הגעתי למסקנה: גברים משקרים לכן

roooomi

New member
הגעתי למסקנה: גברים משקרים לכן

כשהם אומרים שהם מעריכים נשים ששומרות על עצמן ולא קופצות ישר למיטה.

גברים משקרים כשהם אומרים שלצערם, היום קשה למצוא מישהי שלא הזדיינה עם כל העולם ואשתו.

גברים משקרים כשהם אומרים שלצערם, היום אין הרבה בתולות, הם משקרים כשהם אומרים שהם חושבים שבחורה בתולה זה דבר חיובי.

האמת המרה - גברים מזלזלים בנשים חסרות ניסיון מיני ומתייחסים אליהן כאל קוקו. אני בת 25 וחצי ומעולם לא היה לי שום מגע מיני עם גבר (לצערי). בגילאים 18-22, הייתי שלמה עם עצמי (כי חשבתי שלשמור על עצמי זה רעיון טוב), אבל לאחר מכן, שנה אחרי שנה, כבר התחלתי להרגיש שזה מצב מביש כל כך והתחרטתי שלא איבדתי את בתוליי עוד בתיכון. וגם כשהייתי יוצאת לדייטים, פחדתי לספר לבחורים שאין לי מושג (פרקטית) מה עושים בחדר המיטות. נמנעתי מלספר כי כל זה נשמע מוזר וחריג במאה ה-21, ופחדתי שהבחור שישמע על בתוליי ידחה אותי או יצחק לי בפנים או יתפלא ויחשוב שאני קוקו, אז הרמתי ידיים ולא המשכתי לדייטים הבאים למרות שכל כך רציתי. לאחרונה החלטתי לחזור לעולם הדייטים וגיליתי שגברים הם שקרנים. ההתלהבות כלפי נמשכת עד הרגע שבו אני מספרת (למרות כל החששות) שאני בתולה. יצאתי לכמה דייטים והבנתי שהם לא מעוניינים בי בגלל חוסר הניסיון שלי כאילו שיש לי נגיף איידס

המסקנה: בחורים לא מחפשים מישהי מבית טוב והבתולים שלכן ירתיעו אותם.

airtruck

New member
השקל שלי

שלום לך,
אסכים איתך שיש אנשים רבים שהם שקרנים כמו כן נשים(יכול להיות שפחות בעניין מיני ) .
את לא צריכה להתייאש או להגיע למסקנות כאלו, הואיל וישנם בחורים טובים שאינם מושפעים מהמילה בתולה או שהדבר הראשון שהם רוצים זה את המיטה.
אגב אינך צריכה לפחד מהנעשה בחדר מיטות או איך נעשה אם הפרנטר הוא אדם המבין אותך, רגיש וסובלני האקט יהיה לטובה ולא פחד מ..
&nbsp
רבים אמרו בפורום זה שהם חריגים אך תנחשי מה יש מספיק מה"זן" הזה כמוני וכמוך.
את אינך צריכה להתחרט שלא איבדת את בתולייך בתיכון מכיוון שאת צריכה להיות מוכנה רגשית .
&nbsp
בשורה התחתונה את צריכה להמשיך ולחפש ולא להתייאש
&nbsp

Surrealistical

New member
זה לא נכון

זה מאוד תלוי בגבר. תסתכלי על זה כעל מדד סינון: אם גבר באמת מתלהב ממך, בגלל מי שאת, זה שאת בתולה לא יזיז לו, או אפילו ילהיב אותו. אם גבר מתלהב ממך מהמחשבה שהוא ישכב איתך אז פתעום זה שאת בתולה כבר יתחיל להפריע לו. מאחר ואני מניחה שאת לא מחפשת מישהו שהוא דפוק-וזרוק, כך שתגידי תודה שאת כן בתולה.
חברה שלי פעם עבדה על בחור אחד שיצאה איתו שהיא בתולה, זה לא הזיז לו. והוא גם לא היה אדם איכותי כזה. כך שאם תצאי עם אנשים איכותיים כנראה שלא תתקלי בתגובות בורות כאלו.

הכללה מוגזמת

למען האמת זה גם מכעיס אותי כשמכלילים אוכלוסיה שלמה.

אני בתור גבר, שנכון אומנם אוהב גברים, אבל מקווה להיכנס לזוגיות דווקא עם גבר שהוא לא "זיין על".

dory141

New member
אני חייב להגיד שאת ממש טועה ובגדול!

אני גם לא מרובה ניסיון ולכן אני לא יכול להרשות לעצמי לזלזל, במישהי שהיא לא מנוסה. אני ממש לא ממיין לפי זה. צר לי שיש לך ניסיון רע עם גברים , אבל זה מעיד עליהם, לא עלייך. בלי קשר לרומנטיקה, יחסים ומין, אנשים משקרים. גם גברים וגם נשים. לי שיקרה פעם מישהי שרמזה לי שהיא "פנויה להובלה" וכשזה הגיע לרגע האמת, היא גילתה לי שהיא חזרה לחבר הקודם והיא מעדיפה שנישאר ידידים. וזה רק מקרה אחד.
בכל מקרה, אל תבני תיאוריות, תתנסי. אל תתרצי את חוסר ההצלחה שלך במוגבלות של אנשים אחרים. תבואי בגישה חיובית ותנצחי, אמן.

dori78

New member
צר לי שזה הרושם שקיבלת.

הגברים שבכלל מוצאים לנכון להתייחס לנושא הם כנראה שקרנים.
ההתייחסות לבתולים כדבר 'טוב' נובעת לרוב מהשקפת עולם פרימיטיבית,
כזו שמתייגת בתולות כנשים 'טהורות' שמתאימות לחתונה.
מהצד השני - מי שרואה בתולה כ'פגומה' הוא אדיוט שלא מבין שסקס זה דבר דינמי שמשתנה מזוג לזוג.
לא כל בחורה מנוסה תדע לעשות לך נעים, כי כל אחד אוהב דברים אחרים בסקס.
ואם היו לי 50 פרטנרים - זה אומר שהסקס איתי ייראה כמו סרט פורנו???
לא, יכול להיות שעם כל אחד מהם שכבתי על הגב כמו מתה וחיכיתי שמשהו יקרה..

אנשים (גברים ונשים כאחד) מתבגרים ומבינים שמערכת יחסים, וגם יחסי מין כחלק מזה,
זה משהו שמשתנה מפרטנר אחד לשני ולכן אין שום משמעות לניסיון המיני שצברת.
גבר בוגר שמעוניין במערכת יחסים בוגרת עשוי להירתע מהנסיבות והסיבות שהביאו אותך להישאר בתולה, לא מעצם הבתולים.
לטעמי - מי שפסל אותך על סעיף הבתולים רק עשה לך טובה, מכיוון שחסך ממך התמודדות עם ציפיות מופרכות שלא קשורות למציאות.

למעלה