הגעתי למסקנה

הגעתי למסקנה

שאני לא פנוי ריגשית, הקטע שאני גם לא תפוס ריגשית כי אין אפאחת שעושה לי את זה בהווה או בעבר לא כי הן לא יפות, מצחיקות ואינטלגנטיות לטעמי, דווקא יש כאלה בשפע, ואני אפילו מוצא חן בעיני רובן, אני משתעמם די בקלות, מכירים את ההרגשה?

מכירה מעט את ההרגשה הזו

דרלינג אתה עדיין לא מצאת משהיא תשעה לך את זה ברגע שתכיר את הבחורה הזו אתה לא תגיע למסקנה זו

Old Girl

New member
לדעתי זה משהו שקורה

כשמנסים בכוח להאכיל את עצמנו במערכות יחסים.

Old Girl

New member
אנסה לפרט

לא יודעת אם אצליח להיות ברורה יותר: אתה לא צריך לאנוס את עצמך להתלהב מהבחורות היפות והחכמות ההן, להתאהב בהן או להרגיש פרפרים לידן. בעולם יש מספיק פרפרים שמתפרפרים באוויר, לא צריך לגדל פרפרים נוספים בתנאי מעבדה. הפרפרים אוהבים חופש. בשורה תחתונה - כשאתה רואה בחורה יפה, חכמה, מעניינת ובעלת אישיות נפלאה - אתה לא צריך לשאול את עצמך מדוע אתה לא מאוהב בה. לא אז לא. יש בעולם 3.5 מיליארד גברים, מתוכם לפחות 100 מיליון יפים וחכמים - ואני לא מאוהבת בהם. זה מצב די טבעי...

דווקא לא דיברתי על פרפרים...

או על להתאהב, תראי, מתוך 7 אולי 8 נשים שיצאתי איתן בשנה האחרונה לא הצלחתי להגיע לעניין לפגישה שלישית בעצם, פעם אחת כן, אבל זה גם החזיק חודש. לא מחכה לפרפרים, או לנסיכה בקצה המגדל, ובטח לא שואל עצמי מדוע אני לא מתאהב בהן פשוט מוזר לי, אחרי כמעט שלושים שנה שהיו לי לרוב מערכות יחסים ארוכות (חצי שנה עד חמש), לא מוצא כימיה לזוגיות לגבי התיאור הפיזי שלהן, זה פשוט בשביל לפסול, לעצמי את העניין שמדובר בחוסר משיכה..

eרליל

New member
מוזר טוב או מוזר רע?

אני מכירה את התחושה הזו. אין לי המלצות, אני פשוט הפסקתי את הניסיונות היזומים להכיר.

Old Girl

New member
האמת היא, שמה שאמרתי

על הפרפרים, יפה גם פה. אם אתה מרגיש שפעם אחרי פעם אתה לא מצליח ליצור עניין - תפסיק להאכיל את עצמך בדייטים. יכול להיות, שאין לך מספיק תמריצים לקשר כרגע, יכול להיות שבשלב הזה, זו לא הדרך המתאימה ליצור עניין מבחינתך (אולי אתה צריך משהו שיתפתח טבעי יותר) - יכולים להיות הרבה גורמים לקושי שלך ליצור התעניינות, אבל כשהדייטים לא מניבים תוצאה - לדעתי לא צריך להילחם בהם...

magenta73

New member
כן.

אבל אני לא יודעת אם זה בגלל שאתה שלא פנוי ריגשית או שהבחורות הללו, יפות מצחיקות ואינטליגנטיות ככול שיהיו, לא באמת עושות לך את זה. וזה בסדר, לא כולם עושים את זה לכולם... לא כולם כשהם נפגשים יוצרים גיצים... ומחסור בגיצים יוצר שעמום מהיר. יחי הגיצים...

למעלה