הגר מוסרת-

הגר מוסרת-

שאלון שבת!!!!!!!!!!!!!! שם מלא: כינוי של חברים: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? אתה טבעוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? בן כמה אבא? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? זוגיות.. יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך:

אוּוּוּוּוּוּוּ...../images/Emo12.gif |ביגמאמא|

שם מלא: אאאאללללייייאאאאוווווורררררר כינוי של חברים: טחור, טוע'ר, טחורמטאל, וכו' וכו' וכו' גיל: 20 ויום :| מקום מגורים: יאללללללללללללה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט, במאמצים להפוך לגיי :| אתה צמחוני? אתה צמחוני!!! אתה טבעוני? אתה טבעוני!!! מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שעעעעעעעע'ור כמו הלילה. אוהב אותו? חי איתו בשלום. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? נוור! [
] השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? קצר מדיי בשביל להיות אחד מהם אוהב את זה? נמשך לזה! מה צבע העיניים שלך? ע'ום אוהב אותו? מורגל אליו מה צבע העור שלך? גם ע'ום!!! בן כמה אבא? 49 ומאז הפסיקה הספירה כמה אחים? 0 אוהב את המשפחה? שאלות מהטע'חת, אני חייב להגיד פירסינג: לא רוצה קעקועים: אולי ביום מן הימים צבע אהוב: כחול-אדום צבע שנוא: ירוק אוהב את עצמך?
!!! חושב שאתה בנאדם יפה? וואי, הכי בעולם! :| מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? ת'חולצת זידאן שלי! חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חושבים שאתם חושבים שאחרים חושבים שאתם יפים? עברת פעם על החוק? עברתי על אמא'שך איך? גנבת פעם? מסטיק ב-30 אגורות, וזהו אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא תודה אתה לוקח ריטלין? אני מסניף את זה אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני-מסורתי מתנחל?
הנה שאלה לעניין!!!!! כמה קומות בבית? אחת וחצי באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בחצי באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי :| כמה מחשבים יש בבית? 1 יחיד ומיוחד ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: ירדתי על אמא של עומר כשהיא הייתה שם שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? אחושרמוטה אקטואלי. את כולן, קיצר אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כל המורים האלה שהם ממלאי מקום פרזיטים שלא עושים כלום ואין להם תפקיד מוגדר למה דווקא אותו/ה? בא לי בטוב. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצויינת מחכה לשנה הבאה? מאוד מה מיקצועות ההרחבה שלך? להרחיב ת'טע'חת של אמא'שך. נו ב'מת... כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? במטאורולוגיה :| באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בבית-הספר של החיים!
יש תיכנונים לחופש? אין חופש.

ספאקאוווווווווווו

זוגיות.. יש חבר/ה? איחרתם בכמה ימים
היית מאוהב? רק אם תודו שאתם כבר החזקתם ידיים למישהו... בכמה אנשים? כן [?] היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? וואלה.. כמה בני זוג היו לכם? תרשו לי לדלג על החלק הזה... כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? פנים-טוסיק-אישיות, לא בהכרח לפי הסדר האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? וואי וואי לא עלינו
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? את בנדוד שלי כשהיינו קטנים, בשביל הצחוקים :| האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? אני באמת צריך לספר לכם על צ'וחי?
האם התנשקת עם בן מינך? שלילי. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? שלילילילי. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? אקט מיני זה לא קצת כבד?
סתם השתעשענו קלות האם אמא נכנסה פעם באמצע? באופן ממש מפתיע- לא [ומי שמכיר את אמא שלי מבין למה. היא נכנסת לי לכל מקום בחיים בערך] הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעתיים שתית: בבוקר השתכרת: 3 וחצי חודשים בערך [טוב, בדיוק] הקאת: באותו יום שמעת דיסק: יומיים-שלושה ככה איזה דיסק? Reckoning Night צרוב? הכי לא שבעולם מה שמעת לפני הדיסק הזה? שירים מטומטמים של system היית בהופעה: הופעה הופעה? מחווה לנייטוויש, לא זוכר מתי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כמה ימים. היית בתל אביב: אתמול :| הייתי בחיפה: זה רק את יודעת. התקשרת למישהו: אתמול. התקשרו אלייך: לפני שעתיים. ביי.

