הגשה ל-skilled independent visa 190
שלום חברים,
הייתי חבר בפורום תחת שם משתמש אחר Spondylus.
הייתי מעוניין להגיש בקשה לויזה שמאפשרת מגורים ועבודה קבועים באוסטרליה.
רקע
התגוררנו כשנתיים וחצי באוסטרליה (כשמונה חודשים בטאונסוויל ושנתיים במלבורן) בה עסקתי בפוסט דוקטוראט ולאחר מכן עבדתי שנתיים כמנהל מוצר מדעי בחברת טכנולוגית ירוקות. היינו תחת temporary work (skilled) visa subclass 457
במרץ האחרון הסתיימה לה הויזה, עזבתי את עבודתי וחזרנו לישראל. הייתי מעוניין לחדש את האפשרות לעבוד באוסטרליה תמידית. במלבורן, ויקטוריה.
נתונים
אשתי בוגרת הפקולטה לחקלאות במגמת מדעי המזון. ללא ניסיון תעסוקתי באחד ממקצועות ה-sol. אנגלית טובה.
אני בעל דוקטוראט בביולוגיה מולקולרית ואקולוגיה של צמחים, תואר שני בזואולוגיה ותואר ראשון בביולוגיה. נסיון של כ-3 שנים בחברות טכנולוגיות ירוקות העוסקות בחקלאות אצות (חברה אוסטרלית וחברה ישראלית). אנגלית מצויינת.
מה היא הדרך הנכונה עבורנו לחפש ויזה/הגירה?
האם לגשת לויזה מסויימת? מחיפוש באתר ההגירה האוסטרלי
Skilled Independent visa subclass 190 - לדעתי זו המתאימה ביותר
אני חושב שאני יכול לענות על הקריטריון agricultural scientist , מקצוע שנמצא ברשימת skilled occupations list לאור לימודיי המקצועיים ועבודתי בתחום חקלאות האצות בשנים האחרונות.
האם יותר נכון לחפש ספונסר מהארץ ולגשת לויזת עבודה (כגון 457)?
קראתי את חוברת הויזה ונראה כי אני יכול לצבור בין 60-75 נקודות זכות (מינימום 60 לקבלת הויזה 190).
אשמח לשמוע מנסיון האנשים שקיבלו את הויזה הזו או דומות בעבר. טיפים התקבלו בברכה.
שאלות נוספות:
מנסיונכם, כמה זמן ההליך אורך?
ברשותי דרכון זר נוסף קנדי - האם מהווה יתרון? (מצויין כי עם דרכון קנדי איני צריך לעבור מבחן אנגלית אך כן אני זקוק ל-10 או 20 נקודות המתקבלות מהבחינה iels)
האם כדאי לקחת סוכן הגירה מורשה לצורף ייעול/זרוז ההליך?
המון תודה מראש
יוני
שלום חברים,
הייתי חבר בפורום תחת שם משתמש אחר Spondylus.
הייתי מעוניין להגיש בקשה לויזה שמאפשרת מגורים ועבודה קבועים באוסטרליה.
רקע
התגוררנו כשנתיים וחצי באוסטרליה (כשמונה חודשים בטאונסוויל ושנתיים במלבורן) בה עסקתי בפוסט דוקטוראט ולאחר מכן עבדתי שנתיים כמנהל מוצר מדעי בחברת טכנולוגית ירוקות. היינו תחת temporary work (skilled) visa subclass 457
במרץ האחרון הסתיימה לה הויזה, עזבתי את עבודתי וחזרנו לישראל. הייתי מעוניין לחדש את האפשרות לעבוד באוסטרליה תמידית. במלבורן, ויקטוריה.
נתונים
אשתי בוגרת הפקולטה לחקלאות במגמת מדעי המזון. ללא ניסיון תעסוקתי באחד ממקצועות ה-sol. אנגלית טובה.
אני בעל דוקטוראט בביולוגיה מולקולרית ואקולוגיה של צמחים, תואר שני בזואולוגיה ותואר ראשון בביולוגיה. נסיון של כ-3 שנים בחברות טכנולוגיות ירוקות העוסקות בחקלאות אצות (חברה אוסטרלית וחברה ישראלית). אנגלית מצויינת.
מה היא הדרך הנכונה עבורנו לחפש ויזה/הגירה?
האם לגשת לויזה מסויימת? מחיפוש באתר ההגירה האוסטרלי
Skilled Independent visa subclass 190 - לדעתי זו המתאימה ביותר
אני חושב שאני יכול לענות על הקריטריון agricultural scientist , מקצוע שנמצא ברשימת skilled occupations list לאור לימודיי המקצועיים ועבודתי בתחום חקלאות האצות בשנים האחרונות.
האם יותר נכון לחפש ספונסר מהארץ ולגשת לויזת עבודה (כגון 457)?
קראתי את חוברת הויזה ונראה כי אני יכול לצבור בין 60-75 נקודות זכות (מינימום 60 לקבלת הויזה 190).
אשמח לשמוע מנסיון האנשים שקיבלו את הויזה הזו או דומות בעבר. טיפים התקבלו בברכה.
שאלות נוספות:
מנסיונכם, כמה זמן ההליך אורך?
ברשותי דרכון זר נוסף קנדי - האם מהווה יתרון? (מצויין כי עם דרכון קנדי איני צריך לעבור מבחן אנגלית אך כן אני זקוק ל-10 או 20 נקודות המתקבלות מהבחינה iels)
האם כדאי לקחת סוכן הגירה מורשה לצורף ייעול/זרוז ההליך?
המון תודה מראש
יוני