התכוונתי להשוות בין הכלים מתוך נסיון אישי, אלא בין שני סוגי הקטנועים (ספורטיבי ולא ספורטיבי\קטנוע מנהלים) והתפיסה ה-*סליחה* מטומטמת שאומרת שדו"ג חייב להיות ספורטיבי כדי לתת פאן.

Moo Moo

New member
מ76 ק"מ??!?

אני יש לי רישיון פחות חודשיים וכבר עשיתי 1600 ק"מ!

yuvalfra

New member
לא עשיתי רשיון בגיל 16

הוצאתי רשיון לפני חודש וקיבלתי את הטייפון לפני פחות משבוע (בשל חופשה היו לי רק 2 ימים להשתמש בו - 76 ק"מ ליומיים לא מכובד?)

S A T L A N

New member
לי יש רשיון חודשיים!!!

ונסעתי כבר כמעט 2000 אז מה כל ההתלהבות אההה? חחחחח

yuvalfra

New member
פחות ממני, בינתיים ../images/Emo8.gif

2000 ק"מ \ 60 יום = 33 ק"מ ליום 76 ק"מ \ 2 יום = 38 ק"מ ליום נראה אם אני ישמור על עקביות

למעלה