הגעתי למצב הכי גרוע!

הגעתי למצב הכי גרוע!../images/Emo2.gif

ואני בשוק מעצמי! אני הרשתי לעצמי להתדרדר עד כדי כך שאני מפחד מהילדה הכי מקובלת בקרייה! ואני גם שמה לב שאני כל הזמן רושמת מחשבות דיכאוניות. אז אולי אני אתחיל לדבר על משהו שמח. :) הייתי לי בת מצווה לפני כמה ימים :) יצאתי לתל אביב עם אמאבא ועם אחותי והייה לי כיף :) אני מציעה משהו כדי לשבור את ההודעות הדיכאוניות שלי עד מוות.. אולי נתחיל שירשור הודעות של משהו טוב שקרה לנו?
חתולה סיאמית.. מיאו!

gloom

New member
אני החלפתי מועדון../images/Emo66.gif

בגדנ"ע אוויר ואני גם אכלתי סביח

אמ..

מעדיפה שלא לחשוף... אבל אפיושהו ליד חיפה. :) אני נהייתי די פרנואידית.. מאז שגנבו ממני את הפלאפון שלי. ואני רק בת שתים עשרה למען השם! אז סליחה על הסודיות..
חתולה סיאמית... מיאו!

p r u d e n s

New member
לא, רגע-../images/Emo182.gif|מרי|

אני גרתי פעם בקריית ים! קוראים לי שיר שטייניץ וגם אני בת 12. את מכירה אותי? גרת בקריית ים? למדת ב"אורים"?

Alexa star

New member
אמ.... הדבר הכי שמח בעולם שקרה לי..

עוד לא קרה לי... כמובן היה את הפעם שנעסתי לצרפת המדהימה (אני חצי צרפתיה בעצם מצד סבתא שלי אמא של אמא שלי שהיא צרפתיה מצד האבא שלה ) צרפת מ-ד-ה-י-מ-ה!!! אין לי מילים! ומאז אני שלוש פעמים הייתי בצרפת... הייתי גם בעוד ארצות, אבל צרפת הכי יפה והכי מדהימה והכי משהו והיה גם את... תחרות כשרונות צעירים שהתחרתי מול אלכס שרמן, כמעט ניצחתי אותו... אבל ברגע האחרון הפכו את זה למופע ולא תחרות...
וגם היה את היום שמח מאוד הזה שעשיתי בושות לאלכס שרמן (לצערי רק ליום אחד- אחרי זה הוא שוב הפיץ עלי שמועות), וגם היה את היום שהמורה שלי הענישה את אלכס שרמן שזה מאוד שמח, אבל אתם כנראה לא תבינו כמה זה משמח... אבל הדבר הכי שמח שקרה לי---עוד לא קרה לי- --- ואני מנחשת שזה שוב יהיה בושות או עוד משהו מביך לאלכס שרמן ...... איזה התרגשותתתתתתתתתתתת

דיתוּש

New member
אולי במקום...

...להתמקד ב"לשנוא את אלכס, לרדת על אלכס, לרצוח את אלכס" תתמקדי קצת יותר בעצמך. מה דעתך?

למעלה