הגעתי למקום שאני פשוט מתעבת...

Cuttie Cat

New member
הגעתי למקום שאני פשוט מתעבת...

אני באמת אשמח אם מישהו יקרא את כל זה. אני עולה עכשיו לכיתה יב'... כל פעם שמישהו לידי מזכיר לי את בית הספר אני ישר מבקשת ממנו שישתוק,זה כואב לי לחשוב על המקום הזה. בגלל כל מיני דברים שהחיים הביאו אותי.. מצאתי את עצמי עולה לכיתה יב',אני.. ילדה שנראית טוב,תמיד אהבו,תמיד מצחיקה ושמחה,תמיד מלאה חברות... הגעתי למצב שאני בבית ספר עם שכבה שלמרות שאני איתה 6 שנים הם פשוט זרים לי. אני לא מצליחה להתחבר עם הבנות בכיתה למרות שאנ ייודעת שהן מאד מחבבות אותי פשוט כי אני סגורה מאד מאד.. וזה מפריע לי. אני ברחתי במשך כמה שנים מהצרות שלי.. בגלל מה שנקרא לו חרם בכיתה ח' התדרדר לי הביטחון העצמי לחלוטין ואני עובדת על עצמי עכשיו כל יום... אבל העניין הוא,אין לי חברות בבית הספר. עם בנים אף פעם אין לי ממש בעיה כי הם תמיד מאד אוהבים אותי ורוצים בקרבתי אבל גם איתם זה אף פעם לא קל... אני כלכך מפחדת מהיום הראשון... אני כל כך ביישנית ואני לא יודעת איך להתמודד עם הלבד הזה שלי מול כל העולם.. אני אומרת לעצמי תחייכי לכולם לבנים לבנות.. אליו.... תחייכי כל היום גם אם תרצי להקיא מעצמך... תעשי את זה. אני מאד אוהבת להיות עם הרבה אנשים.. וכן יש לי חברות הכי טובות אבל מחוץ לביצפר ואפילו מחוץ לעיר שרק איתן אני מסתובבת וזה קשה... קשה לי להיות אני ורק עוד שתי בנות כשאני כל כך אוהבת להיות עם קבוצה של אנשים.. קשה לי להיות איתן כשאני רוצה להיות בכלל עם אנשים אחרים מהבית ספר שלי.. קשה לי להנות כשאני רואה את הילדים האלה וחושבת על איך אני לא מצליחה להתחבר איתם. אני מרגישה נחותה ובמקום שכל כך לא מגיע לי להיות בו... אני רוצה לצאת כבר מהביישנו חסרת הטעם ותועלת הזאת שלא מביאה אותי לשום מקום בחיים. שונאת לחשוב שכיתה יב' תהיה כמו השנה שהייתה עכשיו.. בהרגשה בודדה ובפחדים.. ובלי אף חברה בבית הספר..אני יודעת מה המקור שלי לבעיות האלה ואני עובדת על זה...אבל זה קשה... אני רוצה להיות במקום יציב שוב,לבוא לביצפר בשמחה כל יום ולדעת שהחברים שלי הכי טובים נמצאים שם... אפילו חברה אחת זה מספיק טוב בשבילי בשביל להרגיש קצת יותר בנוח... פאקינג חברה אחת.. כי זאת שהייתה לי עזבה ואנחנו לא בקשר יותר. אני רוצה להפתח לעולם ולהשתחרר ולהפסיק לדפוק חשבון לכולם... מישהו פה יודע לעזאזל איך אני יוצאת מהמקום המסריח הזה שנקלעתי אליו? כן אני יודעת כבר על הלחייך ,להציע להיפגש,להזמין ללכת לתנועת נוער.. אני יודעת... זה קשה לי ... חוץ מזה עוד משהו? תודה...

mayy6

New member
תגובה

אולי את דורשת מעצמך קצת יותר מדי? ברור שאת צריכה ליזום אם את רוצה לפתח קשרים, ולהעיז, את צריכה לתת מעצמך ושיתנו לך מעצמם. תקשיבי לעצמך, תבואי ליום הראשון של הלימודים באופטימיות, כל עוד קיבלת החלטה וכל עוד את רואה שלא טוב לך במצב שאת נמצאת בו ויש בעיה כלשהי אז את כבר פתרת אותה. אולי לכבוד השנה האחרונה שלך תהיי אמיצה ותהיי פתוחה יותר, ובאמת אל תדפקי חשבון לאף אחד! תקשיבי לעצמך, את יודעת יותר טוב מכל אחד אחר מה הדבר שיעזור לך. מקווה שעזרתי.

בננה141

New member
אממ

טוב, קראתי רק את החלק הראשון... אל תעלבי, פשוט כואבות לי העיניים. לפי מה שאת מתארת נראה לי שהפיתרון הכי טוב הוא להעלות את הבעיה חמול החברות שלך. זה מוזר, נכון, אבל את לא תאמניני מה זה יכול לעשות. את יכולה בפורום של קבוצה של הרבה בנות, או לדבר אחת על אחת עם חברה. תספרי לה שאת חסרת ביטחון וביחד תפתרו את זה... מוזר, אבל זאת דעתי...

למעלה