הגעתי למקום הנכון?

קליגולה

New member
הגעתי למקום הנכון?

רציתי לדעת איפה אפשר לתרום זרע בארץ, במה זה כרוך ומה הסכנות/בעיות וכו´. אם למישהי (נראה שיש רוב נשי בפורום) יש איזשהו מידע בנושא, אשמח לקבל. אם הגעתי למקום הלא נכון, אודה לכן אם תפנו אותי למקום הנכון... יום טוב ושנה טובה.

נועם@בת

New member
כן, אתה פחות או יותר במקום הנכון.

אני לא יודעת מה בדיוק הפרוצדורה, אבל תצטרך קודם לעשות בדיקת זרע, לוודא שהזרע תקין. אחר כך בדיקות דם לשלול נשאות של מחלות, והיידה- לעבודה. קיימים בארץ מספר מרכזים של בנק הזרע, אני מקווה שתקבל כן תשובות מפורטות יותר לגבי המיקום שלהם. בהצלחה נועם

קליגולה

New member
תודה

אבל איפה באמת נמצאים המרכזים האלה, והאם יש התחייבות מצד התורם לילד שנולד בעזרתו? האם התרומה היא אנונימית? שוב תודה.

אין התחייבות כלשהי מצד התורם

והתרומה היא אכן אנונימית. אין לי מושג לגבי בדיוק היכן המכונים הללו נמצאים. שיהיה בהצלחה. סאני.

TWEETY =^.^= 3

New member
ראשית המון תודה לך ולאנשים כמוך

בכל בית חולים בארץ יש בנק זרע, צריך פשוט להתקשר למרכזית בית החולים שקרוב למקום מגוריך ושם לבקש את בנק הזרע. מפה והילך,,,,,כפי שאמרו לך, בדיקות זרע, אידס וכו. בהצלחה ותודה לך

ליברה*

New member
קליגולה שלום

אני יכולה לספר לך על המרכז שאני מכירה. מדובר בבנק הזרע באיכילוב, ת"א. אם תתקשר אליהם אני בטוחה שיענו לך באדיבות רבה ויסבירו לך בדיוק מה אתה צריך לעשות כדי לממש את רצונך. טלפון: 6925606. אני יודעת שיש בנקים כאלה בבילינסון פ"ת ובתל השומר בר"ג אין לי את מספרי הטלפון אך יש ב-144. לגבי איזורים אחרים בארץ אני יודעת פחות. עד כמה שידוע לי, לאחר שתתרום זרע לעולם לא תדע מי קיבלה אותו ואילו ילדים נולדו ממנו. מהצד השני של המתרס אני יכולה לספר לך שכשבאתי לבקש תרומת זרע חתמתי על מסמך משפטי בו אני מוותרת על כל קשר, תביעה וכו´ לגבי התורם וגם שלעולם לא אדע מיהו. הדברים היחידים שאני יודעת הם פרטים גנטיים (מראה חיצוני, מוצא וכו´) שחשובים לי כאם לעתיד - אולם זה באנונימיות מוחלטת. אני לא יודעת אם זה עדיין נכון היום אבל אני יודעת שפעם תורמים היו מקבלים תשלום על ה"תרומה". למעשה למרות השם, מדובר במכירת זרע ומהצד השני - בקנייתו. בהצלחה וישר כוח

קליגולה

New member
תודה ../images/Emo70.gif

שוב תודה לכולכן. אני מאמין שאני אגיע לאחד מהמקומות האלה בימים הקרובים. שנה טובה ופוריה לכולכן...

למעלה