הגר את מאכזבת אותי...............!!

InfeCtedShesek

New member
סורי, הימים מתבלבלים לי!! חופש!!

תני לי להתעורר ואני אשים שאלון. סורי יורש

InfeCtedShesek

New member
יאללה אני אכתוב שאלון לבד!

פלאפון: מי האדם האחרון שהתקשר אליך? מי האדם האחרון שהתקשרת אליו? מה ההודעה האחרונה שקיבלת? מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות? ובהודעות היוצאות? מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב? בגדים: מה אתה לובש עכשיו? מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב? מהו הצבע השולט בארון שלך? אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל? אם היית צריך לעצב שמלה לאוסקר, איך היא הייתה נראית? סתם: מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה? מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת? האם אתה מחשיב את עצמך כבן אדם- יפה? מעניין? בעל בטחון עצמי? כנה? ספונטני? כבד? חברותי? מסתורי? מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ? מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? מה הדבר שהכי מפחיד אותך? מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי? מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי? אתה אוהב להיות ישראלי? איזה יום אתה מעדיף בשבוע ולמה? מהו הפאב האהוב עליך? מהי המסעדה האהובה עליך? מהי העיר האהובה עליך בארץ? ובעולם? או/או: סינרגיה או בית הבובות? המשתלה או הטראבין? קרביץ או נצר? (רמז: נצר) זהבה או פרוזן יוגורט?: אהוד בנאי או מאיר אריאל? שלום חנוך או אריק איינשטיין? שלמה ארצי או שלום חנוך? קרם לשיער או ג'ל לשיער? תיק או ארנק? כיסים או תיק? האלופה או השיר שלנו? יס או הוט? היובל או המקיף? ללמוד באריאל או ללמוד מחוץ לאריאל? מי יותר יפה? בריטני או כריסטינה? שאקירה או אגם רודברג? אושרי כהן או רן דנקר? עופר שכטר או יהודה לוי? אהוד אולמרט או ביבי? ג'ון לנון או פול מקרטני?

../images/Emo47.gif

מי האדם האחרון שהתקשר אליך? ביל מי האדם האחרון שהתקשרת אליו? ביל מה ההודעה האחרונה שקיבלת? "זה במלך שאול ליד פארק גולדה"- יוליה מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות? "אני אצרוב לך עכשיו" -הגר ובהודעות היוצאות?" עוד כמה דק'"- לאמא מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב? "תמסרי לו שהלכתי עד תימן וחזרה (+ עצירה בערב הסעודית) ואין ספר"- הגר בגדים: מה אתה לובש עכשיו? טרנינג שחור וקפוצ'ון כחול מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב? הג'ינס המכוער שלי מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מוות 666 אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל? צנחנים+ כומתה+ מגפיים אם היית צריך לעצב שמלה לאוסקר, איך היא הייתה נראית? כמו של פיוניה משרק. ירוקה וארוכה יותר סתם: מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה? לפני הרבה הרבה זמן מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת? לפני הרבה הרבה זמן האם אתה מחשיב את עצמך כבן אדם- יפה? איכשהו, לפעמים, כשאני לא מסתכלת מעניין? נראה לי.. בעל בטחון עצמי? לא כ"כ כרגע כנה? כן ספונטני? בזמן האחרון כן כבד? לא חברותי? כן בזמן האחרון מסתורי? כן מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ? שיער מגניב מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? זקנים באופרה מה הדבר שהכי מפחיד אותך? סססססססס......ססססססססססססססססססססס....סססססססססססמארה מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי? האווחה הישראלית מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי? אתה אוהב להיות ישראלי? כן איזה יום אתה מעדיף בשבוע ולמה? סופ"ש מהו הפאב האהוב עליך? עדיין אין אחד כזה. נמאסים מהי המסעדה האהובה עליך? הבליקר. גיליתי את זה רק לפני כמה זמן אחרי שטעמתי את הניוקי עם השרימפסים!! יאמי! מהי העיר האהובה עליך בארץ? ובעולם? ונציה או/או: סינרגיה או בית הבובות? לא זה ולא זה המשתלה או הטראבין? המשתלה קרביץ או נצר? (רמז: נצר) נצררר זהבה או פרוזן יוגורט?: זהבה אהוד בנאי או מאיר אריאל? מאיר אריאל שלום חנוך או אריק איינשטיין? אריק שלמה ארצי או שלום חנוך? שלום חנוך קרם לשיער או ג'ל לשיער? קרם תיק או ארנק? גם וגם כיסים או תיק? תיק האלופה או השיר שלנו? האלופה החדש זה מעפן יס או הוט? הוט היובל או המקיף? קשה להחליט מה יותר גרוע ללמוד באריאל או ללמוד מחוץ לאריאל? כנ"ל מי יותר יפה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה שאקירה או אגם רודברג? שאקירה אושרי כהן או רן דנקר? רק דנגרררר עופר שכטר או יהודה לוי? יהודה לוי אהוד אולמרט או ביבי? אולמרט ג'ון לנון או פול מקרטני? ג'ון לנון

