יששש עכשיו יש לי מה לעשות בחיים
1. יש לכם חבר/ה? לא . 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?כל פעם מישהו צריך לאהוב יותר. 3. יש אהבה ללא מגע?כן. 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?עמיד. 5. מזו אהבה בשבילכם?כשכואב באזור החזה. 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?ברור! 7. חשובה לכם הרומנטיקה?כן. 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?לזכור כל דבר שהיא מספרת. 9. ושבת יכולה לעשות לבן?אה? 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?כואבבבבבב 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:"Googoo Dolls - I'll Be" 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:פרחים 13. המקום הכי רומנטי:ים 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?אסור!!! 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?לקבל כאילו... 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?כן 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:כן, בהתחלה הוא ממש רצה אותי וניסה לשכנע אותי בסוף אני התאהבתי בו והוא העיף אותי קיבינימט כוסשליאמא שלו! 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?בריא.אבל בטאקט ובלי ריגישי יותר מידי. 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?כן. 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?אהוב. 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?לא. 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?לא. 23. פעם שברתם לב של מישהו?כן. אבל בקטנה. 24. פעם שברו לכם את הלב?חחחחחחח איפה יגאל שילון?! 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! אמממ חופשה באיים הקרבים. 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? איזור האגן
27. תנו צבע חדש לאהבה....
אדום זה כבר נדוש חח)שחור. 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?כשיצא לי אני אודיע. 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?אני בתקווה להאמין שזה נכון. 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: הוא הסתכל לי בעניים ואני השבתי לו מבט השמש זרחה ציפורים ציצו, כולה הלכתי לשפוך זבל! 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?חחחחחחח נראה לי אני יותר בקטע של אובססיות. אבל 4 שנים. 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?לא. 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? קופים. 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...