הגעתי למסקנה שכולם צריכים לעבור וללמוד ריברסינג

הגעתי למסקנה שכולם צריכים לעבור וללמוד ריברסינג

היו לי כמה ימים של עומס רגשי כאילו כל הפאקינג בעיה שלי התחילה מעומס רגשי מטורף (אמיניות, אנהדוניה , שכחה הכל מעומס רגשי), עשיתי ריברסינג כמו שלמדתי מהמטפלת שלי לשעבר ועבר לי חלקית העומס. כבר לא יכולתי לתפקד זה עומס רגשי ברמה שישנים הרבה שעות וקמים עייפים ואז הגעתי למסקנה שכולם צריכים את זה. יש כל מיני ורסיות המקורית שנושמים מהאף בצורה מעגלית כלומר שרק האויר נכנס ויוצא דרך האף . לא התחברתי לורסיה האגרסיבית של כניסת ויציאת האויר דרך הפה. אני חושבת ללמוד את זה בעתיד כדי להתנקות לגמרי מהמשקעים הרגשיים אני רוצה בקרוב לזמן לי קבוצת ריברסינג שתהיה ליד איזור מגורי אני רק מזהירה למי שמתחיל שזה יכול בהתחלה להחוות כאקט אלים ולמי שיש בעיות בלב כדי לשים לב אני בחצי שנה הראשונה כשהייתי בטיפול ריברסינג חוויתי סימפטומים כאילו אני גוססת כי היה לי דופק נמוך ולמזלי נתנו לי תרופה סינית שמחזקת פול טיים דופק אז הפסקתי לחוות את זה אבל חצי שנה היו לי סימפטומים של כאבי גרון ואוזניים ותחושות משתנות. אז זה יכול להיות קשה כשרגשות משתחררים אבל חושבת שחייבים את זה. כי איך אפשר לתפקד עם עומס רגשי בלי להתמיר אותו? אני לא חושבת שחשיבה לבד מתמירה טוב היא יכולה לרכך וכן יש שיטות טיפול שאפשר עם הטמעת אמונות ותת מודע שמשנים רגשות בגוף אבל ליומיום סתם לחשוב אולי עוזר איכשהו חהתמודד אבל לא כל כך מנקה רגש ורגשות שאגורים בגוף זה כמו פצצות שמחכות להתפוצץ אבל שוב בגלל ששחרור רגשות יכול להיות ולהחוות כמשהו קשה אז אני חושבת שלמי שיש בעיות בלב וכאילו כדי להתחיעץ ואולי לחפש איזה משהו תומך לפני שנכנסים לזה כי שחרור רגשות זה לגמרי טלטלה רגשית או גופנית כל אחד מרגיש זאת אחרת

אגב המטפלת שלי (כרגע אני עושה לעצמי לבד כי הטכניקה עצמה פשוט

ה), היתה נהדרת והיא מטבעון אז אם יש מישהו שמעוניין לנסות אותה שיפנה אלי במסר

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לא הבנתי הרבה

קודם כל תעשי רווחים פסקאות מבלבל את העיניים הכל צפוף..

ולא הבנתי מה זה הריברסינג...בכלל..

לא משנה. אין לי סבלנות לרווח ולנקד :p

בכל מקרה איבדתי חשק להסביר תראה את זה בתור קפריזה חולפת אני משתמשת בשיטה הזאת של נשימות לעצמי וכל אחד יעשה מה שטוב לו שכחתי שאין לי חשק להסביר לבני אדם או שהחשק בורח מהר

לא יודעת ולא אכפת לי

מבחינתי היו לי תסמיני דיכאון ובעיות אנרגטיות אחרי שקראתי את הדוח של הפסיכיאטרית נבהלתי כי היא השתמשה במלא מילים מפוצצות שחצי לא הבנתי ובאמת נשמעתי שם טרללה רק שלא הסכמתי עם כל המחלות הנפשיות שהיא הדביקה. ואני בכלל לא מרגישה שאני צריכה אבחנה כי אנשים משתנים כל הזמן. אם זה משנה לך לדעתי אין לי ממש אישיות גבולית אולי קווים למה אני כותבת פה כי היתה לי חברה עם אישיות גבולית והיא די פגעה בי אז הוצאתי פה עצבים. למה אני ממשיכה לכתוב ככה עוד שאלות?

alice1803

New member
לא כולנו אותו הדבר

כולנו מורכבים, כולנו סוחבים משקעים מהילדות, שעיצבו אותנו ואת האישיות שלנו, שהלכה והתגבשה עם השנים, והפכה אותנו למי שאנחנו עכשיו, ויש לנו עוד, יש בהחלט, שינויים תמיד יהיו, לגבי ההפרעות שלנו, יש גם שוני בין כל מופרעי האישיות הגבולית.
&nbsp
וגם זו שפגעה בך, לא בטוח שיש קשר להפרעה שלה, יכול להיות עוד המון דברים.

