הגר, טשי או מישהו מהכפר הירוק שלומד

bloodline44

New member
הגר, טשי או מישהו מהכפר הירוק שלומד

איתי... 1- מישהו הצליח לעשות את העבודה הזאת בתנ"ך? 2- מה הייתה המשימה שהייתה בספרות לחופש?

1. כן

2. לענות על השאלת בגרות בדפים שהיא חילקה על "כותנות פסים" "כיצד מתאר המשורר את פריחת הגן? בתשובתך התייחס לדימויים ומטאפורות, לאזכורים מקראיים ולתרומתו של הבית האחרון להבנת השיר"

bloodline44

New member
לא הצלחתי לעשות את העבודה בתנ"ך

כי זה היה הכי לא ברור בעולם, וגם כי השאלה הראשונה והשלישית חזרו על עצמם פעמיים ולא הצלחתי להבין מה ההבדל

וואי. לא שמתי לב לשאלות הראשונות

מהו תפקידו של האדם בבראשית ומשהו תפקידו של האדם באנומה אליש? 1) בבראשית אלוהים נתן לאדם ברכה "פרו ורבו" כדי שימלאו את הארץ בצאצאים שלהם וישלטו בעולם. 2) באלים בראו את האדם כדי שיוכלו להטיל עליו את עבודת האלים וכן הם יוכלו לנוח. (אני לא יודעת למה היא חילקה את זה ל-א' ו-ב'. יש רק תשובה אחת) בשאלה 3 מבקשים ממך להשוות בין בראשית א' לתהילים. בתהילים אלוהים מצמיח עשב לעבודת האדם בשביל שיעבוד את האדמה, יכין לחם ויין. בתהילים מעמדו של האדם נחות ממעמדו בבראשית א'. קאפיש?

ולא. אין לי זמן.

אני צריכה לסיים במתמטיקה. אבל אני פה בשבילך תשאל מה שאתה רוצה.

bloodline44

New member
שכתבת שאלה 1 התכוונת לשאלה 3 נכון?

כי השאלות מתחילות מ-3... ואם את מתכוונת לשאלה 3 אז לא כתוב להשוות בין בראשית לאנומה האליש אלא בין בראשית לתהילים

bloodline44

New member
הדפים שיש לי הם 28ו 34

והתכוונתי בהתחלה שהשאלות 3 ו5 הם אותו דבר... תעזרי לי

bloodline44

New member
עוד משהו

חוץ מהעבודה שיש בספרות הייתה עוד עבודה אחת בספרות לפני שבועיים על איזה סיפור זה היה? יש לך אותה בבית?

Z A M i

New member
wtf!?

בלאט. שכחתי שיש שעורים בכלל.. שיט,כנראה שבשיעור שהיה על ההשוואה בין תהילים לבראשית לא הייתי.
אנלא יודעת כלום.
ויש לי סבון בעין.

לא יודעת מה היא אמרה

אני לא הקשבתי ובכל זאת עשיתי את זה. את צריכה לקרוא כל מיני פסוקים בבראשית ובתהילים ולהשוות. זה כתוב בדף.

למעלה