הגעתי למסקנה

הגעתי למסקנה

(לא שלא ידעתי קודם...) לא משנה אילו דברים יגיד לכם אדם דתי מה יציע תמיד תשללו אותו תגנו אותו מכל הכיוונים תמצאו את כל החסרונות שרק אפשר תכנו את האדם שאמר לכם את אותם הדברים בכינויי גנאי תעלו עליו כאילו מה הוא אמר ותמיד אבל תמידדדד תגידו לו שהוא סתם מצטט א5ת אמנון יצחק! קיצר...היה נחמד להכיר... אבל בקצב הזה אני לא אתפלא אם בכלל יבואו לפה דתיים לא בגלל שאתם משתיקים אותנו בתשובות שלכם פשוט חבל שלא למדתם תרבות דיון מהי המשך ערב נעים שיהיה לכם....

neko

New member
נשמח לדוגמא של טיעון

רציני, ובודאי נשמח לאחד שלא מצוטט את אמנוניצחקי.

Lu Tze

New member
תלוי...

אם הבנאדם יודע על מה הוא מדבר ואם יש לו מספיק שכל כדי להגן על העמדה שלו, למה לא לפתוח בדיון (מה שאת מגדירה כ"שלילה")? ואם כבר, איך אפשר לא "לשלול" עמדה של מישהו בלי להסכים לה? ואם הוא לא יודע על מה הוא מדבר (ועד היום נתקלתי רק באחד שבאמת אין לו מושג עלח מה הוא מדבר. אני חושב שכולם פה יודעים למי אני מתכוון) אז למה לא לצחוק עליו? קחי את בלקפנתר כדוגמא. אף אחד לא העליב אותו והוא בכ"ז הסתלק. אני לא עומד לנחש למה הוא הלך, אבל עובדה שהוא עשה את זה בלי התגרות מצד האתאיסטים פה (חוץ מפרובידנס, אבל כאן זה מקרה ספיציפי והוא עושה את זה לכולם).

preacher

New member
אני העלבתי אותו

אבל זה היה בגלל שההודעות הראשונות שלו פגעו באמונה שלי וההודעות הבאות העידו על בורות מדהימה.

סמפיק

New member
אז זהו ש

פנתר שחור חטף אחושרמוטה מפרובידנס, לא הייתי מתייחס לזה בביטול.

Justin Angel

New member
לא נכון, אני אדם דתי.

ועד היום בשנה פלוס שאני נמצא כאן לא תקפו אותי לא בגלל הדעות שלי ולא בגלל האמונה שלי.

preacher

New member
היות שאת חדשה...

את לא מכירה את הדינמיקה כאן. תחפשי את הודעות הפתיחה של מלך החיות, בלאקפנתר, או כל אחד מדומיהם - בערך כל שבועיים שלושה מגיע לכאן דתי חדש, מתחיל עם הודעת פתיחה מפוצצת ומלאת בוז לכל החילונים, נוקט בטקטיקות דיון מזעזעות, כותב מלא הודעות מלאות שגיאות כתיב, ומתפלא שלא כולם נופלים לרגליו. כל האנשים האלו משתמשים בדיוק באותם טיעונים, והם באמת לקוחים מאתר "שופר" - כולל שימוש באותם אנלוגיות אפילו. מתישהו זה פשוט נמאס! נמאס לענות על אותם דברים. כשעונים להם הם רק חומקים לאיזו שאלה אחרת תוך כדי שהם מראים בורות מדהימה בנושאים המדוברים- לרוב קוסמולוגיה ואבולוציה, אבל במקרה של בלאקפנתר גם הידע שלו בתנ"ך מזעזע, אני בתור חילוני שעשה בגרות מינימלית בתנ"ך יודע יותר ממנו! אין לי יכולת להתייחס בנימוס למישהו שהוא כל כך בור שאינו מודע אפילו לכמה הוא לא מבין בנושא עליו הוא מדבר. זה לא שאין דתיים אינטליגנטיים עם תרבות דיון - קרוקדיל למשל או "בקבוק שמח" שהיה כאן. אבל הם פשוט בטלים בשישים יחסית לכמות הבורים-המחזירים-בתשובה-מטעם-עצמם שצצים כאן כל הזמן.

למעלה