MindfullEye

New member
הבנתי, תודה על התשובה

לא זה לא קשור ללמה את כותבת פה, כל אחד רשאי לכתוב איפה שהוא רוצה כל עוד הוא לא מעורר באלגן.
&nbsp
היו פה (ובקומונות "האבות הרוחניים" של הפורום הזה) הרבה אנשים שחלק יצא לי לדבר איתם והם התגלו כאנשים מדהימים עם כוחות וחלק היו, איך נאמר את זה, אנשים שלוקים בצבר גדול מאוד של הפרעות והאישיות שלהם הייתה אחת הבעיות המרכזיות אבל לא הבלעדיות.
&nbsp
את כותבת אנהדוניה ומתארת לפעמים כל מיני דברים רוחניים בכתיבה שהיא קצת.. לא מאורגנת, ותהיתי אם זה סכיזופרניה.

אני ממש לא סכיזופרנית על טבעי ורוחניות

תמיד עניינו אותי ונחשפתי לשתי הסקאלות גם לאמונות באלוהים וגם לאמונות בכוחות שליליים יותר (למרות שאת המחקר שם הגעתי בטעות כשעזרתי לאנשים להפגין נגד הפלרת מים אני לא אכנס לזה אני רק אגיד שכרגע האחוזון העשיר ששולט על שאר הדברים בעולם טלויזיה עיתונות וכדומה די סוגדים לשטן ). על טבעי תמיד היה חלק מחיי (רק לפני יומיים שוחחתי עם חברה ודיברנו על המקרים העל טבעיים שקרו לנו לי תודה לאל קורים פחות כי ביקשתי שזה יפסק לה קורים כל הזמן). מעבר לכך גם בלי זרמי רוחניות שונים יש שם עקרונות מסויימים שגם אדם אתאיסט יכול להחליט ליישם. גם האנשים שהתרועעתי איתם רב הפעמים היה להם משהו עם רוחניות (מתקשרים , וכדומה). כנראה סוג האנשים שאני אוהבת איכשהו קשורים לעולם הזה ברמה מסויימת מה אומר. בכל אופן ממש לא סכיזופרניה אבל כן נחשפתי למידע על על טבעי משתדלת לא להחשף כרגע למידע שלילי על זה יש לי את הדיעות והפקפוקים שלי על המידע שמגיע מתקשורים אבל לא אשקר אם אומר שאינני מתכוונת ללמוד לתקשר בעתיד גם רב המטפלות שהיו לי עסקו בתקשור

בכל אופן אני חושבת שאצל אנשים יותר מרשים ערכים ועבודת המידות

מעל טבעי וכוחות כי אני חושבת שכוחות הן לא מדד לטוב לב או לאיזה אדם אתה אז גם אנשים עם ערכים גבוהים מרשימים אותי (אני לא מחשיבה את עצמי לאדם עם ערכים מאוד גבוהים אבל אני גם לא חושבת שאני רעה)

לגבי החברה לשעבר והנושא השני

אין לי הרבה סבלנות אז אני לפעמים כותבת כמו שאני מדברת תוסיף הקלדה מהירה מוח אסוציאטיבי וטעויות שקורות כשמקלידים מהר וקיבלת חוסר ארגון לגבי החברה לשעבר היא הייתה זוועתית מסיבה פשוטה. מצד אחד אחד היה כייף איתה והיא יחסית קיבלה אותי כמו שאני אבל היא היתה זורקת הכל לפח בשנייה שמשהו לא הסתדר. למשל אפשר לתמוך בה בה להיות איתה הרבה שעות רצוף כשהיא מתכננת לך תכניות בעיניים בורקות ואז רבים על משהו והופ שינוי תכנית היה לה גם צד מאוד ילדותי למרות שהיתה חכמה ושינתה לי מלא פעמים דיעה לדוגמא היא תפרה לי תחפושת לפורים כי היא היתה חכמה ורצתה להתאים את התחפושת לאופי שלי ומה שאני סוג של מייצגת והיא קלעה בול. בהתחלה היא אמרה לי שזה יהיה חינם ואז היא פתאום גבתה על זה תשלום ואז היא אמרה טוב נעשה קניות ביחד אני אקנה לך נעליים לתחפושת (רעיון שלה לא ביקשתי ממנה לקנות), ואז פצאום אומרת לי לעשות קניות בדקה ה90. היא עשתה לי גם כמה סצינות שגרמו לי סופית לזרוק אותה לכלבים. וגם לא היה לה בעיה להוציא עלי תעצבים שלה אם משהו לא נראה לה והיא עשתה את זה פעם כל כך טוב שמאז אני לא מרשה לה להתקרב יותר לחיי.סיפרתי חלק מהסצינות שהיא עשתה לאליס. היא גם היתה עוצמתית ומה שקורה עם אנשים שקורנים עוצמה וכוח זה שני דברים כשהם בטוב האנרגיה שלהם חזקה וממלאת כשהם ברע גם אם הם לא מוציאים עליך עצבים בוא נאמר שאחרי אינטראקציה איתה הייתי חולה שבוע פלוס ולא יכולתי לעבוד בקיצור בלי להעליב אבל אנשים מהסוג שלה לא מורשים להתחבר איתי מבחינתי

