הגעתי למסקנה שכולנו חרדים

shimon the big

New member
הגעתי למסקנה שכולנו חרדים

התורה במוצאה מאמינה בסדר עולם היררכלי וכייוון שגם אני כאטאיסט וכרוסי גאה מאמין שאין ה" אבל יש סדר עולמי לכן כולנו דתיים כי אנו מאמינים בסדר. יאלה כולם אחרי לכותל.

preacher

New member
הגעתי למסקנה שכולנו כלבים

לכלבים יש שתי עיניים, לכולנו יש שתי עיניים - כולנו כלבים! יאללה כולם אחרי למלונה.

lordjek

New member
כי הרוסים טובים בכל

בין אם הם שייכים לגוש הטלמונים בין אם הם שייכים לגוש הלורדים

תום30

New member
בא ננסה לדבר על זה.

אבל אם נכנס לדד אנד כמו בנושא העיראקי . אני מרים ידיים ראשון
אני אישית חושב שסדר עולמי הוא בעייתי, משום שקיימת רלטיביות תרבותית , ניתן להדגים אותה גם בהבדלים בין מדינות בעולם המערבי (הבדלים בחוקות, עונשי מוות וכו') אולם הבדלים אלה בולטים הרבה יותר ב"עולם השלישי" ובמזה"ת. באיראן למשל קמה ממשלה בעקבות הפיכת עם, המדכאת (עפ"י השקפת העולם המערבית) את מעמד האישה, קטינים וכו' . מבלי להכנס לשאלה הפרקטית של כיצד עושים זאת\אוכפים זאת וכו'. נשאל כך- האם זה מוסרי? האם המונח הזה אינו לוקה בפטרנליזם?

lolibror

New member
ספר את זה לבוש ../images/Emo13.gif

נראה כי הוא יודע היטב כיצד אמור להראות הסדר העולמי.

תום30

New member
או אולי מדינות אירופה

שהם התחילו בגלובליצזיה? ושוב..לא שאני מגן על בוש\ארה"ב. אלא (שוב..) לדעתי המהלך הקונקרטי נגד עיראק נכון ורצוי מוסרית.

L7

New member
סדר עולמי יתאפשר רק ע"י הינדוס

גנטי של המין האנושי. אם נהייה משהו כמו קן נמלים גדול.

lordjek

New member
ובכן

אנחנו כבר קן נמלים, פשוט קן נמלים לא מסודר ואומלל ביותר.

dar האחת

New member
סדר עולמי מתחיל בזה שהשולטים

בעולם הם לא החכמים והצודקים אלא אנשים כוחניים אלימים ושובינסטים. ראה מי בעיקר שולטים,אנשים ששואבים את כוחם מקשר הדוק עם האלוהים הכל יכול הבלתי נראה כח מאגי המפחיד את רוב האנושות- כלי שילטון מצוין! חזור שמע את נאומו של נשיא המעצמה החזקה בעולם והוא עוד שליט של מדינה דמוקרטית!

למעלה