שירה כמים 1959
Well-known member
זה היה בלילה לפני הניתוח, כשהמטפלת שהייתה לי של עשרים ושתיים שנה!!!! נעלמה, לא יצרה קשר, לא איחלה לי אפילו בהצלחה.
אחרי עשרים ושתיים שנה שיצרה תלות, שבודדה אותי.
כתבתי על זה פה. מנסה להבין בעצמי.
לפעמים הובנתי טיפה.
בדרל כלל לא.
אני לא מאשימה. אני מסבירה.
אפ אחד לא מדבר על הדברים האלה.
אפאחד לא מבין.
גם המתנדבות והמתנדבים כל פעם כתבו לי ללכת לטיפול לעבד את זה.
נפגעתי כל כך בטיפול. איך יכולתי לחזור לטיפול.
אני מצרפת שני קישורים:
קישור ראשון של כתבת תחקיר בה עינת פישביין מראיינת שתי נפגעטות טיפולי נפש בעילום שם. אחת מהן היא אני.
והקישור השני קישור שמסביר על פגיעות בטיפולי נפש - אם יש לכם הרגשת אי נוחות בטיפול ואתם לא בטוחים... תקראו.
אחרי עשרים ושתיים שנה שיצרה תלות, שבודדה אותי.
כתבתי על זה פה. מנסה להבין בעצמי.
לפעמים הובנתי טיפה.
בדרל כלל לא.
אני לא מאשימה. אני מסבירה.
אפ אחד לא מדבר על הדברים האלה.
אפאחד לא מבין.
גם המתנדבות והמתנדבים כל פעם כתבו לי ללכת לטיפול לעבד את זה.
נפגעתי כל כך בטיפול. איך יכולתי לחזור לטיפול.
אני מצרפת שני קישורים:
קישור ראשון של כתבת תחקיר בה עינת פישביין מראיינת שתי נפגעטות טיפולי נפש בעילום שם. אחת מהן היא אני.
כמו כת של איש אחד: "כשרציתי לעזוב, הפסיכולוג נהיה אלים ותוקפני, כאילו יצא ממנו מישהו אחר" - המקום הכי חם
הן הגיעו לטיפול פסיכולוגי רגיל לקבל סיוע בתקופת משבר, ויצאו משם במצב גרוע בהרבה. לקח להן שנים רבות להבין את הנזק שנגרם להן. "מטפל מתעלל הוא מישהו שהיכולות שלו להבין את האדם מולו משמשות לטובתו ולא לטובת המטופל". פסיכולוגים ללא גבולות - כתבה שניה בסדרה
www.ha-makom.co.il
במקום תיקון - יש שחזור של הפגיעה - המקום הכי חם
לא צריך שהמטפל יהיה בהכרח אדם שמכוון לפגוע, זה לא רק הסיפור של הפסיכופט הנרקסיסט, מספיק מישהו לא מספיק מקצועי, עם הדרכה לא מספיק טובה, או שלא עושה התבונות פנימית. אורי שרמן-קנוהל, מנהל מרכז אורשינא, מסביר כיצד מרחב טיפולי יכול לאפשר פגיעה
www.ha-makom.co.il