הגעתי למסקנה!

*superstar*

New member
הגעתי למסקנה!

ואני בטוחה שכולכם הגעתם לאותה מסקנה עוד הרבה לפני אבל בכל זאת! העיצוב החדש ממש ממש ממש אבל ממש (!!!) גרוע!!!!!!!!!!!!! אני מוחה! חייבים לעשות משהו! זה כל כך מעצבן!!! ועוד דבר: משעמם פה!!! אני יודעת שכבר אמרתי את זה אבל המצב מתדרדר מיום ליום! נא להתעורר חברי פורום יקרים! טוב אני אמשיך לסבול בשקט... מהמשועממת עדי!

N0

New member
זה בגלל...

כמה אנשים. שלא פרסמו ציורים שלהם וטסו לחו``ל או משהו N0 כבר לא זוכר. שלא אומרים למה צריך ציירים בתל אביב. ובכלל עדי אם מותר לN0 לשאול מה את עושה ? אם את מציירת את יכולה לפרסם את זה כאן להוסיף איזה סיסמה פוליטית ולעורר וויכוח מרתק ומלא אדרנלין בפורום. N0

*superstar*

New member
...

טסו לחו``ל?! איזה כיף להם!!!!! גם אני רוצה! כרגע אני לא עושה הרבה זתאמרת פה ושם אבל החל משנה הבאה אני אהיה במגמת אומנות בבצפר ואז אני אפרסם! מבטיחה! סיסמה פוליטית? אני ופוליטיקה לא ממש הולכים ביחד אבל אם בא לך N0 היקר אתה גם יכול להתחיל `ויכוח סוער`... לפי מה שראיתי בפורומים אחרים ממש לא בא לי שיתחילו להתעצבן עליי! אבל אם אתה מתעקש אז מה אתם אומרים על המאמצים של המדינה להחזיר את החיילים שנחטפו לפני חצי שנה? זה לא נראה כאילו הם מנסים לעשות משהו בנידון כרגע... אבל זאת רק אני! שיהיה לכם אחלה חופש! עדי.

N0

New member
על וויכוחים פוליטים וחיות אחרות

כנראה או נסעו לאן שהוא, בכל מקרה גלעד לא נמצא כמה ימים והוא הבטיח לשים ציורים בתור הצייר הכי טוב בעולם. בכלל גם N0 לא ממש אוהב וויכוחים פוליטים (תמיד רבים שעות ונשארים באותה דעה) אבל בכל זאת זה מעורר פורומים לחיים למשך יום יומיים. ובכלל למה את צריכה לחכות לשנה הבאה(כשN0 לא יהיה כאן) אם את יכולה לפרסם עכשיו תעשי את זה (ממה שN0 ראה אנשים גם כישרוניים ביותר לא משקיעים במגמות אומנות כי זה נתקע להם ואז יוצא להם הרבה זבל). ובקשר לחו``ל גם N0 נוסע!!! אולי. הוא מתכנן נסיע לאירלנד ועוד איזה יום איפשהו באירופה (תלוי איפה תיהיה הופעה של Rammstein באותו זמן אם תיהיה...) מי שרוצה מוזמן להצטרף. מה זבטוח זה שאם יהיה לו זמן הוא יעלה לפורום תמונות (אם הוא בכלל יזע צריך לתכנן דברים, קודם נוסעים לקילקני לשתות בירה מחבית ואז לטייל במרחבים שלא דרכה בהם רגל אדם ופה הקטע המסובך) N0

*superstar*

New member
כיף לך...

אני גם רוצה לסוע לאירלנד!!!!!!!!!!!! ראיתי תמונות וממש ממש יפה שם!! ולמה לא תהיה שנה הבאה?! יהיה משעמם בלעדיך!!! (כאילו שלא משעמם עכשיו...) טוב נו! ועוד שאלה: מי אלה rammstein? אם זאת להקת רוק אז אני לא מכירה... לא שומעת כזה סוג של מוסיקה! לא שיש לי בעיה איתה! אנשים נא להרגיע! אוי! יש זינזאנה! עדי.

N0

New member
נכון...

זה ממש מקום מדהים, בגלל זה אני רוצה לסוע אבל אין לי מושג איך אני הולך לעשות את זה... לך תמצא מקום לטייל בוא בארץ שאתה לא מכיר. ושנה הבאה אני אהיה בשנת שירות אז לא נראה לי שיהיה לי זמן לכלום ביחוד לא לאינטרנט... וRammstein זו להקת מטאל גרמנית, מוזיקה מצויינת הם אלה שעשו את Du hast אם את מכירה (מהפסקול של מאטריקס) אבל יש להם שירים הרבה יותר טובים. N0

*superstar*

New member
...

אההה! נו בטח שאני מכירה! דרך אגב אחלה סרט!!! ידעת שהם עושים מאטריקס 2?! בארץ באמת אין הרבה מקומות שלא היינו בהם... אבל זאת ארצנו הקטנה! עדי. נ.ב- תגיד N0 יש לך איסיקיו?

N0

New member
וואי איזה פיצוץ

יש להם עוד שירים מצוייני. ובטח שאני יודע הוא יגיע מתישהו שנה הבאה לN0 לג` ולדבורה מאיה יש בילוי קומונה משותף ללכת לסרט... וN0 לא מאמין בICQ... אבל יש לי אי מייל. [email protected]

*superstar*

New member
מה?!

איך אפשר שלא להאמין באיסיקיו?! whatever... אמא!!! אני מתחילה לדבר כמו הבת דודה הפרחה שלי!!!!!!! אני חייבת להיגמל... אל תשימו לב אם אני כותבת שטויות אני פשוט מתה משעמום!!! אוי! בריטני בMTV(?!)! עדי.

N0

New member
בטח שאפשר...

זה גועל נפש... בכל זאת אם את רוצה את מוזמנת לפנות אלי באי מייל (הרבה יותר טוב). איזה יופי שיש לך זמן למות משעמום N0 מתגעגע לזה , מאז שהתחיל החופש הזה הוא כל הזמן תקוע בעבודה ובנסיעות לתל אביב (טוב הוא נסע פעם אחת אבל הכל זאת הוא תקוע בעבודה) N0

למעלה