הגעתי לשלב מכריע! עזרה! מכולם!

טל עדתו

New member
הגעתי לשלב מכריע! עזרה! מכולם!

אוקיי , ביום 17/4 אני מוזמנת לניצנים לאשכול לחימה התנדבותית כשבעקרון יש בזה כמה תפקידים : מטהרת אב``כ , לוחמת רפואית מטוסת , מג``ב , לוחמת נ``מ , ולוחמת תותחנים. עכשיו ההתלבטות שלי היא: בין לוחמת נ``מ לבין לוחמת תותחנים. מצד אחד לוחמת תותחנים ``מנתץ`` MLRS זה אחלה של תפקיד אבל זה לטחון הרבה שמירות ומטבח, ונ``מ זה בתכל`ס לא נשמע ממש מענין. הצעות וטיפים חופשי.

בתכלס אין לי ממש דיעה בנושא

אבל מכיוון שביקשת ייעוץ מכולם אז... אני הייתי בוחר לוחמת רפואית מוטסת... לא יודע למה, זה פשוט מצלצל כל כך מגניב, ותותחנים ו נ``מ כל כך לא. יש לי חברים גם ב נ``מ וגם בתותחנים. אף אחד מהם לא ממש מתלהב מהעבודה שלו. מה שכן בנ``מ היציאות (לפחות יחסית לבנים) הם אחלה. אז בתכלס העצה היחידה שלי בשבילך היא - אל תבחרי משהו כי את רוצה להיות לוחמת כמו בנים. אז את תתלהבי מזה שבוע שבועיים, ואז את תקלטתי שבעצם את אולי לוחמת כמו בנים, אבל את גם נדפקת כמו בנים... זה לא בדיוק כיף... אבל מצד שני, יש כאלו שזה פשוט עושה לההן את זה... אם את שואלתאותי, פשוט תבחרי לפי מה שמעניין אותך, אז מה אם ב MLRS טוחנים הרבה שמירות? נראה לך שבנ``מ לא תתחני? מה גם ששמירות ומטבח זה דבר שכמעט נעלם כלא היה ברגע שהפזם נהיה מכובד...

jedi knight

New member
תלכי למג``ב

תפקיד ה MLRS הוא גובניקי לדעתי וגם הנ``מ למרות שמקבלים תעודות לוחמים התפקיד מוגדר כתומך לחימה וגם התפקיד הוא תפקיד של תומך לחימה הגוב היחיד של בנות שאפשר איכשהו להגיד שהוא באמת קרבי זה מג``ב היידה מג``ב !!!!!!!! אני לא אומר את זה כדי לעצבן אותך פשוט אני רואה שאת נחושה להיות פייטרית ובמג``ב עושים את זה הכי הרבה ובטח שיותר מבנ``מ ובמחשבים של ה- MLRS תפקידים בחזית האש לא יהיו לבנות לעולם וגם הרמטכל שאול מופז אמר את זה חוץ מזה יש דבר מגניב יותר מלהסתער עם גיפ משוריין על החולות ולירות על פורעים :) עכשיו פירוט התפקידים: אב``כ- אפסנאים בוכרים נ``מ- נחנחים מאוד לוחמות תותחנים- לוחמות תחת חנונים מג``ב - מי גמר בית ספר (בטח מוכר) לוחמות גולני - סתם נראה לך :) ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr.Drek

New member
טל! אני חייב לחתוך את זה:את טיפשה!

לפני חודשיים אני חושב כבר שאלת את השאלה הזאת : מה לבחור נ``מ או תותחנים ואני עברתי איתך שלב שלב על תותחנים במשך הודעות ענקיות ואת קראת והודית לי אפילו. עכשיו חודשיים אחרי את אומרת בטמטום שלא ברור לי אפילו מאיפה הפלצת אותו:``הגעתי להחלטה גורלית`` שכאילו עד עכשיו לא ידעת מה לבחור מבין כל ה 6 תפקידים ורק עכשיו נ``מ או תותחנים... כוס עמאק....כבר חודשיים מסתובבת פה:``תותחנים או נ``מ`` ``תותחנים או נ``מ`` ובכל הפורומים של הצבא!!! די!!! לכי כבר!!! תתגייסי כבר יא מטומטמת!!! לכי לאן שאת רוצה וזהו!!!! יא נעל! פשוט נמאסת.... ייעצנו לך כבר במשך חודשיים! ועדיין אותה שאלה מטומטמת חוזרת ממש...ועוד את אומרת כבר ``זה לא נראה לי מעניין וזה נחשב קרבי`` אז אם את יודעת תבחרי כבר ... כוס רבאק ינאל דין בבון....תתגייסי מחר. בבקשה. רק די . לכי. ואל תשאלי את השאלה המטומטמת שלך.