THE ronch

New member
לא נכון

היית בהופעה של גיידאנס אחרי המחווה לנייטוויש טוב שזה לא היה לפני 3 שנים

THE ronch

New member
בלהבלהבלה

שם מלא: רון עעעע'ופר כינוי של חברים: רונצ' גיל: 15 וחצי מקום מגורים: תל אביב O_O סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני?
אתה טבעוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? הוא בסדר אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל-גלי כזה אנערף אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? הוא בסדר מה צבע העור שלך? משהו לא ברור בן כמה אבא? 55 כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? כן, כל אחד בנפרד
פירסינג: הליקס קעקועים: בעתיד צבע אהוב: ורוד, ירוק, כתום, לבן, חום... צבע שנוא: חרדל!
אוהב את עצמך? מאוד
חושב שאתה בנאדם יפה? אני בסדר מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הרגליים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת עברת פעם על החוק?
איך? ששש גנבת פעם? בגיל 5 פילחתי מסטיקים מהמכולת אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל?
כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? הראשונה, דה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אההה, התגלגלתי במדרגות באמצע בי"ס? שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המחנכת שלי (מורה להסטוריה) למה דווקא אותו/ה? כי היא מרדימה, ומטומטמת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? מאוד! מה מיקצועות ההרחבה שלך? בשאיפה למדעי החברה ופילוסופיה כמה יח"ל מתמטיקה? בינתיים 4-5 כמה יח"ל אנגלית? בינתיים 5 עשית בגרויות השנה? במה?
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד, עירוני א' יש תיכנונים לחופש? לא משהו מיוחד זוגיות.. יש חבר/ה?
היית מאוהב?
בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? קרה כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון? לפני חצי שנה- שנה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? אע למה ניפרדתם? אע בגדו בך פעם?
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
הם ידעו אחד על השני?
אם לא, איך נודע להם?
סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? מצח O_O האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
האם אמא נכנסה פעם באמצע?
הפעם האחרונה ש..: אכלת: הרגע שתית: הרגע השתכרת: אהה לפני שלושה שבועות הקאת: לפני שלושה שבועות שמעת דיסק: לפני יומיים איזה דיסק? Grace, ג'ף באקלי צרוב?
:[ אבל אני אקנה אותו מקורי! מה שמעת לפני הדיסק הזה? דברים בווינאמפ היית בהופעה: וואו לשם שינוי זה היה די מזמן... אני חושבת שב20.5 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום, לדנה היית בתל אביב: כרגע הייתי בחיפה: לפני איזה חודש התקשרת למישהו: לפני שעה התקשרו אלייך: לפני שעה תגיבו אנטיפתים ;[ ואליאור, מתי משחקים שוב אבניירו?

DredLox

New member
וויקד.