ווההוו..

פלאפון: מי האדם האחרון שהתקשר אליך? קובי מי האדם האחרון שהתקשרת אליו? אמא מה ההודעה האחרונה שקיבלת? קובי מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות? הודעה מאמא שהיא אוהבת אותי.[: ובהודעות היוצאות? מספר טלפון של החניכה שלי. מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב? כולם.[: בגדים: מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס,גופיה לבנה ארוכה ומעל חולצה של בליינד ואולסטאר שחור עם שרוחים משבצות שחור-צהוב. מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב? השרוכים. מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור,לבן,ורוד אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל? חי"ל אוויר אם היית צריך לעצב שמלה לאוסקר, איך היא הייתה נראית? קצרה עם כל מני שטונקולוקים,אדומה, עם הרבה מחשוף בגב.הכי נדוש. סתם: מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה? לפני שבועיים ככה. ביומולדת של עמרי, והיה נחמד. מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת? היום. ולא, מה אני הגר? האם אתה מחשיב את עצמך כבן אדם- יפה? לפעמים מעניין? לא בעל בטחון עצמי? לא כנה? לפעמים ספונטני? לפעמים כבד? 51 זה מספיק כבד? חברותי? לא מסתורי? לא מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ? שאני יפה. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? שמזכירים לי שאני נמוכה, שעושים לי דווקא. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? הגר בסמטה חשוכה. מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי? שאתה נוסע לחו"ל ואתה שמח לחזור לארץ מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי? שאתה ישראלי. אתה אוהב להיות ישראלי? כן איזה יום אתה מעדיף בשבוע ולמה? יום שלישי כי תמיד יש אפשר להשלים שעות שינה. מהו הפאב האהוב עליך? מי הולך לפאבים? מה אני הגר? מהי המסעדה האהובה עליך? מקדונלדס. מהי העיר האהובה עליך בארץ? אריאל. ובעולם? אריאל או/או: סינרגיה או בית הבובות? איכסה פיכסה שניהם. המשתלה או הטראבין? הטראבין כי אפשר להגיד חראבין והמשתלה כי אף פעם לא הייתי בטראבין. קרביץ או נצר? (רמז: נצר) קרביץ, מה אני הגר? זהבה או פרוזן יוגורט?: פרוזן יוגורט. כי יותר יפה שם. אהוד בנאי או מאיר אריאל? אהוד בנאי שלום חנוך או אריק איינשטיין? לא יודעת. שלמה ארצי או שלום חנוך? שלמה ארצי. קרם לשיער או ג'ל לשיער? קרם תיק או ארנק? תיק כיסים או תיק? תיק האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו יס או הוט? יס היובל או המקיף? היובל ללמוד באריאל או ללמוד מחוץ לאריאל? מחוץ לאריאל אבל לא בכפר הירוק. מה אני הגר? מי יותר יפה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה. שאקירה או אגם רודברג? איכסה שניהם. אושרי כהן או רן דנקר? לרן דנקר יש שפתיים עקומות ולאושרי כהן יש מחצלה. אז אושרי כהן כי הוא שחור יותר. עופר שכטר או יהודה לוי? יהודה לוי. אהוד אולמרט או ביבי? שניהם נראים כמו תינוקות מגודלים אז אולמרט כי הוא שולט. ג'ון לנון או פול מקרטני? קובי קומרז.

