הגר פיינר עוברת לאמן במקום חדש בתל אביב

הגר פיינר עוברת לאמן במקום חדש בתל אביב

למי שיודע ומי שלא מעודכן... הגר פיינר עזבה את המקום הקודם בו התאמנה ואימנה. אחרי תקופת מעבר קצרה, באחד בספטמבר ייפתחו האימונים במקום החדש. האימונים הם בשיטת אומנויות לחימה משולבות MMA Black Belt (לא מדובר באימוני MMA)- קראטה, אגרוף קלאסי, אגרוף תאילנדי, ג'יו ג'יטסו ברזילאי והגנה עצמית. האימונים ייערכו באולם הספורט של קמפוס אריסון לאומנויות, ברחוב לויד ג'ורג' 2 (ליד גשר מעריב), בימי שני וחמישי בשעות אחה"צ. כולם מוזמנים להגיע לצפות או להצטרף לאימון נסיון
ניתן גם להיכנס לאתר כדי להתרשם, אבל תיזהרו על הראש- האתר עדיין בשיפוצים :)

muaythai

New member
המון בהצלחה להגר

ולחניכיה. נשמע מרהיב ולמלהיב בכל מה שמדובר .. אוס. בברכת המשך שבוע טוב, ארז שוקרון.

תודה, זה קרה אתמול אחרי הצהריים

ועכשיו אני מנסה להבין מה עושים. אם למישהו יש נסיון בעניין אני אשמח לעזרה.

אני מקווה שיש לך גיבוי לאתר...??

צריך להעלות אותו שוב ולאכסן אותו במקום יותר מאובטח!!

ETZ301

New member
הפלת אותי עכשיו...

את רוצה להגיד שהגר מחזיקה גם בחגורה מתקדמת יחסית ב-BJJ ?

לא, לא הבנת.....

הגר אין לה חגורה ב BJJ , אבל במסגרת השיטה והלימודים במשך שנים רבות היא התמחתה בעניין, ומלמדת כל מה שאנחנו צריכים לדעת בקרקע. (ריתוקים, תרגילים, מצבים, יציאות, קרבות וכו...) בדיוק כמו שהיא התמחתה בקראטה, איגרוף תאילנדי, הגנה עצמית, היא נבחנה ולמדה במסגרת השיטה גם עבודה בקרקע..... החגורה השחורה של הגר פיינר, היא חגורה שקיבלה במסגרת השיטה CMA שעכשיו נקרא, BLACK BELT MMA יניב

הבהרה בנושא

לא, להגר אין חגורה מתקדמת ב- BJJ. האימונים אצל הגר מתמקדים בקראטה ובאגרוף, שהם תחומי ההתמחות שלה. האימונים אצל המאמנים השונים בשיטה נראים מעט אחרת- כל מאמן והמומחיות שלו. כיוון ש- BJJ הוא אחד הנושאים הנלמדים בשיטה, הוא מופיע גם בפרסומים. הגר למדה BJJ רק בארץ במסגרת השיטה הקודמת. אנחנו מתרגלים גם מעט BJJ ברמה בסיסית, כחלק מהחומר הנלמד, אך לא ברמה של מי שמתמחים בעבודת קרקע. הרמה הגבוהה מתבטאת אצלנו בענפי הסטרייקינג. בעבר היו לנו כמה אימוני BJJ שהועברו ע"י מורים אורחים מ- BJJ / MMA. אני מקווה ששיתופי הפעולה ימשיכו גם במקום החדש, אבל קודם כל נצטרך להתמקם.

למעלה