הגרובטרון בצוללת

SV Design

New member
הגרובטרון בצוללת

לפני כמה דקות חזרתי מההופעה של הגרובטרון בצוללת... ההערה היחידה שיש לי זה שאמנם בחוץ ירד גשם כשיצאנו וזה ממש הפתיע אותנו אבל בפנים היה חם..כולם הזיעו גם מי שישב כל הערב.. חוץ מזה הלהקה הייתה מעולה ולמרות שזאת לא להקת הפ'אנק,גרוב שאני הכי אוהב ויש כאלה שאני אוהב הרבה יותר..הייתה הופעה מעולה.. ארוכה כמו שצריך התחילה לא מאוחר מדי...אפילו היו כמה רגעים מצחיקים שתכלס זה רק בונוס בהופעות...וכל רגע היה מהנה... אין לי יותר מה לפרט..אם מישהו מעוניין בליין אפ שיגיד אני אכתוב מה היה.. ד"א ההופעה הייתה בצוללת כמו שאמרתי אז בקטע מסוים של ההופעה הסולן התחפש לבוקר אמריקאי (אל תשאלו למה) והם עשו כבר קצרצר לYellow Submarine בגלל שהם היו בצוללת..זה היה נחמד...פעם ראשונה שאני רואה אמן שמופיע שם שעושה את זה אבל אני מניח שהיו כבר כאלה שלא הייתי בהופעות שלהם שעשו את זה.. יצא לי סופ"ש Fאנקי לגמרי אתמול מארש דונדורמה וקולולוש בהופעת צהריים בלובי והיום הגרובטרון בצוללת בערב.. בכל מקרה תודה על הכרטיס ולכו לראות אתם תהנו מכל שניה...

Funky Giraffe

New member
מוקפץ

כי זאת הופעה שמי שמחמיץ אותה הוא חמוץ וב7.12 הם בבארבי כפ"ס (שישי הזה יענו) וגם אני אהה שם בליווי הכוחות המתוגברים של אומת הגרוב המאוחדת (איזה סרט הילד הזה אוכל יא אללה...)

למעלה