הגעתי למסקנה מדהימה:

goldy

New member
הגעתי למסקנה מדהימה:

אף פעם לא הבנתי איך זה שקוראים ``גיבור`` למי שמעדיף משא ומתן ולא מלחמה עם מי שדורש ומתעקש על זה. ואז הבנתי: רוח הלחימה של אנשים זקנים מתה, ולכן הם מעדיפים לדבר. רוח הלחימה של צעירים חיה ונושמת כוחה, ולכן התנזים מורכב מצעירים וקבוצת היהודים שהתפרעה בנצרת עילית (ובכרמיאל, נדמה לי) מורכבת כולה מצעירים. אם ההנהגה של מדינת ישראל לא היתה עוברת את גיל 30 או 35 תהיו בטוחים שהיום היינו במלחמה או ש``בעיית הפלסטינים`` לא היתה קיימת, כי מזמן היינו פותרים אותה בכוח הזרוע כמו שהם דורשים אותה. מה אתם אומרים? עכשיו הכל מתחבר?

Black Star

New member
חמום מוח טיפש

אתה, כמו עוד הרבה שכמוך, לא מבין שאלימות לא הייתה ולא תהיה הפתרון, וסה``כ יורד לרמה של הערבים. הרבה יותר קל להגיד ``בואו נהרוג את כולם``, אבל זה לא פתרון מעשי, זה פתרון מטומטם. אתה לא תהרוג את כולם, אתה רק תיהרג בדרך. כל מי שמעוניין במלחמה על פני שלום, בעצם לא רואה את החיים כערך עליון. והחיים הם כן ערך עליון- אחרת בשביל מה כל המהומה?!!? הגזמתם לגמרי, ערסים טיפשים. תפסיקו לקשקש בשכל על כמה שצריך להרוג את כולם, זה לא יעזור, אין כזה דבר, ועדיף למצוא פתרון שיחזיק קצת יותר מעמד.

goldy

New member
אני מדבר על הגנה עצמית בלבד!! לא על

יוזמה פרטית!!! אני לא מדבר על תושבי אריאל או נצרת עילית, אלא על תושבי בית-אל, שפלסטינאים ניסו לכבוש את יישובם, והם כמו גברים הגנו על עצמם עם צרורות של כדורים חיים! על זה אני מדבר! לא על יוזמה פרטית! נ.ב אסור להתייאש ואסור להצטער על הבעת דעה או לחזור ממנה!!

Black Star

New member
אם ככה,

אני מסכימה. אני עדיין לא חושבת שזו הדרך, אבל מה לעשות ולא בחרנו את האויבים שלנו טוב כל כך... וצריך לדבר איתם בשפה שהם מבינים. זה נשמע נורא, אני מגעילה את עצמי שאני אומרת דברים כאלה, אבל אני כל כך מיואשת מהם. באמת שהאמנתי שיש עם מי לדבר- ואין. אז נכון, אם מישהו מנסה לתקף אותך, חובה להתגונן. אם לזה התכוונת, מצטערת- לא הבנתי אותך. אבל ללכת בבריונות הזאת ולהגיד ש``ניכנס באמ-אמא שלהם``- זה טיפשי, זה חבל, זה לא יעזור אלא רק יזיק. Immerse Your Soul In Love --

e-shfiyut

New member
כן ולא...

לדעתי לא צריך להכנס להם באמ-אמא... כי אחרי הכל לא היא ולא אף אחת מהנשים או הילדים... אם תסתכלו טוב בטלויזיה תבחינו שבמהומות יש רק גברים בגילאים שנעים בין 15-16 ל-40-45. ובגלל זה לדעתי לא צריך לפוצץ את עזה לגמרי אבל לפגוע (פיזית) בכל מי ששורף/הורס/זורק... רק אחרי שהם יפחדו הם יפסיקו עם זה.... לירן

sharon91

New member
איזה מטומטם!