שם מלא: יבגני פורמן כינוי של חברים: יב גיל: 21 מקום מגורים: אריאל / קרית הטכניון סטרייט/גיי/ביי: סטרייט כמו טע'חת אתה צמחוני? חס וחלילה אתה טבעוני? ממש... מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? חם לו על הטע'חת... אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? בחיים לא...גועל נפש...צבע טבעי הכי, אחי. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל : ) אוהב את זה? זה בסדר...הייתי מעדיף חלק וגולש : ) מה צבע העיניים שלך? חוםפ אני חושב אוהב אותו? בסדר...למי אכפת... מה צבע העור שלך? חחחחחחחחחח : )) אני ש'עור! בן כמה אבא? אהההה...57 ככה, אלוהים יודע : ) כמה אחים? לעוס אחד. אוהב את המשפחה? מחבב. פירסינג: כן...חיברתי במוט את הכבד והלבלב...משהו לפנים...זה ממש טוב בשביל סקס : ) קעקועים: כן...זנב של עכבר מהחור של הטע'חת וארמדילו על הכתף. צבע אהוב: אדום, כמו הפרולטריון : ) צבע שנוא: חחחחח...לא יודע...לא מרגיש עד כדי כך חזק לגבי צבעים...לכולם יש מקום שווה על כדוה"א : ) אוהב את עצמך? מת עלי...אני הכי חמוד בארץ : ) חושב שאתה בנאדם יפה? כשאני מגולח, אני לפעמים מסתכל במראה ולא מצליח להפסיק לגעת בעצמי. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודע...השיער : ) חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אההה...זה תלוי...לכולם יש בעיה עם הטיפוח. עברת פעם על החוק? חחחחחחחח...קניתי אלכוהול לקטינים...ורצחתי זקנה. איך? כנזכר למעלה. גנבת פעם? מסטיקים מהמכולת... אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא מעשן סיגריות. אתה לוקח ריטלין? חחחחחחחחח...לפעמים הריטלין לוקח אותי : ) אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן...100 גרם וודקה על הבוקר : ) אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? חיובי כמה קומות בבית? 2...3 אם סופים את הצ'קמוק על הגג באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? הראשונה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? במסדרון כמה מחשבים יש בבית? 3...אחד שלי אחד של אבא והלאפטופ של לוס. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אההה...אתמול שאלתי את חבר שלי אם זאת הבחורה עם הטע'חת הגדול שהוא סיפר לי עלךיה, והיא עמדה ממש ליד, ואולי שמעה, אולי לא : ) שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? מסיים שנה שלישית בטכניון אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אההה..מה אכפת לי...לימור לבנת גם לא שרת החינוך כבר, לא? למה דווקא אותו/ה? כי הוא בן זונה! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? הייתה נחמדה...יכל להיות יותר טוב... מחכה לשנה הבאה? מחכה כבר לסיים את התואר המחורבן הזה... מה מיקצועות ההרחבה שלך? חחחחח...כנראה הנעה רקטית : ) כמה יח"ל מתמטיקה? 5...אבל זה היה מזמן.. כמה יח"ל אנגלית? 5, אבל גם זה היה מזמן עשית בגרויות השנה? במה? מי עושה בגרויות בכלל? : ) באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? חח...עדיין בטכניון יש תיכנונים לחופש? לעבוד בקיבוץ...ולנשנש בחורות תמימות. זוגיות.. יש חבר/ה? לא : \ היית מאוהב? חיובי בכמה אנשים? פחות מ5 : ) היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? היה עניין. כמה בני זוג היו לכם? 2 חברות...שסה"כ הזמן איתן ביחד לא עבר את השבועיים : ) כמה מתוכם היו רציניים? חחח...תבינו לבד. מתי היה האחרון? החברה האחרונה הייתה בכיתה י'. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 10 ימים : ) למה ניפרדתם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!! קשה להסביר : ) בגדו בך פעם? אולי...מי יודע? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? בטח...אני אובר סרסור... : \ הם ידעו אחד על השני? פחחח אם לא, איך נודע להם? לא נודע...תעקבו בלין! סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? אהההה...אם בחורה יודעת לעבוד את האדמה : ) האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חחחח...פיצוצים לכליות נחשב? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן...אבל זה כי היא ניסתה לגנוב לי את הזהב. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חחחחחח...את אחת הידידות בטח...חברים לא יצא לי. האם התנשקת עם בן מינך? לא בדיוק האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? פעם דחפתי לחבר שלי קישוא לטע'חת האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? בטח...עשיתי ביד בהלוויה : ) האם אמא נכנסה פעם באמצע? היה עניין...אבל היא זרמה...איכככככ : \ הפעם האחרונה ש..: אכלת:אההה...לפני כמה שעות שתית: עכשיו אני שותה לפתן שאמא הכינה השתכרת: אתמול פחות או יותר הקאת: יום חמישי שעבר שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? מגה-דת' - killing is my buisness, and buisness is good צרוב? דיסק עם כל האלבומים שלהם באמ פי 3 מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא יודע היית בהופעה: בהופעה של ווטרס...כוסעומו...בא לי למות...כולם ראו אותה ורק אני שמרתי על שער בטחון מחוץ להופעה כמו איזה ילד עזוב אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכר היית בתל אביב: יום שישי הייתי בחיפה: חחחחחחח...יום רביעי..התקלתי אתכם :) התקשרת למישהו: לפני שעתיים וחצי ככה.. התקשרו אלייך: לפני שעתיים ו35 דקות : )