THE ronch

New member
שמוציצעימה

פלאפון: אין לי!#!@$#!@
מי האדם האחרון שהתקשר אליך? אני אענה בכ"ז. הממ שרה/אודליה מי האדם האחרון שהתקשרת אליו? אבא מה ההודעה האחרונה שקיבלת? ממיכלי "גם לך ממי, עשית לי חיוך.." מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות? אין לי הודעות נכנסות ;[ ובהודעות היוצאות? סתמי באמאשלך הגר. אמרת לי לענות על זה כדי לדכא אותי? o_____O מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב? בגלל שאין לי פלאפון, אז מאדם במסנג'ר לפני כמה ימים: "Youre too late honey ani bidiuk zaz but i love you alot and promise ill talk to ya soon" אושקייייייייי
בגדים: זה הכיטוב
מה אתה לובש עכשיו?בוקסר תכלת, גופייה לבנה מזארה ומעל סוויטשירט שחור מהיינס שקניתי בדרך לאריאל לפני שנתיים-שלוש מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב? חצאית ג'ינס D: מהו הצבע השולט בארון שלך? אין כזה כ"כ..אולי לבן אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל? הלבנים! אם היית צריך לעצב שמלה לאוסקר, איך היא הייתה נראית? מהזה, שאלה לטשי? >: היא הייתה ירוקה מבד כזה שמשתמשים בו תמיד בפרויקט מסלול, קצרצרה שבלמעלה זה מן מחשוף והכתפיות כמו צמה כזו, ויש לה סרט סאטן בירוק כהה מתחת לציצי! סתם: טוב :| מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה? הממ...אתמול, עם אודליה והפאנק'ס, היה דיי מגעיל אבל כיף חיים מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת? מזמן
באיזה חנוכה או משהו $#@()%*!@ ולא, זה לא קשור האם אתה מחשיב את עצמך כבן אדם- יפה? כמובן!
מעניין? ככה בקטנה בעל בטחון עצמי? ברור כנה? יאפ ספונטני? מאוד כבד? לעיתים רחוקות חברותי? יאפ מסתורי? הכי לא
מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ? שיש לי רגליים יפות מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? אנשים טיפשים מה הדבר שהכי מפחיד אותך? למות, ושלא יהיה לי טוב ומה שאני מחפשת באיזור גיל 30.. מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי? הסורי (חומוס) בכרם התימנים מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי? שהחורף לא באמת חורף אתה אוהב להיות ישראלי? מאוד
איזה יום אתה מעדיף בשבוע ולמה? חמישי, הוא תמיד כיפי מהו הפאב האהוב עליך? אין לי אחד אהוב..בלום בר אולי מהי המסעדה האהובה עליך? אגאדיר!!
מהי העיר האהובה עליך בארץ? תל אביב ובעולם? תל אביב
או/או: סינרגיה או בית הבובות? בית הבובות המשתלה או הטראבין? לא הייתי בשניהם ;[ קרביץ או נצר? (רמז: נצר) קרביץ!
זהבה או פרוזן יוגורט?: זהבה אהוד בנאי או מאיר אריאל? לאיודעת נו באמאשלך שלום חנוך או אריק איינשטיין? אריק שלמה ארצי או שלום חנוך? שלמה קרם לשיער או ג'ל לשיער? קרם! תיק או ארנק? ארנק..כזה גדול ומנצנץ כיסים או תיק? תיק האלופה או השיר שלנו? ברור שהאלופה#@$(*!@ יס או הוט? ברור שהוט $#)&*%@# היובל או המקיף? היובל יותר יפה ;[ ללמוד באריאל או ללמוד מחוץ לאריאל? מחוץ! מי יותר יפה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה שאקירה או אגם רודברג? שאקירה!!!!!!!! אושרי כהן או רן דנקר? אושרי כהן רק כי אני מתה לו על התחת D: סתם, אבל רן עופר שכטר או יהודה לוי? עפר! אהוד אולמרט או ביבי? ביבי סקסי על ג'ון לנון או פול מקרטני? פול. אבל שניהם לא משהו תגיבו באמכם.

חחחחחחחחחח נו יאאלה!