טל עדתו

New member
תודה רבה על שטף הקללות...

בניגוד עליך אני לא ארד לרמה שלך ואקלל אותך ואני לא אגיד לך מה אני חושבת. רואים לפני מה שרשמת לי שלא הבנת אותי ואת מה שרשמתי בכלל! אני כולה שאלתי אנשים פה בפורום מה דעתם כי קיבלתי זימון לתפקידים האלה לעוד 3 שבועות ואני רוצה כמה שיותר עצות. לרגע לא ביקשתי ממך שתענה לי ואם אתה לא רוצה אתה ממש לא חייב... אתה באמת נתת לי את כל המסלול של בנות בתותחנים ואמרתי לך תודה והודיתי לך מקרב לב. אבל... אל תקלל אותי! אתה לא מכיר אותי ואין לך מושג מי או מה אני, ונעל אני ממש לא... וכן, אני מתגייסת עוד מעט - עוד 4 חודשים ועד אז תצטרך לסבול אותי פה בפורום ואם לא נאה לך אז אל תסתכל על הודעות שלי ואל תענה לי. ורק טיפ קטן לעתיד - אל תזלזל ותקלל אנשים שאתה לא מכיר כי זה רק יחזור עליך כמו בומרנג. אתה ממש מתנהג כמו ילד קטן, ואני לא מבינה מה הבעיות שלך. אומנם אתה גדול ממני אבל אתה מתנהג כמו ילד קטן שלקחו ממנו את הסוכריה והוא יושב בוכה בלול... !!GROW UP YOU MORON (אם אתה יודע מה זה בכלל...) טל.

באמת טל, לא יפה!

אמנם יש לנו את אותו השם הפרטי. לא יפה, ככה מלכלכים על הדוד של העכסן המצוי? מי נתן לך את הרשות להעליב בדרך כה ניבזית את דר` דרק? את יודעת בכלל שהווווווווא רוצייייייח!!!!!!! הוא עוד ירצצצצחחחחחח את כולאננווו!!!!! סליחה, הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת. ושוב אני חייב לציין שאין כל פסול בדר` דרק, פרט להיותו רוציח!

segala

New member
אוי.....

קח. תאכל מהר שאמא שלך לא תראה... -מה, שוקולד? נו מה יש? משוקולדה עוד אף אחד לא מת!!

Paranoid

New member
אוקי..אם ככה

את צריכה לחשוב מה את מחפשת : לוחמת נ``מ , עד כמה שזה לחימתי, זה להפעיל את המכ``מים שלהם - תקני אותי אם אני טועה - ואני לא טועה MLRS יותר אקשני - ואם אין לך בעיות אם אנגלית טכנית - אז גם תעברי את המיונים... הייתי הולך במקומך על חובשת מוטסת - למרות שזה קשה ורק 2 מתוך 30 מתקבלות.. הבחירה כולה שלך

dec2000

New member
רצית תגובה...

נקודות למחשבה... מ-3 האחרים- (אלה שאת לא חושבת עליהם) אולי תלכי על ``מטהר`` כי מג``ב זה שירות בלאי, ולוחמת רפואית מוטסת זה שם יפה לחובשת שנוסעת ממקום למקום בהרקולס או מסוק. בקשר לתותחנים/ נ``מ- השרות בתותחנים הוא חרא, ההכשרה היא אולי מעניינת, אבל אח``כ עושים קוים כמו שכולם עושים, רק שאם אתה חי``רניק אז יש לך את הדברים שלך, שריונרים עושים קוים עם טנקים ורק התותחנים עושים קוים של חי``ר- אבל עם כבוד של תותחנים- כי התומ``תים נשארים בגדוד. MLRS- נשמע מצויין- תלמדי המון, החבר`ה טובים, מבחינת תפקיד- אולי יצא לך לירות פגז אחד בכל השירות שלך. ואם נגיע לפואנטה... לכי על נ``מ.