Lamia

New member
שלי

שם מלא: יוליה קרימוב כינוי של חברים: יול גיל: 18 מקום מגורים: אפושהו בעולם סטרייט/גיי/ביי: ביי, נראה לי אתה צמחוני? כן אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום שחור אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, שחור קסום, שחור דובדבנים, אדום. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק כמו וודקא רד בול עוברת חלק... אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? שחור כמו חרא בן כמה אבא? 42 כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? איזה חלק? עקרונית כן. פירסינג:או שאלה בשבילי, אפילו 9 (2 בתבור, בציצ, סייד ליפ, 2 בלשון, ספטום, נזם וברידג') קעקועים: עדיין לא צבע אהוב: כולם צבע שנוא: חום, צהוב? אוהב את עצמך? לא משש, לפעמים כן. חושב שאתה בנאדם יפה? פחחח מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חח לא הרבה. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. עברת פעם על החוק? כן. איך? מה זה משנה. גנבת פעם? כן. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן, קופסא ביום. אתה לוקח ריטלין? חחח פעם אחת לראות מה זה עושה. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא.. פעם זה היה גלולות. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני. מתנחל? כן חחחח. כמה קומות בבית? 2. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 1. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: בלעתי פעם טיפקס, ז היה בכיתה וזוכרים לי את זה עד יום. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יא. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את חנה המורה לאנגלית. למה דווקא אותו/ה? כי היא כלבת מין זקנה ולא יודעת ללמד. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה +. מחכה לשנה הבאה? כע. מה מיקצועות ההרחבה שלך? קולנוע כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? קולנוע שלוש, 2 מת', אנגלית הכל,ספרות עוד מאט באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?הכפר. יש תיכנונים לחופש? עבודה. זוגיות.. יש חבר/ה? נושא כואב. היית מאוהב? כן. בכמה אנשים? 1. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? בטח. כמה בני זוג היו לכם? מספיק. כמה מתוכם היו רציניים? 2. מתי היה האחרון? אתמול. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 7 חודשים. למה ניפרדתם? לא סיכמנו שזה נושא כואב? בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני? בטח. אם לא, איך נודע להם? פעם אחת אחד מהם היתחלק על בננה. סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? הכל. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? הסמיילים לא עובדים אז אסכם ככה =סמיילי מסמיק עם עניים תמימות= האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כנ"ל האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? אבא... הפעם האחרונה ש..: אכלת: עכשיו שתית: עכשיו השתכרת: אתמול הקאת: לפני כמה ימים שמעת דיסק: לפני כמ ימים איזה דיסק? של ניק קייב צרוב? כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת היית בהופעה: מזמן, מממ בופעה של אינפליימס וספולטורה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: דיייי! פאק אתמול בזמן שאני מרטיבה תשפופרת עם דמעות... היית בתל אביב: לא מזמן אצל רון איבדתי תחושת זמן הייתי בחיפה: כמה שנים טובות התקשרת למישהו: להגר התקשרו אלייך: חחח כן בטח

כבר ראשון..חח לונורא

שם מלא: עדי אושר ^^ כינוי של חברים:דידי,דיט,דיטוש =\ גיל:עוד 3 ימים בע"ה 15 מקום מגורים: אריאל סיטי סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?X אתה טבעוני?X מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? ואם לא? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה?לא מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?חום בן כמה אבא?43 :] כמה אחים?אני+3 אוהב את המשפחה?הכי בעולם :] פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:ירוק-אדום צבע שנוא:שחור אוהב את עצמך?מסתדרת עם עצמי חושב שאתה בנאדם יפה?סביר מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? ת'צמיד של השבט :] חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש כאלה כן ויש כאלה לא עברת פעם על החוק?לא איך? גנבת פעם? כשהייתי קטנה-בהיפר נטו יש ת'פינת שוקולד הזאת..חח אני ואחי אהבנו להיות שם :] אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא מעשנת אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא מתנחל?בלב בדם ובנשמהההההההההההההההההההההה כמה קומות בבית?3 וחדר באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?4 ומחשב כף יד ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? שרונה מזויינים! למה דווקא אותו/ה? למה לא? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? ישנתי טוב :] מחכה לשנה הבאה? חחח לשכונהההההההה בעיקר מה מיקצועות ההרחבה שלך? חח מב"ר כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?3 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? כלא "מקיף" אריאל יש תיכנונים לחופש?כן מה-2.7 עד ה-20.7 עובדת, ב-21.7 עד ה-30.7 מחנה קיץ. ב-1.8 עד ה-10.8 סמינר קורס מסכם. ב-11.8 עד ה-19.8 חו"ל ומאז אלוהים גדול :] זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?5 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?לפני סביבות החודש למה ניפרדתם?כי לא התאים בגדו בך פעם?=\ היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?לא היה נו אם לא, איך נודע להם?ללללללללא היה סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? =\ האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?חח לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:שעתיים בערך שתית:חצי שעה השתכרת:פיייייי הקאת:באותו יום שמעת דיסק:שניייייייייים איזה דיסק? צרוב?כן :] מה שמעת לפני הדיסק הזה? חח אנערף היית בהופעה:אין שמץ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: חח אתמול היית בתל אביב: שלישי הייתי בחיפה:חופש גדול שעבר התקשרת למישהו:שעה התקשרו אלייך:דקה וחצי יאללה יום טוב :]

