הנה תשובתי - ו../images/Emo52.gif על העיכוב
היי מגןישעך, קשה לי קצת לענות לך על שאלתך משום שחסרים לי הרבה מאוד פרטים, כגון: איך מתבטאת אצלך ההפרעה? האם אתה מטופל בתרופות לאיזון הסרוטונין? או בשיטות נוספות כגון פסיכותרפיה? אני מודעת לכך שאני שואלת כאן שאלות אישיות מאוד ולכן אינך חייב לענות, אבל אינפורמציה נוספת תוכל לעזור לי להבין את הבעיה טוב יותר ולהציע לך דרך שתוכל לסייע (אם כי איני יכולה להבטיח לך במאת האחוזים שההפרעה תיעלם). ברמה הבסיסית, ה-NLP (ושיטות אלטרנטיביות רבות נוספות) מניח כי תופעות פיזיות שונות הן תוצאה של משברים נפשיים שאנחנו מתקשים להתגבר עליהם. ולכן, אם נצליח ליצור קשר עם העצמי שלנו, נוכל להשיג הרבה מאוד בדרך לפתרון הבעיה (קשר גופנפש). יתכן בהחלט שהבעיה לא תיפתר בבת אחת ותידרש עבודה מעמיקה, אבל באמצעות NLP ניתן לסייע בהחלט ולו רק כדי להבין בשלב הראשון מה גורם להופעת הבעיה/הפרעה (למשל, האם זה תוצאה של אירוע מסויים בצעירותך שאולי אתה לא מודע לו שגרם לכך) ובהתאם למה שיעלה במפגש להציע דרכים לטיפול. לסיכומו של עניין, אפשר לעשות הרבה, אך אין באפשרותי במסגרת הקיימת להציע לך טיפול גורף שיתאים לכלל אוכלוסיית האנשים הסובלים מ-OCD (למי שלא יודע, OCD הם ראשי תיבות של Obsessive Compulsive Disorder). כל מקרה נבחן לגופו. מקווה שהצלחתי לתת לך תשובה ראוייה ואשמח אם תשיב לי ותאיר את עיניי קצת יותר. הגר