הגעתי!

1מאיוש

New member
הגעתי!

הרבה זמן לא הייתי כאן, לא יודעת למה. הייתי העיקר בפורום של דיבורים. עכשיו אני אשתדל להיות יותר כאן.
מאיה !

טיפקסית

New member
ברוכה השבה

בקרוב כנראה שכבר לא יהיה הפורום בשרת דיבורים [אם תרצה מירב ואם ירצה השם] והפורום הזה יהפוך לרשמי-שזה יתרון מאוד גדול,ואין שום ספק שזה יהיה פתח להגדלת מעגל המעריצים וחובבי טיפקס באשר הם [בארץ ובעולם]. בימים אלה הולך ונבנה האתר הרשמי והמעודכן של טיפקס באחריות מירב,וכולנו מחכים שיעלה לאוויר. אין הרבה חדש הכל טוב שבת שלום

הוד11

New member
לאט לאט

עדיין כלום לא בטוח ומירב צריכה לחזור אליי אני מאוד מקווה שהפורום יהיה רשמי אבל עדיין הכל לא בטוח ברוך שובך מאיה מזמן לא ראיתי אותך אני שמח לראות אותך מחדש

טיפקסית

New member
נראה לי שהסיכויים די גבוהים

דיבורים שרת מעפן,ובקושי זז,לעומת תפוז שאומנם גם נופל לא מעט פעמים,אבל הוא הרבה יותר טוב [תודו בזה]. אם תשלח לי את הכתובת שלה אני אתן לה את כל הסיבות שבעולם למה זה כן כדאי [וזה גם מאוד משתלם] חח בדיוק אחה"צ ראיתי את ההופעה של טיפקס מיומולדת שנתיים של 24 בואנ'ה אם ההופעות של החדש יהיו ברמה של ההופעה הזו,אין לי ספק שהסיבוב הזה הולך להיות משהו אששששששששש ד"א צחקו על קובי אוז אתמול בפרק של "השיר שלנו"-זה היה קצר אבל מצחיק אגב הוד תחשוב שאם זה הופך להיות הרשמי זה אומר שצריך גם לבחור לוגו,ותאמין לי שאם זה יהיה הפורום הרשמי מספר הגולשים שיגיעו הנה יהיה כפול מזה שנמצא ברשמי העכשווי,ולא יהיה כל כך הרבה ג'אנק כמו בפורום של דיבורים אני לא יכולה לחכות לאתר החדש כבררררר ב-30.3 אני מקווה להיות בטוואר רקורדס הקרוב לביתי [חוץ מזה שיש לי את הכרטיס וי איי פי של טוואר] אפרופו אתר תפוז,תראו את אחת התמונות המבריקות של קובי מעולם אחלה צילום

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifזה לא קבוע

אני עושה את זה כל פעם מחדש

למעלה