W a C K o

New member
../images/Emo7.gif

שם מלא: ניב כינוי של חברים:אין גיל:20 מקום מגורים:בית סטרייט/גיי/ביי:סטרייט...אחרי הכל אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום שחור אוהב אותו? חיי איתו אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? קצר ? אוהב את זה? חלאס שאלות פיגור מה צבע העיניים שלך? שחור אוהב אותו? כן זה מטורף מה אני יגיד מה צבע העור שלך? שחור וכן זה מטורף מה אני יגיד חסכתי תשובה למטה בן כמה אבא? לא יודע כמה אחים? נראה לי אחת אוהב את המשפחה? בטח למה לא פירסינג:בטח למה לא קעקועים:בקרוב צבע אהוב:צבע המוות נשמע מענין כרגע צבע שנוא:שאני יקום ויראה במראה מחר בבוקר אוהב את עצמך?לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כלום חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? בטוח שלא עברת פעם על החוק? מאה פעם איך? בכל מני דרכים אני יספר אני יצתרך להרוג אותכם גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? פול אתה לוקח ריטלין? כל יום אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? ^^ אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורדלוני מתנחל?לא כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אין מצב רוח שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם למה דווקא אותו/ה? אמרתי את כ ולם איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה... מאוד החיים שלי רק התחרבנו מיום ליום בשנה הזו מחכה לשנה הבאה? בכליון עניים מה מיקצועות ההרחבה שלך? מחשבים כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית?4 עשית בגרויות השנה? במה? סיימתי לפני שנתיים נו באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? o_O יש תיכנונים לחופש? איזה חופש? אני לא חיי במדינה חופשית זוגיות.. יש חבר/ה? :( נו מה זוגיות.. היית מאוהב? אני עדין מאוהב בכמה אנשים? אחת היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? חיובי כמה בני זוג היו לכם? 4 נראה לי כמה מתוכם היו רציניים? 2 נראה לי מתי היה האחרון?לפני המוווון זמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנתיים למה ניפרדתם?לא עבד בגדו בך פעם? נראה לי לא אכפת לי ממש כבר היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא.. הם ידעו אחד על השני? אמרתי לא אם לא, איך נודע להם? שאלון מפגר.. סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? חיוך עניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?רק אם זה מי שכתב את השאלון הזה :> האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא...... האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא......... האם התנשקת עם בן מינך?לאאאאאאאאא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?כן האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני 10 שעות שתית: כנל השתכרת:שלשום הקאת:שלשום שמעת דיסק:עכשיו איזה דיסק?ACUSTIC LOVE SONGS צרוב?לא זה עדין על המחשב! אהה קבלו זייןן לא צורב מה שמעת לפני הדיסק הזה?אותה צועקת עלי :( היית בהופעה:לא זוכר הרבה זמן לא הייתי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני 18 דק' היית בתל אביב:לפני שבוע הייתי בחיפה:לפני שנה התקשרת למישהו:לפני 18 דק' התקשרו אלייך:לפני המון זמן