בסופו של דבר השקעתי בה הרבה

והייתי חברה שלה חצי שנה ולא התאים לי האןפי שלה היה לה גם קטע כזה של להציע טובות כדע לקבל משהו לדוגמא אני די גרועה בלעשות כביסה אני עושה הכל ביחד (גם אין לי הרבה דברים לבנים שלא נשארים אצלי לבנים הרבה). אני גם לא טובה בדברים הקטנים כמו להוציא כתמים או לכבס כביסה לבנה היא ממש אהבה כביסה והיתה אלופה בזה היא גם היתה אומנותית והיתה שמה חולצה לבנה וחולצה צבעונית ביחד בחום גבוה כדי לצבוע את הלבנה שיצאה צבעונית וכדומה. בקיצור היא היתה מציעה מרצונה החופשי (לא ביקשתי ), לעשות לי כביסה למשל של בדים עדינים או כל מיני דברים בסגנון ואם היה פיצוף אז היא היתה אומרת לי דברים מטומטמים כמו אה אז את חברה שלי כדי שאני אעשה לך כביסה רק לכביסה אני טובה. באופן מוזר כן הייתי מסוגלת להשאר חברה שלה אם היתי רוצה אבל היא לא חברה יציבה ששווה להשקיע בה

alice1803

New member
למרות שאת קוסמת, לא הצלחת להסיר כתמים מכביסה??? חחח

הדבר שאני הכי שונאת שאומרים לי, או מטיחים בפניי, זה מילים כמו "אני עשיתי בשבילך" "אני נתתי לך את הנשמה", אני ואני, ועושים עליי מניפולציות ריגשיות, רק בשביל לקבל את מה שהם רוצים, או בשביל לתרץ את הכישלון שלהם, או את ההתנהגות שלהם.
&nbsp

alice1803

New member
הלוואי ויכולתי לתרגל כל הזמן, פשוט שוכחים

תרגילי נשימות, ומדיטציה אקטיבית, קונדליני, נורא עוזר, כיף לך שאת עושה את זה, זה מוציא מהגוף ומנקה את הכל.
אני תקועה יותר מידי עם הראש שלי בתוך העבודה, ולא עושה שום דבר למען הנפש שלי, את ממליצה על קבוצה מסויימת? אולי באיזור ת"א?
&nbsp

יש בתל אביב אני מהצפון אז אצלינו יש פחות מבחר

דווקא בתל אביב קל למצוא בקבוצה יותר קל להתמיד תתחילי בקטן תתמסרי למשהו אחד עדיף לא להתפזר. 5 דקות ביום כל יום זה יביא לך עוד חשק ולאט לאט יתגבר

תוספת..

קודם כל גם הדברים הפשוטים שאת כבר עושה עוזרים את מדהימה בלעבוד על החשיבה החיובית שלך. גם דברים כמו הליכה אפילו הכינאיטית בארץ מחוללים פלאות היתה לי תחושת בחילה יומיים עשיתי הליכה עם אחותי חצי שעה בקצב של צב עם מנוחות בין לבין (כי היתה לי בחילה), כשסיימנו מעל 90 אחוז מתחושת הבחילה נעלמה וזה עוד מהליכה איטית! צריך להקשיב לגוף לפעמים ריברסינג זה כמו ספורט מעייף את הגוף אז צריך להתאים את עוצמת ומשך הפעילות למצב הנתון. העיקר לפחות פעם ביום לעשות משהו שינקה אותך וישיב לך את האיזון הנפשי זה יכול להיות מזהו שאת אוהבת או איזשהו ספורט/מדיטציה גם אם זה לרבע שעה.

תוספת 2 לדעתי

מומלץ למצוא דרך שהיא יצירה שלך שתרפא אותך אני מרפאית את עצמי עם ציור (לא ציירתי שבועיים אז באמת אני צריכה להתפקס על עצמי), אחותי מרפאית את עצמה בבישול (לכן לא נותנים לי להתקרב למטבח), חברה שלי מרפאית את עצמה בכתיבה ויש לה מלא דפי מחשב שנכתבו תוך ריפוי נפשה תמצאי משהו שיעזור לך להתאזן רגשית משהו שאת אוהבת שיהווה ריפוי מתמשך עבורך

alice1803

New member
תודה רבה מאמי

אני כל הזמן כותבת ומציירת, שומעת מוזיקה, אבל זה לא מספיק כמו את אומרת, אני חייבת עוד איזה משהו רציני, שיחזיק מעמד, או שאני נופלת שוב.

למעלה