הגעתי למקום הנכון?

New member
הגעתי למקום הנכון?

זה הפורום של רדיוהד?! מה לעזאזל נעשה פה בזמן שלא הייתי (רטורית..) ? ו-וואו, כמה חדשים. טוב, בכל אופן, רציתי רק להודיע "רשמית", שחזרתי! ואני פה כדי להישאר! זוכרים אותי בכלל? (נעלמתי סה"כ לשלושה חודשים...) מקווה יהיה טוב. אה וגם שנה טובה לכולם (עדיף מאוחר מאשר...)

ודאי ודאי

בטח שהגעת למקום הנכון, ובטח שזוכרים אותך. תסלח אם אני לא זוכר לאן נעלמת. לאן נעלמת (זה קשור בצבא?)? שנה טובה גם לך!!! שומע עכשיו- שלמה גרוניך ומתי כספי - מאחורי הגדר הלבנה.

Major Thom

New member
ברוך שובך ! ../images/Emo140.gif

dandy warhols - mohammed

עוד מישהו!!

עוד מישהו אוהב את וחמד של דנדי וורהולס :) אני מאושרת.. את הבן אדם הראשון שראיתי שיודע על קיום השיר הזה

Major Thom

New member
הורדתי את ..

thirteen tales .. שלהם, ועוד לא שמעתי אותו מספיק פעמים בשביל שתהיה לי דעה מוגדרת עליהם, אבל הם חביבים מאד
belly - low red moon

רוב השירים

הדיסק הזה מטופשים-אך-משעשעים כאלה, אבל מוחמד וגודלס הם יצירות מופת :)
jimmy hendrix- litle wing
(השיר בעל הפתיחה הכי כיפית לנגן על גיטרה)

*GormE*

New member
רק עכשיו התרכזתי בביקורות על השירים

וcool scene הוא ללא ספק השיר המגניב ביותר שקיים. וגם get off

suzzie q

New member
תודה לאל שאני באמת לא היחידה

שמכירה את הלהקה הזאת! כל מי שאני שואלת אותו עליה תולה בי מבט מטומטם...ומי שעוד איכשהו שמע עליהם מכיר רק את bohemian like you וגם זה רק כי זה הופיע בפרסומת...

apathic

New member
דווקא השיר הירשאון שלהם ששמעתי היה

GET OFF ואחר כך SLEEP... GREEN הוא שיר נחמד... הם הוציאו עוד אלבומים טובים? ובאיזו פרסומת שמו את בוהימיאן לייק יו?
Martin Grech - Twin
(מי שאוהב את שני האלבומים האחרונים של רדיוהד יאהב גם את האלבום הזה: OPEN HEART ZOO של מרטין גרץ´.. חדש)

*GormE*

New member
אני מתהההה עליהם!!!!!!

וקניתי דיסק שלהם לפני שנתיים ולפני חודש עוד אחד יש להם כזה סטייל!!!!

suzzie q

New member
vodafone נדמה לי...

הם משעשעים אותי נורא...אגב הידעתם שהקלידנית לא ידעה לנגן בכלל כשהם הקימו את הלהקה ולמדה תוך כדי? כיום היא מנגנת על הקלידים ביד אחת ובשנייה מעשנת, מחזיקה בירה או חושפת את מה שיש מתחת לחולצה שלה לעינהם המשתאות של קהל המאזינים...לבחורה יש קורדינציה

*GormE*

New member
יימח שמה!!!

גם אני הייתי לומדת לנגן בשביל להיות בלהקה עם בנים שנראים ככה!! למה למה למה היאאאאא

למעלה