פלאפון: מי האדם האחרון שהתקשר אליך?מריאלה מי האדם האחרון שהתקשרת אליו?אמא מה ההודעה האחרונה שקיבלת?יבגני מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות?"מקווה שאת לא עייפה" ובהודעות היוצאות?מחקתי מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב?לילה טוב בייבית בגדים: מה אתה לובש עכשיו?חולצה שחורה ומכנס אפור מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב?אין יותר מידי מהו הצבע השולט בארון שלך?שחור אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל?אין חיה כזאת אם היית צריך לעצב שמלה לאוסקר, איך היא הייתה נראית?שחורה עם גב חשוף ומחשוף מקדימה סתם: מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה?יום רביעי שעבר עם נסטיה בן וניב מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת?יום ראשון האם אתה מחשיב את עצמך כבן אדם- יפה?כן מעניין?כן בעל בטחון עצמי?לא בהכל כנה? משתדלת ספונטני?כן כבד?לא.. אבל תלוי מאיזה בחינה :p חברותי?כן מסתורי?לא מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ?תגידי השפתיים שלך מסיליקון? מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם?לקנא מה הדבר שהכי מפחיד אותך?מוות מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי?להיות חוצפן ולהאשים את זה שאתה ישראלי מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי?סתיגמות נכונות :) אתה אוהב להיות ישראלי?כן! איזה יום אתה מעדיף בשבוע ולמה?שישי כי למחרת אין מחוייביות מהו הפאב האהוב עליך?דרים בר ז"ל מהי המסעדה האהובה עליך?פאפאגיו מהי העיר האהובה עליך בארץ?ת"א ובעולם?ניוזילנד או/או: סינרגיה או בית הבובות?סנרגיה המשתלה או הטראבין?תלוי מתי... קרביץ או נצר? (רמז: נצר)נצרררררררררררררררררר זהבה או פרוזן יוגורט?:זהבה אהוד בנאי או מאיר אריאל?שניהם! שלום חנוך או אריק איינשטיין?שניהם! שלמה ארצי או שלום חנוך?שלום חנוך קרם לשיער או ג'ל לשיער?קרם תיק או ארנק?ארנק כיסים או תיק? כיסים האלופה או השיר שלנו?אוף מזה השאלה הזאת!?!?!?! אי אפשר לבחור! אני מכורה לשניהם! יס או הוט?הוט היובל או המקיף?בעע ללמוד באריאל או ללמוד מחוץ לאריאל?באריאל, למי יש כוח לקום מוקדם!?! מי יותר יפה? בריטני או כריסטינה?כריסטינה שאקירה או אגם רודברג?שאקירה אושרי כהן או רן דנקר?אושרי כהןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עופר שכטר או יהודה לוי?יהודה לוי אהוד אולמרט או ביבי?ביבי הסקסי ג'ון לנון או פול מקרטני?גון נו כבר נגמר?????????????????

../images/Emo199.gif

מי האדם האחרון שהתקשר אליך? עידו
מי האדם האחרון שהתקשרת אליו? אייל
מה ההודעה האחרונה שקיבלת? מתי זזים?
מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות? סתם דלקת גרון, איך היה בשישי?
ובהודעות היוצאות? בדרך
מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב? אין לי באמת כוח לחפש אבל זה גרם לי לצחוק
"אני זקוק לעזרתך, אולי תתחתני איתי?" ידיד מהשיעור במשבר של פתרון שיעורי בית
מה אתה לובש עכשיו?טישירט וטרנינט (סקסי הא?
)
מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב?חולצת ספיידרמן אחת.. ממש מגניבה!
מהו הצבע השולט בארון שלך? צבעים כהים, אבל אני מנסה לשנות את זה (מנסה זה יפה, צריך חוץ מלנסות גם ללכת לקנות בגדים כי בקסם זה לא ילך)
אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל? מדים זה לא יפה כלל וכלל.
מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה? לפני שבועים, עם ידיד שלי, היה נחמד.
מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת? יום שישי, ולא.
האם אתה מחשיב את עצמך כבן אדם-
יפה? זה תלוי באיזה יום תופסים אותי
מעניין?
בד"כ
בעל בטחון עצמי? לפעמים
כנה?
חוץ ממתי שאני לא
ספונטני?
אם זה מתוכנן הייטב
כבד?
לשמחתי נפתרתי מזה בצבא, מה"כבדות"
חברותי?
אני לא אוהבת אנשים
מסתורי? זה תלוי איפה
מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ?שאני בן אדם מעניין.
מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? טיפשות
מה הדבר שהכי מפחיד אותך?אין
מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי? לגור בארץ
מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי? שעוד ישראלים אחרים גרים פה בארץ
אתה אוהב להיות ישראלי? לפעמים

למעלה