הגרלת גרין קארד לבעל J-1?

tanton

New member
תודה רבה רונן, אבל למה אתה מציין את

כוונתי להגירה כדבר שלילי בעניי השילטונות?

כי הויזה שלך היא ויזת non immigrant

מה שאומר שכדי לקבל אותה אתה מצהיר שאין לך כוונות להגר. אם אתה מגיש מועמדות להגרלה, זה מראה על כוונות להגר, משמע הונית את השלטונות בבקשת הויזה שלך, והם לא אוהבים את זה.

tanton

New member
הגרלת גרין קארד לבעל J-1?

אני מחכה כרגע לJ-1 ואז טס לפלורידה ללימודים. אני רוצה לשלוח מועמדות להגרלת הגרין קארד, תהיתי האם ישנם אילו שינויים או איסוריםלבעלי ה-J-1? האם אני יכול לשלוח את טפסי ההגרלה מארהב? במידה וזכיתי האם אני יכול לעשות את התהליך מארהב או שמה עלי לחזור ארצה? תודה.

tanton

New member
האם זו תהיה בעיה עד כדי אי מתן הגרי

הגרין קארד?

טל ר

New member
לא

אבל זו עשויה להיות בעיה עד כדי אי-מתן ויזה (Non-immigrant) בעתיד, כי מהרגע שהיגשת בקשת גרין-קארד, בין אם אושרה ובין אם לאו, אתה "מסומן" מבחינתם כמישהו המעוניין להגר. לא ברור אם הגשת בקשה להגרלה דינה כבקשת גרין-קארד.

סיפור ממקור ראשון

סטודנטית בקורנל על J1 השתתפה בהגרלה. כשהיתה צריכה להאריך את הויזה (הדוקטורט לקח לה שנה יותר ממה שחשבה), סירבו לבקשת ההארכה שלה עקב כך והיא היתה צריכה לחזור ארצה ולסיים את התואר בשלט רחוק... בין השאר גם ביטלו לה את ויזת התייר שהיתה לה.

DaphneZ

New member
באמת?

ביטלו לה את ויזת התייר על סמך הגשת הבקשה להגרלה?? איך הם גילו שהיא הגישה את הבקשה?

בטפסי הבקשה לויזת non immigrant

צריך לענות על שאלה האם הגשת בקשה לגרין קארד או השתתפת בהגרלה. אני מניחה שהיא ענתה שכן, לדעתי הם בודקים בכל מקרה כיוון שיש להם מאגר ממוחשב.

למעלה