הגעתי למסקנה...

הגעתי למסקנה...

ניקול מ-ה-מ-מ-ת היא הרבה יותר יפה מאמנדה מה כבר יש לאמנדה עייניים מהממות וזהו! נכון אמנדה לא מכוערת אבל היא גם לא מדהימה... טוב בקיצור.... ניקול יפה...!

niranat

New member
לגמרי ../images/Emo99.gif

היא יפייפיה, והיום לדעתי הייתה לה את התמונה הכי טובה. פשוט תמונה מגניבה, לא סטנדרטית כזאת... היא מהממת ומיוחדת ואני אוהבת אותה

גם אני מתה אליה, היאא פשוט מתוקה

כזאת, לא יותר מידי ב'יצית ולא יותר מידי תמימה, מההתחלה אהבתי אותה, עד שהיא שיתפה פעולה עם המזימה הזדונית של אמנדה, אבל אז הגעתי למסקנה, שאמנדה פשוט גררה אותה.......... כי אמנדה היא ב'יצית!!!! שקרנית, (אני לא ירכיב כדי שטום לא יקבל התקף לב או משהו כזה) אבל רק משהו לטום, חבל שאתה אוהב דווקא את אמנדה..... אבל זה שאתה אוהב אותה להמרות שכולם שונאים אותה, ואתה לא משנה את דעתכה בגלל כולם מראים שיש לכה דעה משלך, להמרות מה שכולם אומרים, אז כל הכבוד!!!!!!!!!! אבל שוב, חבל שאתה אוהב דווקא את אמנדה, נו טוב...... כל אחד והטעם שלו.....

אבל היא מזה שקטה..

בקושי שומעים עליה..מזה בקושי..כמעט ולא.. מה שאני הכי אוהבת אצלה זה את השם שלה..איזה שם מדהים ומיוחד

JULI4561

New member
ניקול ..ממש חמודה כי אנחנו לא

יודעים עליה כלום .. לא רואים אותה בקושי מדברת .. לא רואים אותה עשוה משהו כלום יכול להיות שהיא מזה ביץ' ואנחנו פשוט לא יודעים למרות שלא נרא לי אבל טחחח אולי כן

oOBAGIRAOo

New member
ניקול מהממת!

בהתחלה בכלל לא שמתי לב אליה, עד שהיא צבעה את השיער. (אחד השינויים היותר, אם לא הכי, מהממים אגב) מאז כל תמונה שלה יוצאת מדהים.

IkMfNiY

New member
ניקול מדהימה ../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

זה שהיא לא מתבלטת, זה רק מוסיף כי זה מוכיח שלא צריך יות רמדי אגו בשביל תמונות יפות P: יעל

למעלה