הגעתי למסקנה העצובה שבן זוגי

ענת@11

New member
הגעתי למסקנה העצובה שבן זוגי

הוא בעלי ואבי ילדי אבל לעולם לא יהיה חבר. לעולם לא אוכל לפתוח את נפשי בפניו. הוא לא מבין ולא יבין. כל כך עצוב לי.

רחלי27

New member
כמה כואב!

ענתוש..... אין לי מילים! זה פוט כואב. אני לא מיתכוונת לתת לך עצות רק תיקחי בחשבון שכאן את יכולה למצוא חברים טובים! מחזיקה לך אצבעות.

מצבים משתנים

יש שהוא יהיה החבר אבל לא המאהב, לעיתים הוא מאהב אבל לא יכול להיות חבר, לפעמים הוא רק בעל ואפילו את זה הוא עושה בקושי. הכל יכול להיות... השאלה אם תעיזי לשנות את המצב ראשונה, להפתח לפניו ואז אולי תגלי גם חבר. בהצלחה ויום טוב.

mish

New member
חבל שכך את מרגישה

היי ניסית כבר לפתוח את עצמך אליו ?? או שאת רק חושבת כך ??? לפעמים יש דברים שאם לא מדברים עליהם הם לעולם לא יפתרו !! זה מנסיון אמיתי !! :cool:

amnon baloon

New member
i am sad

ענת ! אני לומד תקשורת בלנדמרק אדיוקשיין ! אני מגלה את יכולתי להביא נדיבות לאנשים ולעצמי! גם נדיבות בהקשבה !אנו יוצרים את האחר בהקשבה שלנו ואני מזמין אותך לגלות עולם מופלא אנשים מופלאים שיוצרים עולם של אפשרויות ויוצרים ``ספייס`` שניתן לגדול בו ולראות את עוצמתנו! מזמין אתך לשוחח איתך ולראות אור בקצה המינהרה לראות את עולמי ועולמם של הסובבים אותנו! 52-452243

טליה@

New member
תודה לך

אמנון תודה על העזרה והעצה הטובה . בעקבות המלצתך נרשמתי ללנדמרק אדיוקישין ואתחיל את הסדנא ב- 2.8 :cool:

amnon baloon

New member
i am sad

ענת ! אני לומד תקשורת בלנדמרק אדיוקשיין ! אני מגלה את יכולתי להביא נדיבות לאנשים ולעצמי! גם נדיבות בהקשבה !אנו יוצרים את האחר בהקשבה שלנו ואני מזמין אותך לגלות עולם מופלא אנשים מופלאים שיוצרים עולם של אפשרויות ויוצרים ``ספייס`` שניתן לגדול בו ולראות את עוצמתנו! מזמין אתך לשוחח איתך ולראות אור בקצה המינהרה לראות את עולמי ועולמם של הסובבים אותנו! 52-452243

calimero

New member
יודע בדיוק

אני לא מכיר אותך אבל יודע בדיוק איך ההרגשה

ty30

New member
שתינו באותה הסירה.....

אומרים ש``צרת רבים חצי נחמה``

איש-ילד

New member
לעולם?

הדבר היחיד שמפריע לי במכתבך היא המילה ``לעולם``. אחת משתיים, אם אכן ``לעולם`` - מהי התכלית של החיים המשותפים? או אולי ה``לעולם`` הוא לא כל כך כך? אולי אפשר בשימוש בכלים מסויימים לבחון את העניין? לבחון את ה``לעולם`` הארור הזה? מה דעתך על ייעוץ זוגי למשל? מה דעתך על האפשרות שגם הוא באיזה שהוא מקום יושב ומיצר על המצב? אולי שניכם לא הישכלתם לפתח את אותה תקשורת שהיא כל כך חיונית? אולי גם לו יש מלאנת-אלפים של דברים לאמר לך ואינו יודע איך? אולי הפחד משתק? ים של - אוליים... אז...מה דעתך לפעול כדי אם אכן ``לעולם``? בהצלחה ומכל הלב.

חבר מעולם אחר

ענתי זה אולי נועז לכתוב לך אבל מכיוון שאני נמצאת במצב שלך ושנים רבות וארוכות אני חושבת שהפתרון היחיד לעניין העצבות הזו שבלב (בתנאי ענק - שאין מוצא) הוא למצוא מישהו שימלא את מה שחסר.. חברות הבנה עניין ואז.... כל העולם יראה ורוד יותר אופטימי ויפה נועז...אולי....אבל אופטימי להפליא

ענת@11

New member
טוב לדעת שאני לא לבד כאן

אומרים צרת רבים נחמת טפשים ובכל זאת. תאמינו לי שלמסקנה כל כך נחרצת הגעתי אחרי המון נסיונות. אחרי נסיונות הידברות,אחרי יעוץ זוגי. אז אי אפשר להיות חמדנים ולבקש הכל. הוא בעל טוב. הוא אבא טוב. הוא תומך בכל צעד שאני עושה. רק ששיחות נפש לתוך הלילה-לא בבית ספרנו. אפשר לחיות עם זה. נכון????????

