הגרלת הגרין קארד השנתית 2003 :

Or Jacob

New member
הגרלת הגרין קארד השנתית 2003 :

אני עדיין יכול להירשם להגרלת הגרין קארד לשנת 2003 ? מתי היא תתקים ? מתי הזוכים יקבלו את הגרין קארד ? ואם כבר אי אפשר להירשם , אז : עד מתי אפשר להירשם להגרלה הקרובה ביותר ? מתי היא תתקיים ? מתי יקבלו את הגרין קארד ? צריך איזה טפסים להרשמה או שפשוט באים , ממלאים ושולחים ? ובקשר לחברות שרושמות אותך להגרלה: זה ממולץ ? איך אפשר לדעת אם הם לא רמאים ? תודה רבה מראש, אור.

Taliy

New member
אור

ההגרלה של 2003 כבר נערכה, כעת יש הרשמה להגרלה של 2004. כמה הודעות מתחת יש הודעה שלי עם קישור לאתר של ההגרלה שם מסבירים את הכל. אין טפסים מיוחדים רק מלא פרטים לפי ההוראות ושלח. כיוון שאתה כבר מכיר קצת את החוקים סביב ההגירה (אותו הדבר, מילוי פרטים...), אז פשוט תעקוב אחרי ההוראות- לדעתי לא צריך חברה. ההרשמה היא מתחילת אוקטובר עד נובמבר. התוצאות מגיעות עד יוני 2004. לא ניתן לדעת אם חברה היא רמאית, וכתוב במפורש באתר של הממשל שאף חברה לא עובדת איתם ולא קיבלה אישור לייעץ לנרשמים.

Or Jacob

New member
אבל התקשרתי לחברה כזאת ,

והם אמרו לי שההגרלה של 2003 תהייה במרץ בקרוב , ושאפשר להירשם עד סוף ספטמבר 2002 ! את בטוחה שההגרלה של 2003 כבר נערכה ? זה מוזר ... תודה, אור.

Taliy

New member
ההגרלה נערכת בסביבות מרץ

אבל כן, זה DV של 2004, פשוט תכנס לאתר שדיברתי עליו. אגב, כמו שאמרתי עוד לא נפתחה ההרשמה!!!

Or Jacob

New member
תודה רבה !

החברה שהתקשרתי אליהם כנראה מפגרים ... שאלתי בפירוש אם זה נחשב ההגרלה של 2003 והם ענו בחיוב ! איזה &*%#$# ... ואל תדאגי , אני לא יגיש דרך חברה , כי אני פשוט לא סומך עליהם ! תודה רבה !

למעלה