הגרלת חצי גמר הגביע

יו45

New member
הגרלת חצי גמר הגביע

מכבי תפגוש את עפולה למשחק שעל פניו נראה קליל אבל אסור לזלזל באף משחק בגביע כי מספיק מעידה אחת ואתה בחוץ. ירושלים תפגוש את חולון לקרב לוהט שבו הם יתלשו נוצות אחת מהשניה רק בשביל הכבוד לקבל בראש ממכבי בגמר.

שומו

New member
נשאלת השאלה- מתי יפגוש פוגי את עצמו../images/Emo35.gif

סתם, השאלה היא- את מי עדיף לקבל בגמר, חולון או הפועל

יו45

New member
שאלה קשה

מהבחינה המקצועית נטו, ברור שחולון כרגע הרבה יותר טובה מירושלים, וזה בלי להתייחס להשפלה שהם עברו בקזאן. גם במשחק שנערך במלחה, חולון היתה יותר טובה ברוב שלבי המשחק. חולון ניצחה את מכבי, ירושלים הפסידה. ובכלל הסגל של חולון הרבה יותר מרשים מצד שני ירושלים תבוא עם סוג מסויים של מסורת(כולה 3 גביעים אבל זה עדיף מהכלום ושום דבר של חולון) ואחרי הגביע בשנה שעברה היא גם יותר תאמין בעצמה. זה סוג של תיקו. האמת, זה לא אמור לעניין אותנו מכבי צריכה לעבור גם את ירושלים וגם את חולון .

TheWhiteTigris

New member
ברור שאת י-ם.

הפועל חולון לא יריבה אמיתית ששחקני מכבי יקדישו לה את מירב תשומת הלב - וזה עלול לעלות לנו באובדן הגביע (כמו שהפסדנו להם בגביע). ירושלים לעומת זאת - יריבה כ"כ שנואה, שמקבלת המון כבוד אצל הסגל המקצועי והשחקנים - כולם יבואו מפוקסים במוטיבציה אדירה לקרוע אותם.

Thierry Henry

New member
צפוי מאוד למען האמת ../images/Emo13.gif

הייתה לי הרגשה שלא נקבל את חולון בחצי, למעשה יש לי הרגשה כל העונה שאנחנו הולכים לשחק העונה גמר אחד נגד חולון. השאלה איזה מהם. בכל אופן, עפולה הגרלה נוחה שמן הסתם צריך לעבור בלי הרבה בעיות. אני כנראה יהיה במשחק עם חבר שלי מהבסיס אוהד עפולה.

TheRasmus

New member
למרות שהבאנו להם 20 הפרש בליגה

לא הייתי מזלזל בהם. לגביע חוקים משלו.

למעלה