הגעתי למסקנה...

sharon91

New member
הגעתי למסקנה...

רגע, קודם כל, לפני המסקנה... היי, אנשים! מה קורה? לא הייתי פה הרבה זמן... מה ניינים יאיר? וואו... טוב, המסקנה שלי היא, שאני ממש אוהבת בנות ממזל קשת, לא במובן המיני, אבל, הן מה זה אחלה, דיברתי אתמול עם שלושה קשתות מהשכבה שלי, סתם, עמדנו ארבעתנו, ואז חשבתי על זה שהן 3 קשתות, אחת מהן כלה לאללה, ולא שמה זין על אף אחד, והשתיים האחרות, גם לא ממש שמות על מה שאומרים להן, והן נורא חמודות, והכי חשוב, לא צבועות, בכלל.

מסכים לגמרי. קשתיות - אחלה בחורות

כל זמן שהן לא שמות לעצמן ולסביבה רגל מרוב התלהבות.. אבל הן מתוקות. בחיי. היתה לי אחת, משהו כמו ארבע שנים של און אנד עוף (לא שגיאה - משחק מילים שובב..) אבל.. נו, חבל על הזמן. בקיצור, אולי הגיע הזמן שתפגשי גם בחורים מהמזל הזה ? או בחורים בכלל ? נו ?..

sharon91

New member
יש בחורים...

אבל לא לזמן ארול, כל כמה זמן מישהו חדש... האחרון שהייתי אתו היה מזל טלה, רק שאין לי את הטלפון שלו ולו אין את שלי... אבל ניפגש עוד פעם, מתישהו, אז אולי נמשיך... אני עוד צעירה אז לא הייתי עם כל כך הרבה בנים... אבל מגוון רחב של מזלות היה לי... דגים אריה קשת באופק שור תאומים שור באופק מאזניים סרטן ואחרון- טלה... אז לא נורא, בעניין הבנים אני דווקא מסתדרת. ואני אני אסתדר גם במתמטיקה, זה בכלל יהיה מושלם.

למעלה