maya metal

New member
צחי לא לקרוא!!!!!!!!!!!!!!!11

שם מלא: מאיה מושל כינוי של חברים: יש כל מני.. גיל: 16 מקום מגורים: אריאל... סטרייט/גיי/ביי: סרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונדיני טע'חת אוהב אותו? כן, אבל אני לא מצליחה לחזור אליו@!! אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כן, סגול, אדום, כתום, חום, שחור ואולי פספסתי עוד משהו.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה?לא. מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? צעוב בן כמה אבא? לא יודעת כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? את רובה כן. פירסינג: מה איתם?! קעקועים:נו ו..? צבע אהוב: אדום. צבע שנוא: זהב. אוהב את עצמך? אנחנו מסתדרות... חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת. עברת פעם על החוק? כן. איך? לא משנה... גנבת פעם? מסטיקים מהמכולת וכאלה, כמו כולם.. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? קופסה וחצי. רגע, מה עוד אפשר לעשן חוץ מסיגריות?! אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? כמו כולם... כמה קומות בבית? 2 + יחידת דיור באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בסלון. כמה מחשבים יש בבית? יש אחד ועוד אחד שקיבלתי מאבא, אבל הוא לא עובד... ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אני לא מליחה לבחור.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יא' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אווה, המורה לפיסיקה במקיף. למה דווקא אותו/ה? כי יש לה מנת משכל של שלשול. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סיברה. מחכה לשנה הבאה? לא!!! מה מיקצועות ההרחבה שלך? קולנוע. כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה? ביסטוריה, ספרות, מתמטיקה,אופטיקה, תולדות הקולנוע, תהליכי הסרטה פספסתי משהו? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? הכפר הירוק. יש תיכנונים לחופש? כן. זוגיות.. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב?כן. בכמה אנשים?1. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? די!! צחי קורא פה!!!! כמה בני זוג היו לכם? לא יודעת.., מספיק. כמה מתוכם היו רציניים?2. מתי היה האחרון? אדם. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? משהו כמו חצי שנה. למה ניפרדתם? כי הוא עבר לגור בלונדון. בגדו בך פעם? כן. במשך חודשיים!!!!!! היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? כן, אבל ממש ממש ממש מזמן... זה היה מצחיק.. הם ידעו אחד על השני? לא. אם לא, איך נודע להם? לא נודע להם, זה סתם היה מצחיק.. סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?צחי קורא פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?כן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא. האם התנשקת עם בן מינך?כן. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? משהו כזה. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?כן. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת: אתמול באיזה 4 שתית:לפני חצי שעה. השתכרת:אתמול בלילה. הקאת: שבועיים ככה... שמעת דיסק: כמה שעות. איזה דיסק? של הפטנטום. צרוב? לא! מה שמעת לפני הדיסק הזה? מקלוסקי, אתמול בלילה. היית בהופעה: מזמן!!! לפני שנים!!!! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול בלילה. היית בתל אביב: לפני איזה 4 ימים. הייתי בחיפה: לא ידועת... התקשרת למישהו: אתמול. התקשרו אלייך:לפני כמה דקות.

maya metal

New member
ההבנת הנקרא שלי בקנטים!!

"מתי היה האחרון?-אדם"... הגיוני משהו...

