הגרלה נוחה לגיא סטריק

הגרלה נוחה לגיא סטריק

הגרלה נוחה לגיא סטריק יום רביעי, 11 באוגוסט 2004, 20:57 מאת: עדי רובינשטיין, שליח וואלה! לאתונה מקום טוב באמצע. סטריק יירה במסלול מס' 38 שהוא אמצעי ומהווה יתרון מאשר מסלול צדדי גיא סטריק, הקלע האולימפי, יכול להיות מאוד מרוצה מההגרלה שהיתה היום על מסלול הקליעה. סטריק יירה במסלול מס' 38 שהוא אמצעי ונחשב ליתרון כיוון שעדיף להיות באמצע (כמו בשחיה). גילי לוסטיג אמר בתגובה: "ירד הרבה לחץ מהקלעים והם נמצאים במצב אופטימלי. דנילוב נמצא היום בכושר יותר טוב ממה שהיה בסידני".

עוד עידכון

אלכס דנילוב - 10 מטר יירה במסלול 36 . 50 מטר יירה במסלול 54 , כמעט לפני הסוף .

nitsansh

New member
למה אמצע זה טוב???

בשחייה יש ענין של גלים שמפריע לשחות בצדדים... מה הסיפור בקליעה, ועד כמה זה משמעותי?? ועוד דבר... ראיתי בתוצאות של סטריק שהוא השיג 701-702 נק' בתחרויות שיורים 70 כדורים... איך זה יכול להיות אם הניקוד המקסימלי הוא 10?

yoss5

New member
לא יכול להיות

השיא האישי שלו 699 השיא העולמי 700

למה התוצאה 702

התוצאה חושבה כולל פיינל 60 כדור 8 ראשונים בתחרות יורים עוד 10 כדורים שמחשבים כל ירייה גם עשריות נקודה בירי 60 כדור כל כדור יחשב מקסימום 10 נקודות במידה וזה פגע ב-10 בפיינל כל 10 מחושב בין 10 ל10.9שזה התוספת מעבר ל600 נקודות או כל פגיעה אחרת 10.1 או 9.2

nitsansh

New member
אני מקווה שהבנתי...

בגמר יש חישוב של עשיריות נקודה, כך שהתוצאה המקסימלית היא 10.9, כלומר 109 ל-10 כדורים, לכן התוצאה המקסימלית בתחרות כולל גמר היא 709 נק'. על כך נאמר... מכל מלמדי השכלתי...

יוֹאב

New member
מדוע מסלול אמצעי מהווה יתרון?

הרי לכולם יש את אותו המרחק לירות ואת אותן המטרות בדיוק, לא?

yuvalf90

New member
מישהו יכול

להסביר לי קצת איך הכל עובד ביריות מי נגד מי אני רואה בהגרלה ואני לא מבין נגד מי דנילוב האם הוא נגד קבוצה והטובים ביותר עולים או מה תסבירו לי בבקשה!?

luuu

New member
יורים אחד בשני. האחרון ששורד מנצח

לכל אחד יש מסלול והוא יורה למטרה. זוכה במספר נקודות לפי פגיעה. למי שיהיו הכי הרבה נקודות, ינצח. דרך אגב לגמר עולים ה8 הכי טובים למיטב זכרוני.

nitsansh

New member
תחרות קליעה

במטווח יש עמדות ירי בצד אחד ומטרות בצד שני... כל קלע נמצא מול המטרה שלו ורק אליה הוא מכוון ויורה... יש זמן מסויים שמוקצב לתחרות שבו צריך לירות את מספר הכדורים לפי סוג התחרות... אם אני לא טועה, בכל התחרויות של הישראלים יורים 60 כדורים במוקדמות ועוד 10 בגמר, סה"כ 70 כדורים. המטרות מורכבות מ-10 מעגלים קונצנטריים (בעלי מרכז משותף). פגיעה במעגל המרכזי שווה 10 נק', במעגל השני 9, וכן הלאה עד נקודה אחת במעגל החיצוני. לכן ציפיתי שהניקוד המקסימלי יהיה מספר הכדורים כפול 10... לכאורה, כל העמדות אמורות להיות שוות, כי כולם יורים מאותו מרחק וכל המטרות באותו גודל... אבל כנראה שיש עמדות שוות יותר ושוות פחות... המקצועות של הקלעים הישראלים: גיא סטריק - רובה במצב שכיבה, מרחק 50 מ'. אלכס דנילוב - אקדח אויר, מרחק 10 מ' + אקדח חופשי, מרחק 50 מ'.

הגרלה נוחה לגיא סטריק

אני לא מבין מה אתם רוצים מהקלעים למה אתם לא נותנים להם מנוחה עד אחרי התחרויות למה לכם להחליט מה העמדה הטובה דרוש יום טוב עבודה נכונה כמו שהקלעים יודעים טוב איך לעשות ומה לעשות אל לכם להכין כל מיני תרוצים ליום שאחרי במידה וקלע לא יעמוד בציפיות כולם בני אדם אנו קלעי בית הלוחם חיפה מאחלים לקלעים הצלחה מכל הלב מאמינים בכם בן חיים יהורם מאמן ורכז חוג הקליעה

nitsansh

New member
איך אנחנו מפריעים להם לנוח???

מה שאנחנו עושים לקלעים עושים לכל חברי המשלחת... רוצים לדעת ולהבין נגד מי הם מתחרים ואיך ההגרלה משפיעה על הסיכויים שלהם... זה לא תרוצים כי ספורטאי טוב נבחן בזה שהוא מסוגל להצליח גם בתנאים קשים... אבל מזל אף פעם לא מזיק...

יוֹאב

New member
שלום לך יהורם בן חיים

האם תוכל להסביר לנו מדוע המסלולים האמצעיים נחשבים לנוחים יותר? מה בעצם ההבדל?

למעלה