שמוציצעימה
פלאפון: אין לי!#!@$#!@
מי האדם האחרון שהתקשר אליך? אני אענה בכ"ז. הממ שרה/אודליה מי האדם האחרון שהתקשרת אליו? אבא מה ההודעה האחרונה שקיבלת? ממיכלי "גם לך ממי, עשית לי חיוך.." מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות? אין לי הודעות נכנסות ;[ ובהודעות היוצאות? סתמי באמאשלך הגר. אמרת לי לענות על זה כדי לדכא אותי? o_____O מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב? בגלל שאין לי פלאפון, אז מאדם במסנג'ר לפני כמה ימים: "Youre too late honey ani bidiuk zaz but i love you alot and promise ill talk to ya soon" אושקייייייייי
בגדים: זה הכיטוב
מה אתה לובש עכשיו?בוקסר תכלת, גופייה לבנה מזארה ומעל סוויטשירט שחור מהיינס שקניתי בדרך לאריאל לפני שנתיים-שלוש מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב? חצאית ג'ינס D: מהו הצבע השולט בארון שלך? אין כזה כ"כ..אולי לבן אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל? הלבנים! אם היית צריך לעצב שמלה לאוסקר, איך היא הייתה נראית? מהזה, שאלה לטשי? >: היא הייתה ירוקה מבד כזה שמשתמשים בו תמיד בפרויקט מסלול, קצרצרה שבלמעלה זה מן מחשוף והכתפיות כמו צמה כזו, ויש לה סרט סאטן בירוק כהה מתחת לציצי! סתם: טוב :| מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה? הממ...אתמול, עם אודליה והפאנק'ס, היה דיי מגעיל אבל כיף חיים מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת? מזמן
באיזה חנוכה או משהו $#@()%*!@ ולא, זה לא קשור האם אתה מחשיב את עצמך כבן אדם- יפה? כמובן!
מעניין? ככה בקטנה בעל בטחון עצמי? ברור כנה? יאפ ספונטני? מאוד כבד? לעיתים רחוקות חברותי? יאפ מסתורי? הכי לא
מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ? שיש לי רגליים יפות מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? אנשים טיפשים מה הדבר שהכי מפחיד אותך? למות, ושלא יהיה לי טוב ומה שאני מחפשת באיזור גיל 30.. מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי? הסורי (חומוס) בכרם התימנים מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי? שהחורף לא באמת חורף אתה אוהב להיות ישראלי? מאוד
איזה יום אתה מעדיף בשבוע ולמה? חמישי, הוא תמיד כיפי מהו הפאב האהוב עליך? אין לי אחד אהוב..בלום בר אולי מהי המסעדה האהובה עליך? אגאדיר!!
מהי העיר האהובה עליך בארץ? תל אביב ובעולם? תל אביב
או/או: סינרגיה או בית הבובות? בית הבובות המשתלה או הטראבין? לא הייתי בשניהם ;[ קרביץ או נצר? (רמז: נצר) קרביץ!
זהבה או פרוזן יוגורט?: זהבה אהוד בנאי או מאיר אריאל? לאיודעת נו באמאשלך שלום חנוך או אריק איינשטיין? אריק שלמה ארצי או שלום חנוך? שלמה קרם לשיער או ג'ל לשיער? קרם! תיק או ארנק? ארנק..כזה גדול ומנצנץ כיסים או תיק? תיק האלופה או השיר שלנו? ברור שהאלופה#@$(*!@ יס או הוט? ברור שהוט $#)&*%@# היובל או המקיף? היובל יותר יפה ;[ ללמוד באריאל או ללמוד מחוץ לאריאל? מחוץ! מי יותר יפה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה שאקירה או אגם רודברג? שאקירה!!!!!!!! אושרי כהן או רן דנקר? אושרי כהן רק כי אני מתה לו על התחת D: סתם, אבל רן עופר שכטר או יהודה לוי? עפר! אהוד אולמרט או ביבי? ביבי סקסי על ג'ון לנון או פול מקרטני? פול. אבל שניהם לא משהו תגיבו באמכם.