הגעתי למסקנה חשובה, אז נא לקרוא

MaPHisTo

New member
הגעתי למסקנה חשובה, אז נא לקרוא

הפרום הזה שלא באשמתו של אף אחד מדרדר לדרכים לא טובות של חוסר דיבור על דריה. אם כן, אני חושב שמן הראוי לפתוח דיון מעמיק עד כמה שאפשר על חלקים מדריה. למשל כיצד ניתן ליישם את הסרקסטיות בחייך, מיהי היא דריה באמת ושיט פילוסופי שכזה. אז אם לא איכפת לכם תזיזו ת´תחת מהספה ותשאירו הודעה, אז שרפתם קלוריה, תשתו אר סי קולה אבל ששש, פרסומת סמויה.... לא נורא, בכל מקרה, תתאמצו כי אני יודע שאיכפת לכם מהפורום הזה, מקווה לפחות. אז יאאלה!!! שוין, למה אתם מחכים? תזרימו תגובות והודעות כאילו חייכם תלויים בכך! מוגש מטעם האגודה למען העמותה למען הקרן נגד ניסויים בחלונות ראווה!

eorion

New member
את שומעת מרילין מנסון?

יש לי עבודה באנגלית-על זמר אהוב: אני צריך תאריך לידה של כל האנשים בלהקה! ולא יזיק גם איזה אתר מעריצים איכותי...

MaPHisTo

New member
אני כועס!! בלי ת´, אני בן, פוסטם...

ולא אני לא שומע מרילין, רק אוהב את צורת הלבוש שלו, אתה רוצה זמר אהוב (אתה בכיתה ז´ אני מבין) קח קורט קוביין, ענבל פרלמוטר מישהו, מרילין בשבילי לא נחשב זמר. ואני עוד יותר כועס כי אף אחד לא התייחס למסקנה אליה הגעתי ואיך לעזאזל קשור התדרדרות הפורום לפאקינג מרילין מנסון!!!!! קצת שכל בנאדם, אתה רוצה פתח הודעה חדשה, חסר לך מקום?

eorion

New member
אתה אוהב קפה?

הפוך? עם סוכר? כמה כפיות? אתה קורא ספרים? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? איך הוא גרם לך להרגיש? לא סתם... שמע: אם כבר בקשר לדריה, שאלה די מטומטמת: האם כדי להזניח את כל חיי החברה שלך, ולהגיע למצב שאתה מעוניין בו, או: לנסות להיות כמה שיותר "חברמן" אהבתי את הפרק של היום, למרות שראיתי אותו כבר... הכושית הזאתי שחברה של הכושי שמשחק בניבחרת פוט בול: היא בידידות כל שהיא עם דריה? והמורה הזה עם העניים הבולטות מה קרה לו? למה לא רואים אותו? ביי נ.ב. אני אסביר לך למה בחרתי במרילין: אני לא ביחסים טובים עם המורה, השיר שאני אבחר זה:"i dont like the drugs but the drugs like me" רוב השיעור אני סתם יורד עליו, או מוסיף ציורים של אנשים משונים לתמונות של האנשים שם... (לקחתי ילדה הודית, והפכתי אותה לבניין...) גם הוא בטח מקבל כל יום עבודות על נירוונה... (חצי מאוכלסיית הבצפר הולכת עם חולצות שלהם) ביי

למעלה