הגעתי למסקנה

Feanor75

New member
תלוי בהגדרה

במדינת ישראל שכבר הפכה לדיקטטורה פמיניסטית, גם חיזור לגיטימי מהסוג שנשים משוועות אליו- נחשב להטרדה מינית. ומגע מיני מהסוג שנשים באחוזים גבוהים מהאוכלוסיה מצהירות שהן מעוניינות בו, כלומר כזה שכולל אגרסיביות\משחק עם אלמנט של השפלה או אלימות- בישראל נחשב לאונס. אותי אישית זה דוחה, יחסים מהסוג הזה שמייצג יחסים חייתיים ונפש מושחתת, אבל הנשים בישראל מושחתות ולא מפותחות מבחינה רוחנית, לכן זה עדיין מאוד נפוץ פה.

יש פה תעשיה של כסף וסחיטה של נשים, הן לא תוותרנה עליה בקלות.
הטרדה מינית אמיתית זה משהו שאין ספק לגביו, שהצד המוטרד לא מעוניין בו.

Nachmanides

New member
"תראי עדויות מהעולם הבא, עולם האמת" ?

זו אינה עדות אלא לכל היותר hearsay של מתקשר הטוען כי זה מה שאמרה לו רוחה של המנוחה.
אז הוא טוען !
עולה לטעון ?!

עדות היא תיאור התרחשות מפיו של עד.
עד הוא מי שניתן לחקרו חקירה נגדית...

Feanor75

New member
כן

לא התכוונתי לעדויות דרך מתקשרים (לא שאני שולל דברים כאלה), אלא לעדויות ממקור ראשון של אנשים שהיו שם בזמן שהגוף הפיזי שלהם היה במצב שקרוי מוות קליני, יש ביוטיוב המון סרטונים כאלה אתה יכול להתרשם בעצמך. רובם ככולם נראים אמינים בעיניי, חלקם גם ניתנים לאימות- למרות שגם הדרישה להוכחה איה לגיטימית.

Nachmanides

New member
מה רואים בסרטון, אדם המספר על הזיה

שחווה בעת שהיה מחוסר הכרה ?
זה נחשב בעיניך לעדות ?

איך לדעתך ניתן לאמת טענה של אדם שמספר לך ש"היה שם" וגם "חזר משם" ?

Feanor75

New member
מי בדיוק הוזה?

אם אדם הגיע למצב שמאפשר לו להתחיל לחוות את העולמות הגבוהים, תודות לרמה רוחנית גבוהה, או לדיראון- בגלל שימוש בסמים או חוויות יוצאות דופן כמו מוות קליני - העובדה שאדם רגיל לא מסוגל לחוות את זה לא הופכת את זה להזיה. להיפך, עולם החומר הוא אשליה אחת גדולה, המדע לאט לאט מתחיל להבין את זה, בסוף הוא מגיע למה שהמיסטיקנים המתקדשים ידעו וסיפרו לנו כבר מזמן.

איך ניתן לאמת טענה כזאת?
אתה יכול לצפות למשל בסרטון המרתק הזה:
http://www.youtube.com/watch?v=1BANA9G6F-8
מדובר בטיעונים שניתנים לאימות, הבחור מספר שם שבמהלך החוויה שלו תודעתו נכנסה לתוך הבחורה שנמצאה איתו והוא ידע כל פרט הכי קטן עליה, למרות שהיתה סה"כ ידידה שלו. זכותך כמובן לא להאמין, ולהמשיך כן להאמין בצורה עיוורת למדע המטריאליסטי שתקוע כבר עשרות שנים. הסיפור בסרטון הזה והאחרים נשמע לי אמין.

Nachmanides

New member
כל אלה - סתם מעשיות מתוקות מנחמות נפש.

אתה פשוט חי בסרט. סרט של YouTube...

פשקרב

New member
אין אפילו אחד
גם לא אחד בודד
שנכון

הכל הבלים ורעות רוח (במקרה הטוב) - ואי יציבות נפשית עד נוכלות לשמה - במקרה האחר.

אין אפילו מקרה אחד בודד הניתן להוכחה - וכן - דרישה להוכחה היא לגיטימית אלא אם אתה מאמין עוור.

Feanor75

New member
נראה שיש לך עודף ביטחון

בסוף תמצא את עצמך במצב מאוד לא נעים כשהאמת תתגלה לעיניך.
הדרישה להוכחות אינה לגיטימית כפי שהסברתי, בדיוק כמו שעיוור לא יכול לדרוש הוכחות על דברים שהוא לא רואה. ובמקרה הזה אתה הוא העיוור..