:) כשאין ברירה אז עונים :p

שם מלא: ליטל כינוי של חברים: יורש גיל:20 עוד חודש פחות שבועעעע מקום מגורים:אריאל סיטי סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום קאקי אוהב אותו?לא מתה עליו אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כן , אדום שכזה.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי על תקן ג'יפה אוהב את זה?לא משהו מה צבע העיניים שלך? חום דבש אוהב אותו?מסתדרים.. מה צבע העור שלך?שחמחם בן כמה אבא?44 כמה אחים?1 וזה יותר מידי אוהב את המשפחה?אמממ...נו כן פירסינג:בקרוב קעקועים:לא צבע אהוב:שחור צבע שנוא:ירקרק אוהב את עצמך?נגיד חושב שאתה בנאדם יפה?יש פוטנציאל מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?שפתיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?יש ויש עברת פעם על החוק?ברור איך?אמממ לחצות באדום...וזה עוד כלום.. גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?קופסא אתה לוקח ריטלין?לא!!! אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?אריאל היא לא התנחלות!!! כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?בקומה המסכנה הזאת באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?של אח שלי כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אם אני אתחיל עם פאדיחות עכשיו אז באמת ייה לי יותר פאדיחות ממה שיש לי עכשיו שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?ממש מעניין לי תתחת עכשיו למה דווקא אותו/ה?לא מעניין! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טעון שיפור מחכה לשנה הבאה?כן החופש!!! מה מיקצועות ההרחבה שלך?ערבית כמה יח"ל מתמטיקה?4 כמה יח"ל אנגלית?4 עשית בגרויות השנה? במה?אני חיילה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?פסיכומטרי יש תיכנונים לחופש?ניוזילנד זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?דה כמה בני זוג היו לכם?לא ברור כמה מתוכם היו רציניים?בכלל לא ברור מתי היה האחרון?שנה פחות או יותר מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?אוף סתמו למה ניפרדתם?כי הכובע עף לגובה בגדו בך פעם?אמממ לא יודעת היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא חברים הם ידעו אחד על השני?לא אם לא, איך נודע להם?למה שידעו? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? אם הוא דומה לקוף אני אוהבת האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?למה לא.. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?שאלות אישיות... נפתחנו אה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?:) האם התנשקת עם בן מינך?זוועת עולם!!! האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?זוועת עולם לנצח! האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?:) האם אמא נכנסה פעם באמצע?:( הפעם האחרונה ש..: אכלת:חצי שעה שתית:חצי שעה השתכרת:לפני 4 יום הקאת:לפני 4 יום שמעת דיסק:כן איזה דיסק?כל מיני צרוב?חחח מה שמעת לפני הדיסק הזה?עוד דיסק היית בהופעה:כן רק 1?? טוב שלא... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן לצערי הגדול מאוד! היית בתל אביב:טוב שלא כל החיים! הייתי בחיפה:כן התקשרת למישהו:כן... התקשרו אלייך: למה שלא יתקשרו מה אני ילדה מנודה?@

Alison Hell

New member
איך אני נופל לחרא הזה, איך???

שם מלא: דמיטרי ברזינסקי כינוי של חברים: דימה גיל: 22 מקום מגורים: אריאל סטרייט/גיי/ביי: גיי אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום שחור אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? ליפתי אוהב את זה? כאילו שיש לי ברירה מה צבע העיניים שלך? ירוק בהיר אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? כושי בן כמה אבא? 70 כמה אחים? אחות למחצה ואח חורג אוהב את המשפחה? די פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב: כחול צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? בטח חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את הזין שלי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? כן איך? אנסתי את אמא שלך גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? זרע אתה דתי/מסורתי/חילוני?דתי מתנחל?כן כמה קומות בבית?3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:ישבתי בקורס קצינים במעגל כזה ומישהו ממש הצחיק אותי אז הבאתי את הנוד של החיים וכולם שמעו (עכשיו כל הבנות בטוח רוצות אותי) שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? :) אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? עירית אהרון למה דווקא אותו/ה? כי היא זונה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בינונית מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? :) כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? :) באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? לא יודע... כנראה אונ' ת"א או אולי המכללה פה יש תיכנונים לחופש? חופש? זוגיות.. יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן כמה בני זוג היו לכם?מספיק :) כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה וחצי למה ניפרדתם? כי רציתי לזיין בנות אחרות וכי היא לא הסכימה שכל החברים שלי יעשו עליה בוקקה (אפשר לחשוב) :) בגדו בך פעם? כן (עם 2 אנשים בו זמנית:) היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? --- אם לא, איך נודע להם? --- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? פתיחות האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? בטח, תגידי סאדו מאזו :p האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כאילו בת... כן האם התנשקת עם בן מינך? כן, (יב דבר איתי, מתגעגע) האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? (יב, למה אתה לא מדבר איתי) האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? (כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: עכשיו שתית:עכשיו השתכרת:לא זוכר, ליפני איזה חצי שנה הקאת: כנ"ל שמעת דיסק: ליפני שעה איזה דיסק? ancient rites - rvbicon צרוב? MP3 מה שמעת לפני הדיסק הזה? manowar היית בהופעה: לKREATOR אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:היום היית בתל אביב: ליפני שבוע הייתי בחיפה:ליפני 3/4 שנים התקשרת למישהו: עכשיו התקשרו אלייך: עכשיו

למעלה