מתולתלת

New member
היי

את לא לבד זה בטוח אם באמת חסרות לך רק שיחות הנפש אז את יכולה למצוא לך אולי חבר או ידיד רק כדי לדבר ולשפוך את הלב איאפשר לשתוק כל היום גם בעלי כזה אבל אני כל היום בטלפון או באינטרנט או אצל חברים וכשהוא מעיר לי על זה אז אני אומרת לו שהוא לא איש שיחה ואני אוהבת לדבר ופה אני מוצאת את עצמי ופה טוב לי ופה אני משתחררת בהתחלה היה לו קשה שהייתי מדבר בצאט אבל היום הוא יודע שהוא לא מסוגל לדבר איתי כי הוא לא ``יודע`` לדבר אז הוא לא אומר כלום וחברים לא חסר כדי לדבר ולפעמים זה עדיף לדבר עם חבר או ידיד במקום עם בעל בהצלחה וברוכה הבאה

האלי

New member
כשאני גיליתי שאשתי לא תהייה לי חברה

החלטתי לפרק את החבילה. היום אני בשלבים האחרונים של תהליך הגירושים. - מאד לא מומלץ!! מצד שני (את שמה לב שאני מתלבט יותר בבעיות שלי מאשר עונה לך? מקווה שזה בסדר לך :) ) אם הוא בעל טוב ואבא טוב, תומך ומפרגן, אני מאמין שאפשר למצוא את הדרך להיות גם חברים. שווה לך לנסות לשמוע את הטענות שיש לו כלפייך. כולנו נולדנו לחיות באהבה ובידידות. נכון שאת הגברים מדכאים יותר בתחום של הבעת רגשות אבל הניחוש שלי הוא שבעלך כן היה רוצה את החברות שלך ואיתך. אבל יש שם ביניכם משהו שמרתיע אותו, שמפחיד אותו מלהיפתח (אולי איזו ביקורתיות שלך?) שווה ענת. להיות ``חמדנית`` ולא להסכים ``לחיות עם זה`` אפשר וכדאי, לחפש את הדרך לחיות טוב ! שלך, האלי.

ענת@11

New member
העלת שאלה קשה-על מה לא מתפשרים

אני מניחה שזה מאוד אינדיוידואלי. יש מי שיגיד שאם הוא אבא טוב ובעל טוב, אחראי ואוהב זה מספיק ויש מי שיגיד שאם אין שיחות נפש לתוך הלילה זה לא מספק אותו. ודוגמא אחרת-מה אם בינך לזוגתך הכל נהדר. יש לכם קשר נפשי חזק ומוצלח מכל הבחינות. אבל מה לעשות-המין על הפנים. זו סיבה לפרק את החבילה? יש כאלו שיגידו כן ויש כאלו שיגידו לא. אני את ההחלטה שלי עשיתי. טוב לי איתו ואני אוהבת אותו מאוד מאוד. אני אפילו גאה בעצמי ששמתי את הקלפים על השולחן ועשיתי רשימת מלאי-מה יש ומה אין. ואז עשיתי חושבים האם אני לא רק יכולה לחיות ככה אלא בעיקר האם אני יכולה להיות מאושרת. והתשובה בגדול: כ ן !! (ועדיין קצת עצוב באיזו פינה בלב שרוצה לקבל הכל).

האלי

New member
יופי זו לדעתי הדרך...

למצוא את הקווים האדומים שלך, למצוא את המקום שבו האושר שלך. לטפח את האושר הזה שנמצא עמוק בליבך וגם לעצב הזה תמצאי את הפתרון... (אני חושב, מקווה, ומאמין) שלך, האלי.

דוןדון

New member
צרכים שונים

אפשר לחיות עם זה? תלוי מהם הצרכים. ישנם אנשים שצריכים פחות לדבר הקשר עם הזולת מתאים להם במינונים אחרים קטנים יותר. מאד יכול להיות שלא נוצרת אוירה מתאימה, וישנם מעצורים שונים שחוסמים את שניכם מלהפתח. מסכימה עם העיצה שניתנה כאן לחפש בשלב הראשון מקום אחר לדבר , חברות חברים וכו` יכול להיות שהלחץ ירד תתאפשר שיחה ברמה מסויימת.

bibi12

New member
חבל כי

אצלי זה גם היה חסר וכשבאתי אל אישתי לפני חודשיים ואמרתי לה שהיא כבר לא חברה ואני רוצה מאוד לתקן ולשפר את הנישואין................ אמרה לי שהיא רוצה להתגרש.............. הנחיתה פצצת אטום............ועכשיו אנחנו בהליכים.........אחרי 17 שנה.. ואני אחרי 17 שנה כל כך מטורף עליה................. עולם מוזר...............ואכזר.............

למעלה