גם יני יגיד כמה דברים שתיילץ לייסכים ייתם
או שלא. הכל תלוי מי ינסה לאלץ אותך, אני אחרי יום עבודה אז את ענייני הכפיה אני משאיר לאחרים. הצבת בארון של קפת, מעל הדיסק הכפול של קובי אפללו. דבר ראשון - אל"ף היא אות חיונית לגוף ראשון בזמן עתיד. היא אות חיונית בכלל, כי בם בין לך בת הבות בל"ף התחרבנה השפה לגמרי, והיב גם ככה לב משהו. דבר שני - כמעט כל מוצר שיש לך בבית מיוצר בסין. לא בגרמניה, בסין. מאז שדייויד אירווינג כבר לא עובד בגרמניה נפגעה התעשייה שם קשה וכל הגרמנים מטיילים בארצות העולם השלישי ומוציאים מטבע אירופי על ילדים קטנים ואקזוטיים שלא ניגשים אפילו לבחינות בגרות בהבעה ובדקדוק. לא להאמין כמה פרוסי מבוגר מוכן לשלם כדי שילד שחום ומזיע ילחש לו "ק קפ קפ-קפ קפ-קפ-קפ-קפת" תוך כדי שהוא מצמיד את אוזנו לסדין כדי לשמוע עדר סוסי פרא שלא יגיע. דבר שלישי - חדות עין. צריך לשים לב לא רק למה נאמר, אלא גם למה שלא נאמר, זו כל החוכמה. בתגובתי הקודמת לא כתבתי לה על ההשערה שלי בדבר הוכחת ההשערה של רימן בדרך לוגית חדשנית והיא בתגובה לא ענתה לי על כך מתוך אמירה ברורה שבאי אמירה כי דרך זו נבדקה בעבר ונמצאה בלתי אפשרית לביטוי מעשי בתוך קבוצת הפתרונות הממשיים. יש לשים לב היטב אם כן למסרים שנמצאים בתוך הטקסט שאינו על מנת להבין בין השורות מה אמרה הגברת ההזויה (לא באמת הזויה, תניח לבונדורמין ותעבור לקפאין והכל יסתדר לך, זה לא הזיה זה אמיתי) ובעיקר מה לא אמרה. מוסר השכל למדרכה אלפרון היקר היה אומר כנראה שחשוב גם לדעת למי אתה עונה על מה ולא למה תעונה עלמה.