הגר, מה עם איזה טראנס טרי לחורף? |ק

יגיע בקרוב....

רוצה לעזור לי לכתוב אחד כזה?
הגר

SideKick

New member
סליחה על הבורות...

אבל אולי תספרי לנו למה אנחנו מחכים. וכך אולי באמת תקבלי עזרה בכתיבה...

דמיון א

New member
לטראנס...

סיפור שמשמש בדמיון מודרך להוביל את המטופל. יש בנושאים כלליים ויש לנושאים מיוחדים.

בואו נכתוב את הטרנס הזה ביחד....

עכשיו, כשאתם קוראים את ההודעה הזו, תתרווחו שנייה בכיסא שלכם, עצמו את העיניים, קחו נשימה עמוקה ותנו למחשבות לנדוד לרגע, ותלכו איתן... ועכשיו, ספרו איפה הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? תארו את המקום הזה, את הרגשות, את התחושות, איזה ריחות מאפיינים אותו, צבעים... מחכה לראות מה תביאו איתכם... הגר

בן לב

New member
חור שחור ובסופו אור

אני עוצם עיניים ורואה שחור אני הולך בחושך ולא יודע כלום נותר לי רק להתאמץ ולנסות להרגיש כולי דרוך וקשוב מנסה להסיר את מעטה הפחד מעליי הפחד מפריע לרגשות העדינים להכנס אני בתוך תוכך ואתה בתוכי אני חלק מאלוה ומה כל השאר שבליבי אני לא רוצה להרגיש את גופי יצאתי ממנו להדבק בבוראי הדרך עוד ארוכה וליבי מלא תקוה שמעתי על מקור השפע בבית אלוהי לחזור אל המקום ממנו נחצבתי כמו תינוק ברחם אימו יום יבא ואתעטף ברחמיך תחת כנפיך אלוהי הייתי רוצה לבטל את עצמי אך אני כאן ומהו תפקידי יהי רצון שיהיה רצוני כרצונך למען אדבק בך בעודי כאן בחיי אין אני ובחושך מי ינהלני כמו בובה אני ומעשיי מושכים בחוטים אם לא ברחמיך כצל על יד ימיני החושך יבלעני בעודי כאן בין המתים ברוך אתה אלוהי מחיה המתים אין כמוך מלך המלכים בעל כל הכוחות השולט בכל היקומים

freearth10

New member
טאי צי בקצב קלאסי

אני נמצאת בפארק ירוק מוקף עצי אורן ואלון. עסוקה כולי בשיעור טאי צי כשברקע מתנגנת לה מוסיקה קלסית שקטה ומרגיעה. חיים ואני מתאמנים. לפתע אני שומעת מאחורי מחיאות כפיים וצחוק של ילדים. רגע, זה צחוק שמוכר לי. כשאני מפנה את מבטי לאחור אני רואה את שלושת ילדי ואת דור ההמשך מחקים אותנו. רגע אחד של אושר, ריח של פריחה והמון תקווה. (וסתם לידע כללי, חיים הוא תלמיד שלי, ילד בן 10 שבמטרה להתקרב אליו וללמוד קצת יותר על עולמו, החלטתי ללמוד טאי צי.) תודה הגר על האתגר. ממליצה בכל לב לעשות את ההדמייה המקום האידיאלי לפחות פעם בשבוע. משפריץ המון אנרגיה, דרך נהדרת להתחיל בה את היום. מאיה

למעלה