רוב הזמן נח
Well-known member
בכל שאר המקומות, אם יש לחמניות כאלה, זה בליגות נמוכות יותר.
פילסבריבכל שאר המקומות, אם יש לחמניות כאלה, זה בליגות נמוכות יותר.
אני לא יודע. כנראה שהרוב מהמקור הזה. אבל העובדה היא שרק ביוחננוף את את החומר הטוב.פילסברי
לשופרסל יש את מעדנותאני לא יודע. כנראה שהרוב מהמקור הזה. אבל העובדה היא שרק ביוחננוף את את החומר הטוב.
אז זה קצת בעייתי. כי אם זה בצק שמגיע לכולם, היה צפוי שהתוצאה תהיה דומה.
ומה יש לקרפור?לשופרסל יש את מעדנות
ליוחננוף יש את פילסברי , שידוע באיכות הבצק שלו
לא יודעומה יש לקרפור?
אז אם זה מקור הבעיה, אז גם במאפיות הם לא משתמשים בבצק של פילסברי.לא יודע
לא קונה שם
לא יודעאז אם זה מקור הבעיה, אז גם במאפיות הם לא משתמשים בבצק של פילסברי.
כי לא ראיתי את הסוג הזה של לחמניות באף מקום אחר.לא יודע
לא חקרתי כל מאפיה עם איזה בצק היא עובדת
שוב התבלבלת. זה לא הבלוג שלך.בכל שאר המקומות, אם יש לחמניות כאלה, זה בליגות נמוכות יותר.
זה נושא אקטואלי על מצב הלחמניות בארץ.שוב התבלבלת. זה לא הבלוג שלך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.