הגעתי לעולם הזה...ואני מחכה לראות אם אמצא חן

liorashap

New member
הגעתי לעולם הזה...ואני מחכה לראות אם אמצא חן

זה עתה נולד. בעיני- מקסים. אבל ראיתם פעם אמא שלא חושבת ככה על יצירותיה?

יש סיבה לגאווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם בעיני הוא מקסים ומתוק להפליא ולי אין כל קשר אבהי או משפחתי אליו כך שאני אובייקטיבי. יש לו שם? לאיזו הצגה\מופע הוא מיועד?
לליאורה - האמא היוצרת

liorashap

New member
עדיין הומלס

הוא נוצר עבור מורה לחינוך מיוחד, אמא שלה הזמינה כמתנה עבורה. אני מקווה שימצא חן בעיניה. אני מנסה בשלב זה למצוא לי נישה של מתעניינים בעבודותי כי עדיין אינני ידועה "בציבור" ואין לי כמעט קונים...מקווה לטובו...לקונים המון...

liorashap

New member
זהו . נפרדתי ממנו בחיוך

נמכר לגננת חינוך מיוחד שהתאהבה בו מיד..יהיה לו טוב אצלה אני בטוחה..

מסכים לגמרי עם אבישג ../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

אבל מצד שני אם נורא תתגעגעי אליו תמיד תוכלי להכין לעצמך שיבוט שלו... מה שאבישג ואני לא יכולים לעשות בעצמנו כי אנחנו לא בונים בובות

liorashap

New member
לא בטוח

לא בטוח שאוכל לבנות בדיוק שיבוט שלו כי כשאני בונה בובה אני עושה זאת בהרגשה שהיא מיוחדת במינה ומשתדלת לתת לה אישיות משל עצמה. הבסיס די קבוע - אבל התוצאה - אישית. עובדת על בובה חדשה שנראית לא פחות טובה ממנה. מי יכול לעזור לי לתמחר בובות כאלה? אני לא כל כך יודעת כמה ניתן לקבל על כזו בובה...ובטוחה שיצאתי פראיירית במקרה זה.

אני יודע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif סתם התבדחתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לגבי תימחור אני מציע לך לשלוח מסרים לדבי, עומרי וחבובית ולהתייעץ עימם. מחכה בקוצר רוח לבובה החדשה שאת עובדת עליה והכי חשוב: כן ירבו בובות!!!!!

למעלה