הגעתם לי בדיוק בזמן!
בדיוק חשבתי השבוע אחרי שקראתי את המדריך של מחשבים ואינטרנט בנושא מחשבים ניידים וקנייתם, "למה לעזאזל אין פורום מחשבים ניידים?!" והנה הופס צצתם... ככה שלפעמים מאד משמח לחשוב
אני עומדת בפתח חיי הסטודנטיאליים ומתכוונת לקנות לאפטופ שישמש אותי כמחברת וכדרך התחברות יעילה לאינטרנט מכל מקום. כך שאני באמת לא צריכה יותר מידי... הדרישות שלי מהמחשב: מחשב מ"בית טוב" שאינו מחודש (בית טוב מבחינתי זה Compaq / HP / IBM / Fujitsu) עד 6000 ש"ח מעבד שאינו AMD ואינו סלרון (מתאימים: Dothan / Centrino / Sonoma) צורב DVD עדיפות ל60GB-80GB וכרטיס רשת אלחוטית מובנה מודם פקס מובנה 56K סוללה חזקה XP עדיפות לעברית משקל כמה שיותר נמוך לא יותר מ3 קילו בכל מקרה... כרגע אני נוטה לכיוון Fujitsu שהם נחשבים זולים ואיכותיים, הבעיה היא שאני לא יודעת איזה מהסדרות שלהם היא החדישה ביותר? מצאתי מבצע בבאג של Fujitsu Siemens AMILO M7405 שנותן לי בערך את כל מה שאני רוצה וגם וורד חוקי אבל מצאתי גם בזאפ הרבה אפשרויות לAMILO PRO V2020 Fujitsu במחירים נוחים עם פחות או יותר אותו הדבר, רציתי לדעת איזה מהם נחשב דגם יותר מתקדם ונוח. נאמר לי שסדרת הR של IBM שנמצאת בטווח המחירים שלי היא גם כבדה וגם יחסית לא משוכללת למחשבי יבמ האחרים ונותנת תשואה פחות טובה לכסף שלי. וHP יש גם כל מיני אופציות שאני לא יודעת מי הטובה ביותר... בקומפק פחות מצאתי דברים לטעמי. הייתי שמחה להתייחסותכם הספציפית לפוג'יסו וגם התחסות כללית לדברי, אם יש דברים חשובים שלא ציינתי, או שיש הצעות טובות שעונות על הדרישות שלי שאתם ממליצים. אני ממש לא גיימרית, אבל כן רוצה שמידי פעם אפשר יהיה לצפות בסרטים, ולשחק במשחקים ממש לא "מטורפים". אבל כמו שאמרתי בעיקר צריכה מחברת עם יכולת ניידות נוחה שיתחבר לי לאינטרנט מכל מקום. לתגובתכם אודה
בדיוק חשבתי השבוע אחרי שקראתי את המדריך של מחשבים ואינטרנט בנושא מחשבים ניידים וקנייתם, "למה לעזאזל אין פורום מחשבים ניידים?!" והנה הופס צצתם... ככה שלפעמים מאד משמח לחשוב