הגעתי

fila

New member
הגעתי../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif

אוף, הייתן נורא חסרות לי היום! הייתי בשופינג.... יש לכן ניחוש אחד בלבד: מה קניתי?

fila

New member
לא ולא.... חיפשתי ולא מצאתי כנראה

שגלגלגלית קנתה את האחרונה......

fila

New member
יפה יעלי!../images/Emo6.gif את היית הכי בכיוון../images/Emo45.gif

יעלי2

New member
חשבתי על נעלים דבר ראשון אבל

זכרתי שאמרת תיקים ואביזרים אז הלכתי על שלושתם. אני גם מקבלת צורך עז לעוד זוג נעלים רצוי מגפיים דחוף. בינתיים אני עומדת במשימה שעל כל זוג נעליים שאני קונה אני מוסרת שניים, כי אחרת לא יהיה מקום בחדר המסוים.

fila

New member
טוב, אני כבר לא יכולה להתאפק../images/Emo6.gif

פתחתי רשמית את עונת החורף וקניתי: (חשבתי שאתן מכירות אותי יותר טוב) נעליים יותר נכון מגף גבוה עם עקב יפה בצבע שחור מ"אלדו" .... ועכשיו אני הולכת להתפעל ממנו(לא לצחוק! אתן יודעות שיש לי קטע ביזארי עם נעליים
)

דפי26

New member
אני לא הספקתי לנחש../images/Emo5.gif../images/Emo10.gif

תני עוד שאלה שדורשת ניחוש

אוסנת123

New member
אפרופו נעלים

שמעתן בחדשות על הפסיכי שגנב 250 זוגות נעלים מנשים במשך כמה שנים כי הוא אהב להריח אותן!!! זה הביא אותו לריגוש מיני!!

shelycat

New member
השאלה היא בעצם כזאת:

האם הוא גונב כל סוג של נעל נשים? מה הסטנדרטים של הנעליים ה"נבחרות"? מותג מסויים אולי? אולי גובה עקב מסויים? האם הוא גונב נעליים של נשים שמגרות אותו או נעליים של כל אחת מתאימות?

דפי26

New member
איזה פדיחה לנשים שעובדות איתו

שהוא לא גנב להן?בטח מרגישות סוג ג´. הייתי מתה אם הייתי אישתו,איזו בושה

fila

New member
ראיתי בטלויזיה את ערימות הנעליים

שגנב, ואני רוצה להגיד לך ג´יפה!
הוא ממש לא היה בררן הבחור כי מה שאני הספקתי לראות זה נעליים ממש ישנות ומגעילות
הוא לא היה צריך להתאמץ לגנוב כאלה נעליים על פחי אשפה בטוח יש כמה
וסתם, וברצינות: זה ממש חולני! לא יודעת אני ריחמתי עליו...לחיות עם כזאת סטייה!

kisses

New member
פילוש נשמתי שמחה לשמוע ../images/Emo24.gif

שנהנת היום ועשית קצת קניות לפתוח את החורף. מה עוד חדש, תמסרי דש חם לשמעון ממני

fila

New member
תודה..................../images/Emo24.gif

ליאת, שמעון מוסר ד"ש חזרה.... תאמינו לי שיכולתי לקנות עוד כמה זוגות ונאלצתי לרסן את עצמי, כי אני מטיפה לשמעון שהוא צריך להצטמצם בהוצאות ואני ככה קונה נעליים כאילו אין מחר! וזהו בסך הכל נהניתי מאוד, יש לי חולצה חצאית ומגפיים והכל חדש, וחוץ מזה שעשינו קנים ב"קוסמוס" היום ולמי שצריכה חומרי ניקוי אבות כביסה וכיו"ב יש מבצעים נהדרים!
ועוד המלצה קטנה: אכלנו צהריים עסקית בצ´יינה גריל בקריות, אוכל סיני... מחיר לסועד: 42 ש"ח כולל שתיה ויש בופה מגוון מאוד ממש מבחר ענק, כולל סושי כל סוגי הבשרים תוספות מרקים ומנות ראשונות ואחרונות, זה "אכול כפי יכולתך" ושווה בהחלט את המחיר. אנירק חייבת לציין שזה לא פסגת הקולינריה של אוכל הסיני בעיני כי כבר אכלתי סיני הרבה יותר מוצלח... אבל יש בהחלט דברים טעימים!

למעלה