Nachmanides

New member
מה יש כאן לא להבין ?

הבחור סובר כי בחורה אשר לבושה באופן הגורם לגברים "מחשבות חטא" - תתביש על כך בעולם הבא

זו גישה טיפוסית לאדם המסרב לקחת אחריות על התנהלותו, ומטיל תמיד על הזולת את האשמה לכל בעיה התנהגותית שלו...

Feanor75

New member
מסרב לקחת אחריות?

מנין לך כיצד אני מתנהל?
אתה חצוף, מכפיש בלי שום בסיס, אני מתפלא שנותנים לך להכפיש ככה אנשים בפורום הזה שאתה לא יודע עליהם כלום.

Nachmanides

New member
אם אתה מתקשה לרסן עצמך נוכח בחורות לבושות

ב"קלילות" - אינך יכול להאשים אותן. הבעיה היא אצלך. הרכב משקפים אטוּמים, רכוש כלב נחיה, וגשש דרכך במטה של עוורים...

Feanor75

New member
אתה לא מבין אה?

אתה טיפש, וזאת אשמתך שאתה טיפש כי זאת גם תוצאה של בחירותיו של האדם, למה להקשיב ובאיזו דרך לבחור...
ולנושא- לי אין בעיה כי אני יכול להגביל את עצמי בכל זמן שצריך, וגם נשים עם הופעה זנותית עם הזמן וההתפתחות זה נעשה פחות מושך.

אתה מטריאליסט מסכן וטיפש עם תסבוכים ודיכאונות של מטריאליסטים אין לי ספק בכך. אני יכול לעזור לך אבל קודם כל תשנה את הגישה ותלמד דרך ארץ.

Nachmanides

New member
יופי של תגובה !

נשים ממש כמו גברים, שאינם במערכת יחסים - מציגים לראווה את מרכולתם ("הסחורה שלהם").
אנחנו, בתת מודע, מניחים כי מי שנראה טוב או נראית טוב - עשויים להיות בני זוג טובים (יש להם גנים [genes] טובים).
מי שמציג עצמו יודע כי לא די בלבוש ממותג, אלא צריך שיראו לעין גם פרטי המורפולוגיה שלו.
צרף לכך את האקלים השרבי במחוזותינו ואת העובדה שנשים תמיד צריכות להתאמץ יותר, עקב התיחסות אי-שוויונית, וקבלת שנשים כאלה לבושות בקלילות יחסית.
עליך להשלים עם כך, ללמוד להתמודד עם זה מבלי להאשים נשים

אחד משנינו הינו טפש ברמות בלתי נתפשות, ואניח לציבור המשתתפים להחליט מיהו...

Nachmanides

New member
קראתי בשנית את תגובתך, ואני מהורהר קמעא.

כתבת "אתה מטריאליסט מסכן וטיפש עם תסבוכים ודיכאונות של מטריאליסטים אין לי ספק בכך".

ובכן, איני סבור כי אני נקי מפגמים, אך מחשיב עצמי כבעל בסיס טוב בלוגיקה דדוקטיבית, ופתוח להשתכנע בצדקת הזולת, אם יציג טיעונים תקפים ומבוססים.
על כן, הראה נא לי כיצד נובעת מסקנתך, "מטריאליסט מסכן וטיפש עם תסבוכים ודיכאונות של מטריאליסטים", מן הטענות שהשמעתי עד כה באשכול זה בענין הטרדה מינית...

סרינה5

New member
לפינור

הגזמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פה זה אתר של מתקשרים , מיסטיקנים ולא אתר של הפחדות כדי לעשות את כולני דוסים. אתה ודומך לא מפחידים את האנשים פה תפנה לאתר כפייה דתית, תכבדו אותנו החילונים ולא רק לדרוש שכבדו אתכם11111111111.

Feanor75

New member
עוד אחת

אני בכלל לא דתי

צריך לשים לב לצביעות של הנשים שמתלוננות בלי סוף ובאותו זמן עושות כמיטב יכולתן להשיג כל שקל או מנה של תשומת לב בעזרת מיניותן. איך את מסבירה את הסתירה הזאת? בישראל שהיא אולי המדינה הפמיניסטית ביותר בעולם כיום, הנשים מתלבשות בצורה זנותית מאוד.

דווקא מכיוון שזה פורום מיסטיקה חשוב לי להפנות את תשומת לב החברים לעדויות חשובות כאלה מהחיים שלאחר המוות.

למעלה