הגרלת גרין כארד 2018

• פותח הנושא LGLA
  • פורסם בתאריך

LGLA

New member
הגרלת גרין כארד 2018

שלום לכולכם
אני חדשה בפורום ובתפוז בכלל..מצאתי את הפורום מאוד ענייני ,מפורט ומחכים. תודה לכולכם. אני מעוניינת להיכנס להגרלה הקרובה הקיימת, מתי היא מתקיימת והאם ישנו אתר מומלץ?
אני מתכוונת לעבור עם שני ילדים בוגרים 16.5, 14.5, מה חשוב לציין ובכלל כל עצה/הצעה תתקבל בברכה. תודה

zuki3

New member
תשובות

1. לא ידוע אם תהיה עוד הגרלה.
תבדקי כמה ימים לפני אוקטובר , אז ידעו.
אני משער שטראמפ יבטל אותה.
2. אם תהיה עוד הגרלה היא תקרא 2019, כי מי שיזכה בה יהגר ב2019
3. אם תהיה עוד הגרלה הרישום יהיה באוקטובר השנה
4. יש רק אתר רישום אחד, זה אתר ההגרלה הרישמי, ההגרלה בחינם, וכתובת האתר היא בסיומת gov
5. אם תזכי הילדים שלך יזכו גם אבל יצטרכו להשאר בישראל לשירות צבאי.
הבן הגדול כבר יהיה בצבא והקטן יהיה אחרי צו ראשון.
צהל לא משחרר צעירים אחרי צו ראשון גם אם ההורים שלהם עזבו את ישראל

LGLA

New member
הגרלת גרין כארד 2018

תודה רבה על התגובה המהירה, אני מבינה כי אפשרות ההגרלה בסימן שאלה. האם ישנן דרכים אחרות להיכנס ולקבל אשרת עבודה? אני עצמאית בעלת עסק בתחום הפיננסי ובאפשרותי להשקיע בפתיחת עסק בארה"ב , האם ישנה קטגוריה לאשרה כזאת? אני לא עונה על קריטריון ה"יכולת ייחודית" אומן בתחומו וכו... תודה רבה

zuki3

New member
ויזת E-2

יש ויזה במיוחד למה שאת מתארת, היא נקראת E-2
כרגע עדיין ישראלים לא יכולים לקבל אותה, אבל סביר להניח שבסוף השנה היא תהיה זמינה לישראל, כרגע אם יש לך אזרחות אחרת היא אפשרית.
יש 2 דרישות עיקריות
1. השקעה מהותית בעסק, מדברים היום על השקעה של 200 אלף דולר כסכום שיספיק לקבל ויזה, ומדובר על העסק שלך, לא לקנות מניות בחברה אחרת, את צריכה להיות לפחות 50 אחוז מהבעלים.
2. לעזור לכלכלת ארצות הברית - החלק של העסק שלך צריך להעסיק כ3 עובדים אמריקאים בעסק, באופן קבוע.
אבל יש כמה נושאים מאד חשובים שאולי לא יתאימו לך
1. זאת ויזה זמנית, לא ויזת הגירה, זה אומר שברגע שהעסק יסגר, או לא תעסיקי יותר 3 עובדים אמריקאים, הויזה שלך תבוטל ותצטרכו לעזוב.
2. הילדים שלך יקבלו ויזה רק עד שהם יהיו בני 21, מכיוון שבכל מקרה, כמו שכתבתי הם יצטרכו להשאר בישראל לשרת, לפחות הגדול, זה אומר שהם לא יוכלו לבוא איתך, ומי שיבוא איתך יצטרך לעזוב ביום שהוא יהיה בן 21.
ובכל מקרה הם לא יוכלו לעבוד בארצות הברית, זאת אומרת שגם אם הקטן יהיה איתך עד גיל 21, הוא לא יוכל לעבוד, רק ללמוד, את תצטרכי לפרנס אותו.
ולך אסור לעבוד בשום עבודה פרט לעסק שלך.

אם יש לך יכולות כלכליות רציניות, יש מסלול יותר מתאים, EB-5,
זה מסלול הגירה, זה אומר שכולכם תקבלו גרין קארד, הדרישה היא להשקיע חצי מיליון דולר בפרויקט שקיבל אישור מיוחד מההגירה, מדובר על פרויקטי בניה באזורים בעיתים, ויש דרישה להעסקת הרבה עובדים אמריקאים,
זה מסלול פסיבי והכי פשוט מבחינתך,
זה המסלול העיקרי שסינים עשירים מהגרים, רק צריך להבין שזאת השקעה מאד מסוכנת, לא ריווחית, ואם הפרויקט יסגר, את גם תפסידי את הכסף וגם את הויזה,
אם יש לך מיליונים בבנק , ואין לך בעיה "לזרוק" חצי מיליון דולר, זה מסלול מצוין.

LGLA

New member
הגרלת גרין כארד 2018

תודה רבה על התשובה המפורטת ! לפחות יש חלופות לשקול. שוב תודה.

למעלה