ZC18

New member
לכי למג``ב

לוחמת במג``ב זה התפקיד בעל האופי הקרבי ביותר בתפקיד יש הרבה עבודות בשטח וכל שאר התפקידים נשמעים יפים אבל בתכלס פה תעשי הרבה פעולת והסיכויים להתקבל די גבוהים לעומת לוחמת רפואית מוטסת שיש רק אחת כזאת בצבא וזהיא שילוב של פרוטקציה וסופרוומן

me123

New member
Lochemet Refuit Muteset

I would choose lochemet refuit Muteset but you said they need mada so I don`t know!!! how many girls can be in that position? does the army choose every year one? thanks me123

segala

New member
עזרה.....

אני הייתי מציע לך לקחת את התפקיד הכי מעניין, שכמו שאני יודע זה MLRS....

עיבי

New member
לכי על תותחנים!

מישהו כאן היה ביום חילות? בכל מקרה הבי``ס שלנו לקח אותנו ליום חילות שמה שמראים שם זה כל התפקידים הקרביים של בנות (ועוד כמה תפקידים לא קרביים)- עוברים ביתן ביתן כשבכל ביתן יש חיילת שמסבירה את התפקיד. מהתרשמות שלי, אם אני הייתי רוצה להיות לוחמת (אני לא!), הייתי הולכת עם זה עד הסוף, כלומר תותחנים. למה תותחנים?לפי ההסבר שקיבלנו ביום חילות לוחמת בתותחנים היא הלוחמת היחידה שהיא נחשבת שווה לבנים. את עושה בדיוק מה שהבנים עושים...כמובן שהמושג שוויון הוא יחסי (קשה לי להאמין שבזמן חרום יקראו לבנות), אבל מבחינת אימון וקורס והכל, בנים = בנות. זה ממה שאמרו לנו. זה נראה לי מתאים לך כי את רוצה להיות לוחמת. עכשיו יכול להיות שאחרי כמה זמן תישברי, הרי בתכלס, לבנות אין אותה יכולת פיזית כמו לבנים (כמובן שיש יוצאי דופן לשני הכיוונים) אבל נראה לי שזה קשה. חוץ מזה שה- MLRS נראה משהו נחמד, התעסקות עם טכנולוגיה חדישה וכל אלה זה נראה לי מעניין, אבל זה לדעתי. זה בקשר לתותחנים... בקשר לנ``מ, ההרצאה שנתנו לנו בנ``מ ביום חילות לא הרשימה אותי במיוחד...זה היה נראה לי די משעמם אז לא הייתי ממליצה אבל זה רק מההתרשמות שלי.. מג``ב נראה ממש על הפנים...בלי להעליב אף אחד, אבל זה ממש נראה גרוע. כאילו היה תפקיד אחד של איזו אישה בקרית גבולות או משהו כזה שהייתה צריכה לבדוק נשים שרוצות את הגבול...בדיקה מלאה כלומר גם גופנית, אנלית וכל היוצא מכך (ממש מגעיל!!!) לא ממש זכור לי על מטהרת אב``כ...לוחמת רפואית מוטסת נחשב נראה לי לתפקיד טוב וגם קשה להתקבל אליו...השאלה היא אם את מתעניינת ברפואה ובכאלה דברים...זה כבר ההתלבטות שלך... יש עוד מישהו שלקחו אותו ליום חילות? אני חושבת שהיום חילות הזה היה יכול לענות על הרבה שאלות להרבה בנות שרוצות ללכת לקרבי.

היי טל:תותחנים זה לא רק

mlrs. למעשה רוב הבנות הולכות למ``ט (משנים טכניים) שזה תפקיד מאוד מעניין.

למעלה