הגעתי למסקנה מדוע רוב המשתמטים

ש לכ ת

New member
הגעתי למסקנה מדוע רוב המשתמטים

מצה"ל הם תוצרת השמאל ! זה בעצם מאותה הסיבה שערביי ישראל אינם משרתים בצה"ל . הערבים אינם משרתים בצה"ל כי אין הם מסוגלים להלחם באחיהם הפלשתינאים ,ובדיוק מאותה הסיבה השמאלנים לא מוכנים לשרת בצבא כי ככה הם יאלצו להלחם באחיהם הפלשתינאים וזה לא מוסרי להרוג אח . מישהו מאיתנו מסוגל להרוג את אחיו ?

byron

New member
אכן

ואף הייתי מוסיף שרב המשתמטים מודיעים בפומבי שלא תהיה להם בעיה להלחם במתנחלים כדי לפנות ישובים. איפה רגשות האשם שלהם אז? אני משליך מתחום הספורט מי שעודד את צאסקא ב-77´ רק כי הם שיחקו נגד מכבי ת"א, והיה באבל כשמכבי זכתה, לדעתי, הוא אדם שמתיחס רק לעצמו, רק לבני ביתו הוא שונא ומזלזל בכל מי שחושב אחרת. מי שיתחיל לברוח לא יוכל להגמל מההרגל.

Roobie

New member
אולי די עם השטויות שלך?

את כל הזמן חוזרת על התיאוריה המפגרת שלך שהשמאלנים לא מוכנים לשרת בצה"ל, וזה בולשיט אחד גדול. השמאלנים מהווים את העילית של הצבא, וכן, גם אותם קצינים סרבנים - ואת זה אמר צ´ארלי, שהוא כידוע לא נחשד בשמאלנות יתר.

Roobie

New member
אולי די עם השטויות שלך?

את כל פעם חוזרת על התיאוריה המפגרת שלך, שהשמאלנים לא מוכנים לשרת בצה"ל, וזה בולשיט אחד גדול. השמאלנים מהווים את העילית של הצבא, וזה נכון גם לגבי סרבני השירות בשטחים - ואת זה אמר צ´ארלי, שכידוע לכולנו לא נחשד בשמאלנות יתר.

Roobie

New member
אולי די עם השטויות שלך?

את כל פעם חוזרת על התיאוריה המפגרת שלך, שהשמאלנים לא מוכנים לשרת בצה"ל, וזה בולשיט אחד גדול. השמאלנים מהווים את העילית של הצבא, וזה נכון גם לגבי סרבני השירות בשטחים - ואת זה אמר צ´ארלי, שכידוע לכולנו לא נחשד בשמאלנות יתר.

Roobie

New member
אולי די עם השטויות שלך?

Roobie

New member
אולי די עם השטויות שלך?

Roobie

New member
המערכת הדפוקה של תפוז..

בגיניסט, תמחוק את כל ההודעות חוץ מהראשונה בבקשה.. המערכת של תפוז לא ממש עובדת, חמש פעמים זה לא הצליח לשלוח (עמוד Addmsg לא עלה) ואז כשזה כן הצליח לשלוח התברר שבכל אותם פעמים זה כן נשלח...

שמאלני

New member
שלכת...

רוב טיסי הקרב הם קיבוצניקים, רוב הקרבים הם קיבוצניקים,מה תגידי על זה? יש לי חבר קיבוצניק ואצלו בקיבוץ כולם הולכים לקרבי,אפילו אסמתים. מה את מנסה להוכיח אני לא מבין. יש כאלה אנשים שלא רוצים לשרת בצבא,זה קשור אם הם שמאלנים או ימנים,מה זה קשור? כל אחד ומה שהוא חושב.

למעלה