עכשיו אני מבינה הרבה יותר טוב למה קראו לך כאן נאצי. בעית הפלסטינים?? ולפני חמישים שנה בעיית היהודים? אומר לך משהו? אז מה אתה רוצה? שנכניס אותם לתאי גזים? שנרצח כל אחד ואחד מהם? שנתעלל בהם? שנקבור אותם חיים? אתה שפוי??? והמסקנה שלך ממש טיפשית, בלי לפגוע, אבל.. זה לא שבני 35 פלוס אבדו את כוח המלחמה, זה שהם יותר בוגרים ממי ששורף מסגדים ובתי כנסת. ולא תמיד זה קשור לגיל. תעשה טובה.. ראש הממשלה לא הולך להלחם, הוא לא צריך את כושר המלחמה שלו. נו באמת. כמה דעות יכולות להיות מעווטות?

goldy

New member
אין דעות מעוותות! יש אנשים טיפשים

שלא חושבים: ``רגע, למה הוא חשב ככה? איפה ההגיון?`` במקום לנסות לחפש היגיון אתם ישר חוזרים לדעות שלכם ובטוחים שאלו הן עובדות. לא כתבתי איך להרוג אותם!!! העיניין הוא שבמקום להסתפק בשטח שהם יקבלו על חשבון המדינה שלנו הם רוצים עוד ועוד! ואז לאן תלכי? יא צפונית: צאי מהבועה שלך! את לא מבינה שכמה שזה רחוק ממך זה יכול להגיע גם אלייך? אם הם היו מסתפקים בשטח שיקבלו וכל הויכוח וחילוקי הדעות היו נגמרים בדיבורים ושיחות שלום, ואם הם לא היו עושים פיגועים ואם הם לא היו חוטפים חיילים ורוצחים אותם בדם קר ואם הם לא היו מתעללים בגופותיהם ואם הם היו בשקט, היו שיחות וכך המצב היה נפתר אז הייתי שותק!! אני מבין שמדיי פעם הם רואים שהתהליך לא זז לשום מקום אז הם מבצעים פיגוע כדי שישימו אליהם לב. אבל זה לא נגמר בזה! הם רוצים את כ-ל מדינת ישראל. (גם את רמת אביב גימל. היית מאמינה???) בעיית היהודים לפני 50 שנה? תלמדי היסטוריה! את יודעת כמה זמן הפלשתינאים קיימים? כמה זמן הסורים והעירקים קיימים? לפני שהאימפריה העותמנית התפרקה לא היו סורים ולבנונים ומצרים ופלשתינאים! מה שהיה פה זה שטח חסות של האימפריה הבריטית שהיהודים והערבים התחלקו בו! הערבים מ-כ-ר-ו ליהודים אדמות, והפלשתינאים (הערבים!) ברחו מכאן במלחמת העצמאות. (עד היום אין לי מושג למה). היהודים שגרו כאן נקראו פלשתינאים-יהודים והערבים פלשתינאים ערבים! אז שהם לא ייזינו את השכל! זאת המדינה שלנו!!!!!!!! (הם רוצים? יקבלו חלק. הם רוצים את הכל? ישארו בלי כלום: תפסת מרובה לא תפסת)

sharon91

New member
דבר ראשון תרגע.

מאיפה הגעת שאני צפונית מרמת אביב גימל? רק לידיעתך.. אני דווקא לא הכי רחוקה מכל מה שקורה.. חצי שעה הליכה ואני מגיעה לכפר ערבי הכי קרוב.. אלב מה זה בעיית הפלסטינאים?? לא פירשתי איך להרוג סתם.. זה פשוט בדיוק איך שהיטלר הגדיר את בעיית היהודים... אז רק הזכרתי לך איך הוא הרג אותם.. ומה הקשר שהם לא היו כאן? ושהשטח שלנו?? לא חייבים לעשות אתם שלום, אבל אין דבר כזה לפתור את בעיית הפלסטינאים.

למעלה